Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa nie macam szyjki! Wkładam luteinę od 3 tygodni dwa razy dziennie na dlugosc palca inaczej sie nie da bo wypływa! Gdyby to powodowało poronienia lekarz by nas nie badał i byłby zakaz luteiny dopochwowej także nie szerzmy głupot! Infekcje powoduje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 17:32
B_002, india lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybarbillla86 wrote:Dziewczyny coś wisi w powietrzu, ja też z paskudnym samopoczuciem, słaba, ledwo ogarniam to co muszę, a reszta leży.. Jest mi żal siebie, córki i męża też, że mną nawet porozmawiać nie można tylko leżę i zdycham
-
nick nieaktualnyDocelu musisz wierzyć ze masz tam małego człowieczka dla którego teraz się męczysz ! Będzie dobrze
Moj M ma ospę od niedzieli wiec wszystko na mojej głowie. Dziś dobiły mnie zakupy rzeczy szkolnych. No stroju na wf u mnie w mieście nie da się kupić na moje dziecko. Masakra- a potrzebuje na środę. Ile mogłam kupiłam. Ale wszędzie sama wiec ciężko i w dodatku bez auta. Od rana nie miałam czasu nawet spokojnie usiąść i wypić herbaty.
Facet chorujący mówi ze walczy o życie. A z ospa to już w ogóle masakra! Byle mu szybko minęło, bo psychicznie nie wytrzymam.
Syn od dzis w podstawówce, pani mu się strasznie podoba pod względem charakteru bardzo miła i sympatyczna. Tez po rozmowie z nią jestem dobrej mysli. musi być dobrze. Jutro ma 4 lekcje a ja niestety w pracy do 15:00.
U mnie mdłości ciagle są duże. Jakoś walczę z nimi ale różnie bywa. Sikam co chwile. I mam już tego dość.
Jak syn zaśnie czeka mnie jeszcze spacer po zakupy na śniadanie do pracy i szkoły na jutro.
Jutro w końcu powiem w pracy o ciąży. Zwlekałam 5 tygodni. Chyba czas najwyższy. Trzymajcie za mnie kciuki -
Dziewczyny u mnie chyba nie jest najlepiej, zgodnie ze wskazaniem lekarza, ze względu na młodszą ciążę na USG niż z OM, lekarz kazał robić dwa razy hcg. Wynik 27.08.godz 18:00 16892 kolejny 31.08 godz. 8:00 33890.
Z tego co sprawdzałam przyrost powinien być 66% a u mnie jest znacznie niższy:( Wizyta dopiero w czwartek, strasznie się boję.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 19:49
-
Natalia-tosia wrote:Dziewczyny u mnie chyba nie jest najlepiej, zgodnie ze wskazaniem lekarza, ze względu na młodszą ciążę na USG niż z OM, lekarz kazał robić dwa razy hcg. Wynik 27.08.godz 18:00 16892 kolejny 31.08 godz. 8:00 338900.
Z tego co sprawdzałam przyrost powinien być 66% a u mnie jest znacznie niższy:( Wizyta dopiero w czwartek, strasznie się boję.
Kochana przy takich wartościach bety jak Ty masz czyli już sporych, beta się nie podwaja co 48h, a nawet nie podwaja się co 96h, ważne że rośnie i niczym się nie martw i tak Ci sporo urosła przez te kilka dni -
nick nieaktualny
-
valetta94 wrote:Kochana przy takich wartościach bety jak Ty masz czyli już sporych, beta się nie podwaja co 48h, a nawet nie podwaja się co 96h, ważne że rośnie i niczym się nie martw i tak Ci sporo urosła przez te kilka dni
-
Natalia-tosia wrote:Dziewczyny u mnie chyba nie jest najlepiej, zgodnie ze wskazaniem lekarza, ze względu na młodszą ciążę na USG niż z OM, lekarz kazał robić dwa razy hcg. Wynik 27.08.godz 18:00 16892 kolejny 31.08 godz. 8:00 33890.
Z tego co sprawdzałam przyrost powinien być 66% a u mnie jest znacznie niższy:( Wizyta dopiero w czwartek, strasznie się boję. -
KasiaMamaPatryka wrote:Docelu musisz wierzyć ze masz tam małego człowieczka dla którego teraz się męczysz ! Będzie dobrze
Moj M ma ospę od niedzieli wiec wszystko na mojej głowie. Dziś dobiły mnie zakupy rzeczy szkolnych. No stroju na wf u mnie w mieście nie da się kupić na moje dziecko. Masakra- a potrzebuje na środę. Ile mogłam kupiłam. Ale wszędzie sama wiec ciężko i w dodatku bez auta. Od rana nie miałam czasu nawet spokojnie usiąść i wypić herbaty.
Facet chorujący mówi ze walczy o życie. A z ospa to już w ogóle masakra! Byle mu szybko minęło, bo psychicznie nie wytrzymam.
Syn od dzis w podstawówce, pani mu się strasznie podoba pod względem charakteru bardzo miła i sympatyczna. Tez po rozmowie z nią jestem dobrej mysli. musi być dobrze. Jutro ma 4 lekcje a ja niestety w pracy do 15:00.
U mnie mdłości ciagle są duże. Jakoś walczę z nimi ale różnie bywa. Sikam co chwile. I mam już tego dość.
Jak syn zaśnie czeka mnie jeszcze spacer po zakupy na śniadanie do pracy i szkoły na jutro.
Jutro w końcu powiem w pracy o ciąży. Zwlekałam 5 tygodni. Chyba czas najwyższy. Trzymajcie za mnie kciuki -
Wiewióreczka wrote:Jezu....dobrze, że napisałaś, nie wiedziałam Będę teraz luteinę płytko upychać.
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Natalia-tosia wrote:Dziewczyny u mnie chyba nie jest najlepiej, zgodnie ze wskazaniem lekarza, ze względu na młodszą ciążę na USG niż z OM, lekarz kazał robić dwa razy hcg. Wynik 27.08.godz 18:00 16892 kolejny 31.08 godz. 8:00 33890.
Z tego co sprawdzałam przyrost powinien być 66% a u mnie jest znacznie niższy:( Wizyta dopiero w czwartek, strasznie się boję.
Natalia sprawdź sobie wyniki w kalkulatorze.
Podasz tam dokładnie ile dni po owu i coś ci wyjdzie. Może cię to uspokoi
https://bellybestfriend.pl/kalkulator-hcg.html
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
B_002 wrote:Siamyrka a nie powiedziałaś jeszcze w pracy o ciąży?
Prawo zabrania kobietom w ciąży pracować dłużej niż 8h. Jeśli szef tak kombinuje to najwyższy czas żeby go poinformować o twoim stanie Nie ma na co czekać. Prawo nas chroni.
Powiedziałam już dawno, zaraz jak się praktycznie dowiedzieliśmy
I mam nadzieję, że w tych planach mnie omija hehehe. -
Bylam dziś na USG nerek i lekarz przy okazji podejrzał maluszka ma już 36mm i slyszalam pięknie bijące serduszko ❤ Już ze spokojem czekam na środową wizyte.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2018, 06:57
Daffi, Wiewióreczka, india, Lili90, Mała8, KasiaMamaPatryka, estrella, siamyrka, DoCelu 3 lubią tę wiadomość