Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa.do jedzenia biorę tylko jakąś przekąskę bo i tak nic nie będę mogła zjeść bo do operacji muszę być na czczo,wieczorem jedynie lekka kolacja.
Teraz w szpitalach nie robią lewatyw ,ale jeśli ktoś będzie chciał mieć zrobiona to kupcie sobie płyn doodbytniczy Enema i położne po prośbie wam zrobi A w ostateczności zrobicie sobie same , albo też czopki glicerolowe warto mieć pod ręką.
Ja przed cesarka koniecznie będę chciała się wyproznic bo z synem że strachu !! Zachciało mi się na 2 i nie pozwolili mi już iść bo wiezli mnie na salę i porem przez tydzień nie mogłam się wyproznic teraz już będę madrzejsza -
Karmelllka90 wrote:Nastoletnia Maria Stuart - super mi się podobało. Jane the virgin po porodzie jakoś nie mogę wycisnąć oglądaj dalej, już mnie znudziło. Wikingowie - oglądałam przy mężu, Dom z papieru - super.
Ja jeszcze polecam TY, Sposób na morderstwo, Pamiętniki wampirów, the originals - jako odnoga wampirów.
The 100, słodkie kłamstewka
Słodkie kłamstewska suuper, oglądałam to dawno temu i nie wiem na czym skończyłam bo już tyle sezonów było. Muszę kiedyś wrócić do tego i dokończyć.
Ty - dla mnie nudny i naciąganyKarmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Blue2019 wrote:Ja.do jedzenia biorę tylko jakąś przekąskę bo i tak nic nie będę mogła zjeść bo do operacji muszę być na czczo,wieczorem jedynie lekka kolacja.
Teraz w szpitalach nie robią lewatyw ,ale jeśli ktoś będzie chciał mieć zrobiona to kupcie sobie płyn doodbytniczy Enema i położne po prośbie wam zrobi A w ostateczności zrobicie sobie same , albo też czopki glicerolowe warto mieć pod ręką.
Ja przed cesarka koniecznie będę chciała się wyproznic bo z synem że strachu !! Zachciało mi się na 2 i nie pozwolili mi już iść bo wiezli mnie na salę i porem przez tydzień nie mogłam się wyproznic teraz już będę madrzejsza -
Karmelka dzięki za opis, zrobiłam print screena tym razem
.
Fasolka staniki do karmienia biorę minimum 2, w razie awarii nie będę siedzieć w mokrym.
Karmelllka90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyNatalia-tosia wrote:Blue no tak jak cesarka to inna sprawa. Ja ciągle żyję nadzieją, że uda mi się urodzić SN a wtedy jedzenie po porodzie to istne zbawienie dla mnie
Ja nadzieja nie żyje bo będę mieć 3 cięcie planowaneA jedzenie to wtedy mój mąż mi przywiezie ogółem ja po.cc nie miałam apetytu przez pierwsze dwa dni w sumie słabo jadlam
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Hahaha
Miałyśmy wczoraj USG, w piątek wizyta a potem moja gin też ma urlop
I mówiła że mi zrobi GBS i resztę ferajny wypiszę na "po urlopie" bo będę po 35tc.
Ale zbieg okoliczności
Ja skarpetki kldalam jedną w ruga i układam w pojemnikach jedną para na drugie j. Ale nie w kulkę tylko układałam je tak jakby na prostoPaula 90 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Daffi ja mam tyle samo do Enel - medu.. ale wole jechać i załatwić od ręki i za darmo a nie koczowac jak pigmej...
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW Krakowie w szpitalach lewatywa jest na żądanie, ja akurat chce lewatywę. Jest to dla mnie okazja do darmowego wyczyszczenia sobie jelit ha ha,i to przeprowadzona przez profesjonalistów bo raczej sama bym sobie nie zrobiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 14:13
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
Dzieki za polecenia seriali
jak bede w domu to posprawdzam dzis wieczorem. Poki co zapisalam sobie na ktorych stronach podawalyscie tytuly bo znajac zycie to do wieczora bedzie tu o 20 stron wiecej i wtedy to na pewno do niczego sie juz nie dokopie
valetta94, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Gardlo mam paskudne.. Osluchowo czysto. Na katar tylko woda morska albo sól i inhalacja..
na gardło tylko tantum verde bez forte a unibenu w ciąży nie wolno. Przeciwzapalne.. Paracetamol płukać gardło szalwia.. Glimbax odpada w ciąży. I dal mi antybiotyk zeby nie zeszło niżej na oskrzela czasem patrząc na moja przeszłość chorobowa i tu mam dylemat bo sie boje.. Dostalam Amylan.. I oslonowo lactostad niby na moj wrażliwy żołądek będzie najlepszy bo ma najwiecej tych żywych kultur bakterii
-
nick nieaktualny
-
Tak wogole to wrocilam wlasnie ze spacerku. Bylam na przerwie w markecie sprawdzic, czy na polskim dziale nie ma tych sliwek w czekoladzie bo takiego smaka nabralam… no ale nie bylo. Wzielam tylko sezamki i kubusia.
Tak pieknie jest dzis na dworze:) sloneczko swieci i na niebie zadnej chmurki. Juz nie moge sie doczekac wiosny! Ahhh az sie rozmarzylam. To bedzie naprawde piekny czas. Juz sobie wyobrazam to ciepelko, spacerki z dzidziusiem, wygrzewanie sie w ogrodzie, wspolne wypady do parku….
No cudna pora roku nam sie trafila na rodzenieKasiulka90, martusiawp, valetta94, mysla.nieskalana, Tunia76 lubią tę wiadomość