Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KasiaMamaPatryka wrote:Jaki kupiłaś detektor i za ile ?
Detektor AngelSounds za 108 +koszty wysyłki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kasionek wrote:O jesteśmy praktycznie o tym samym czasie ciąży .Daj znać koniecznie czy wyczuwasz już tętno.
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Miłego dnia dla Was Ja też mam ten detektor, ale nie udało mi się jeszcze złapać tętna, widziałam na youtube jak dziewczyny tak mocno go dociskają a ja się boję tak mocno, że coś zrobię dzidzi I tak lekko nim przejeżdżam, może dlatego się nie udaje, spróbuję jutro jeszcze raz i mocniej go docisnę. Ja mam dzisiaj wizytę na 12stą, już się nie mogę doczekać aż podejrzę mojego bałwanka
Natalia-tosia lubi tę wiadomość
-
Hej, Hej.
Ciężko Was narobić
Odwiedziła mnie w weekend moja przyjaciółka- też jest w ciąży o 4 tyg starszej znamy się od pieluch i na starość razem udało nam się w ciąży być. marzy nam się wspólna sesja z brzuszkami
gratuluję udanych wizyt!
DoCelu - trzymam kciuki, bo na pewno na kolejnej wizycie, będzie serduszko!
mnie dalej mdłości męczą... to już 4 tydzień i nic nie odpuszcza.
ja odnośnie usg w ciąży, też wychodzę z wniosku, że jeżeli nie ma potrzeby, wskazań med., to wystarczy tyle, ile zaleca lekarz. pracuje w przychodni specjalizującej się w usg i lekarze sami o tym mówią.
ale każdy ma swoje zdanie na ten temat i robi jak uważa
ja w czw robiłam badania krwi i wszystko dobrze
miłego i spokojnego tygodnia Wam życzę :*DoCelu 3, teverde lubią tę wiadomość
-
siamyrka wrote:Hej, Hej.
Ciężko Was narobić
Odwiedziła mnie w weekend moja przyjaciółka- też jest w ciąży o 4 tyg starszej znamy się od pieluch i na starość razem udało nam się w ciąży być. marzy nam się wspólna sesja z brzuszkami
gratuluję udanych wizyt!
DoCelu - trzymam kciuki, bo na pewno na kolejnej wizycie, będzie serduszko!
mnie dalej mdłości męczą... to już 4 tydzień i nic nie odpuszcza.
ja odnośnie usg w ciąży, też wychodzę z wniosku, że jeżeli nie ma potrzeby, wskazań med., to wystarczy tyle, ile zaleca lekarz. pracuje w przychodni specjalizującej się w usg i lekarze sami o tym mówią.
ale każdy ma swoje zdanie na ten temat i robi jak uważa
ja w czw robiłam badania krwi i wszystko dobrze
miłego i spokojnego tygodnia Wam życzę :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co ja to mam wyobraźnie!!! No bo z ta moja nieszczęsna szyjka mam 3 światy teraz jak aplikuje luteinę No to ja czuje ze ona jest nisko No ale okazało sie ze w ciazy szyjka sie wydłuża i ze bedzie ja czuc nisko, ze skraca sie przed porodem!! No i ze ma buc długa twarda i zamknięta No Ok wszytsko Ok. Ale ja zaczęła sie zastanawiać czy jak ona sie bedzie wydłużać i No każda kobieta ma inna dlugosc szyjki i inna dlugosc pochwy a Np jest nie proporcjonalna to czy jest możliwość ze ta szyjka sie tak wydluzy ze np bedzie wystawać?
Dziewczyny które aplikują sobie luteinę jak miałyście robiona cytologię? Ja mam w piątek cytologię mieć pobrana we czwartek mam wieczorem tak wczesnie zaaplikować a rano w piątek nie aplikować ale i tak pewnie wszytsko bedzie w tej LuteinieNatalia-tosia lubi tę wiadomość
-
Mój Syn w przedszkolu, aż mi tak dziwne, że go tyle czasu nie będę widzieć, a ma już 3,5l. Nie wyobrażam sobie tak z rocznym dzieckiem... Za to mam więcej czasu dla mojej dwulatki i powiem Wam, że z jednym dzieckiem to luz blues Ona teraz śpi, a ja nic nie robię
A propos przyjaciółek. Z moją mamy dzieci z 2016 roku, ona Córkę i ja. Teraz znowu jesteśmy razem w ciąży
Ja się jakoś dziwnie czuję, coś mi zimno, jakaś niewyraźna jestem. Oby mnie nic nie brało.
Cytologii nie miałam robionej, powiedział, abym przyniosła ostatni wynik i sprawdzi czy jest sens robić. Robiłam pół roku temu. -
Ja dziś wieczorem wizytuje i mam mega stresa bo ponad rok temu na tym etapie serduszko już nie bilo. Myślę tylko o tym cały dzień...
Też jestem na luteine i dziś się spodziewam pobrania cytologii. Na pewno uprzedze lekarza że biorę luteine i zobaczę czy mi wtedy zrobi to dam znać. -
Sansivieria wrote:Ja dziś wieczorem wizytuje i mam mega stresa bo ponad rok temu na tym etapie serduszko już nie bilo. Myślę tylko o tym cały dzień...
Też jestem na luteine i dziś się spodziewam pobrania cytologii. Na pewno uprzedze lekarza że biorę luteine i zobaczę czy mi wtedy zrobi to dam znać.Sansivieria lubi tę wiadomość
-
Sansivieria wrote:Ja dziś wieczorem wizytuje i mam mega stresa bo ponad rok temu na tym etapie serduszko już nie bilo. Myślę tylko o tym cały dzień...
Też jestem na luteine i dziś się spodziewam pobrania cytologii. Na pewno uprzedze lekarza że biorę luteine i zobaczę czy mi wtedy zrobi to dam znać.Sansivieria lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Wiecie co ja to mam wyobraźnie!!! No bo z ta moja nieszczęsna szyjka mam 3 światy teraz jak aplikuje luteinę No to ja czuje ze ona jest nisko No ale okazało sie ze w ciazy szyjka sie wydłuża i ze bedzie ja czuc nisko, ze skraca sie przed porodem!! No i ze ma buc długa twarda i zamknięta No Ok wszytsko Ok. Ale ja zaczęła sie zastanawiać czy jak ona sie bedzie wydłużać i No każda kobieta ma inna dlugosc szyjki i inna dlugosc pochwy a Np jest nie proporcjonalna to czy jest możliwość ze ta szyjka sie tak wydluzy ze np bedzie wystawać?
Dziewczyny które aplikują sobie luteinę jak miałyście robiona cytologię? Ja mam w piątek cytologię mieć pobrana we czwartek mam wieczorem tak wczesnie zaaplikować a rano w piątek nie aplikować ale i tak pewnie wszytsko bedzie w tej Luteinie
Ja przy aplikowaniu lutki dobrze czuję szyjkę, a nie mam raczej długich paluchów...i na tej "kulce" jest na środku coś takiego trochę chropowatego jak się przejedzie delikatnie palcem...wiecie może co to jest? Niestety nie umiem stwierdzić czy jest twarda, nisko i zamknięta.
Karmelku,z tego co wiem, to szyjka jest na głębokości 5-10 cm od wejścia do pochwy, nie ma szans, żeby zaczęła wystawać, aż tak się nie wydłuży Hihi, wyobraziłam sobie to...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 14:56