Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
barbillla86 wrote:India ja też... Jutro wstajemy jeszcze wcześniej bo córa ma pierwszy dzień w przedszkolu, chyba przeżywam bardziej niż ona
U mnie dzień jak co dzień, bo jestem z dziećmi w domu. Ale weekendy o tyle dobre, że mam Męża i więcej odpoczynku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 19:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu mnie mdłości dalej męczą. Dziś jeszcze bez wymiotów na szczęście. Biust ciagle boli okropnie. Ciężko nawet spać przez niego. Moj się zastanawia ile jeszcze urośnie, choć już mówi ze w środku jakby kamienie były.
U mnie zaś chyba pęcherz chory, wyszły mi bakterie ale nic na to nie dostałam bo nie miałam objawów. A teraz mam wrażenie ze nerka mnie boli. A tu powrót do pracy. Masakra
Jutro syn idzie do 1 klasy. Stresik jest. Oby mu tam było dobrze.
Mnie w poprzedniej ciąży nic nie pomagało na infekcje. Mam nadzieje ze teraz będzie lepiejteverde lubi tę wiadomość
-
Na infekcje:
1. Clotrimazolum
2. Wietrzenie hihi
3. Probiotyki plus te naturalne czyli kiszonki i kefiry
4. Podmywanie się krótkie letnią wodą (ja preferowałam raz dziennie, bo drażniło mnie to) z rozcieńczonym wodą (!) płynem do higieny intymnej.
U mnie zero mdłości, cycki bolą tylko przy dotyku i już nawet nie wstaję w nocy na siku a do 8 tc wstawałam 2 razy -
Dziewczyny, z innej beczki - czy również zauważylyscie u siebie podwyższone libido? U mnie jest masakra, dziś o 4 nad ranem męża wybudziłam, chociaż teoretycznie mam z tylu głowy ze nie powinnismy (niby gin nie zabroniła, powiedziała ze po założeniu pessara będzie ban), ale co z tego...gorzej niż w dni płodne!
Mała8 lubi tę wiadomość
-
Haha, nie u mnie libido nawet mniejsze ale jak już zaczniemy to jest lepiej niż przed ciąża. Pewnie przez to ukrwienie. Ale wcześniej to ja bardzo często inicjowalam a teraz tylko mąż. Nie wiem skąd taka rozbieżność pomiędzy chęciami a doznaniami
-
Aasha wrote:Dziewczyny, z innej beczki - czy również zauważylyscie u siebie podwyższone libido? U mnie jest masakra, dziś o 4 nad ranem męża wybudziłam, chociaż teoretycznie mam z tylu głowy ze nie powinnismy (niby gin nie zabroniła, powiedziała ze po założeniu pessara będzie ban), ale co z tego...gorzej niż w dni płodne!
Mała8 lubi tę wiadomość
-
Aasha wrote:Dziewczyny, z innej beczki - czy również zauważylyscie u siebie podwyższone libido? U mnie jest masakra, dziś o 4 nad ranem męża wybudziłam, chociaż teoretycznie mam z tylu głowy ze nie powinnismy (niby gin nie zabroniła, powiedziała ze po założeniu pessara będzie ban), ale co z tego...gorzej niż w dni płodne!
Ale ogólnie w ciążach później miałam ogromne libido. Ale to dobrze, jak ciąża nie jest zagrożona to seks wręcz wskazany
-
KasiaMamaPatryka wrote:
U mnie zaś chyba pęcherz chory, wyszły mi bakterie ale nic na to nie dostałam bo nie miałam objawów. A teraz mam wrażenie ze nerka mnie boli. A tu powrót do pracy. Masakra
-
nick nieaktualny
-
Wiewióreczka wrote:Też bym mogła, a nawet chciałabym mieć wizyty codziennie Dogadałam się z ginem, że dla mojego zdrowia psychicznego będę mieć co 2 tygodnie...pewnie i tak skończę z detektorem
teverde lubi tę wiadomość
-
-
A ja dzisiaj się już w ogóle nieciazowo czuje. Tak to chociaż mi brzuch na wieczór wywalalo a dzisiaj nic, płaski jak rano. Też by mi się przydalo takie codzienne usg. Już się zastanawiam czy w tym tyg nie iść nadprogramowo i sprawdzić czy wszystko ok
Mała8 lubi tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:A ja dzisiaj się już w ogóle nieciazowo czuje. Tak to chociaż mi brzuch na wieczór wywalalo a dzisiaj nic, płaski jak rano. Też by mi się przydalo takie codzienne usg. Już się zastanawiam czy w tym tyg nie iść nadprogramowo i sprawdzić czy wszystko ok
-
melunia91 wrote:Dziewczyny dopadla mnie infekcja. Nie jest zle chociaz szczypie... Mam clotrimazol i biore probiotyk dwa razy dziennie. Co jeszcze moge w ciazy? Nie mam uplawow w zadnym kolorze. Tylko bialy i dalej duzo. Podejrzewam ze po prostu mam za morko
Ja nie miałam żadnych objawów, zupełnie nic, a podczas cytologii przy okazji wyszło że mam infekcję, zdziwiło mnie to ale od razu dostałam odpowiedni lek od lekarza.
Myślę że w ciąży lepiej nie działać na własną rękę tylko lekami dostępnymi bez recepty.
Dostałam też od razu skierowanie, żeby 10 dni po zakończeniu leczenia sprawdzić czy wszystko zostało wyleczone do końca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 22:46
Mała8 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
Wiewióreczka wrote:Też bym mogła, a nawet chciałabym mieć wizyty codziennie Dogadałam się z ginem, że dla mojego zdrowia psychicznego będę mieć co 2 tygodnie...pewnie i tak skończę z detektorem