Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFranka2104 wrote:A właśnie....w co się pakujecie do szpitala? Myślałam o małej walizce kabinówce. Tak by było chyba najporęczniej, tylko czy ja tam wszystko zmieszczę?
Ja biorę zwykła torbę sportową mam taką z 4f średniej wielkości ,bez problemu się wszystko zmieści ja biorę tylko rzeczy 1 potrzeby nie pakuje się jak na wakacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 11:32
-
nick nieaktualnyMój organizm dzisiaj potrzebował dużo snu! Ja wczoraj miałam okropne stawianie macicy, w nocy też czułam z napięty i dzisiaj też się napina a teraz mnie boli delikatnie dołem czyli to są skurcze? Wzięłam nospe X2 leżę . Ale to gówno daje. Boje się o szyjkę. Z chęcią bym pojechała na IP żeby to wyciszyli ale pewnie każą brać pierdzielone nospe a ona nic nie daje . Na razie poleze jak nie przejdzie to pojadę niech zrobią KTG.
-
nick nieaktualnyMistella wrote:Karmelka to są podejrzewam napinania, ale jeśli to Cię niepokoi to jedz. Skurcze jak nadejdą takie właściwie to nie będziesz miała wątpliwości
uwierz hehe
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Paula, dzięki za te opisy. Ja nie wiem nic, więc chłonę tę wiedzę
Czyli reasumując - twarde podłoże, odchylamy lekko główkę, 5 wdechów i 30 szybkich uciśnięc (2-3 na sekundę) dwoma palcami, później 2 wdechy i 30 uciśnięc itd. Na puls i sprawdzanie oddechu szkoda czasu, bo jeśli są to poznamy w trakcie. Piszę, żeby sobie utrwalić hihiespoir, Wiewióreczka, Misiabella lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelka skurcze to będzie taki ból ze nie wiesz czy robić kupę czy wstrzymywać oddech
tak wyglądają skurcze te silne , są nie do zniesienia, te lekkie tez mogą skracać szyjkę dlatego ciężko jest coś powiedzieć... jeśli Cię niepokoi to idź na IP , ale myśle ze wszystko jest dobrze
-
nick nieaktualnyFranka2104 wrote:Karmelka, takie ćmienie jak okresowe? Miałam tak kilka razy jak sie przeforsowałam, nospa i leżakowanie pomagały. Ale to nie przejdzie to może lepiej udać się na IP? Ta końcówka ciaży potrafi człowieka zestresować
Skąd ja mam wiedzieć czy to nie skraca szyjki i nie wywołuje porodu. Kurde Indii nawet w szpitalu nie wierzyli że rodzi a ty Pola już tydzień będzie miala -
Karollinax26 wrote:Dziewczyny, czy macie już przygotowane łóżeczka ? Mam na myśli to czy pozakładałyscie już prześcieradełka na materace itp.
U mnie akurat łóżeczko to było pierwsze co kupiliśmy dla Malucha i stoi już rozłożone od stycznia, a w łóżeczku narazie tylko materac, ale jeszcze w folii. Nie chce żeby się zakurzylo.... tak myśle - może za 2 tygodnie zdejmę już ta folie i wszystko ogarnęmartusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMistella mój ból jest taki cmiacy ale jak się nie czuło go tyle tygodni to trochę strach pewnie też przez ta szyjkę. Mała się wije. Na razie leżę jak nie puści to ana pewno pojadę. Ale już mam coraz większe zawstydzenie jak tam jade. A może zadzwonię pierw i zapytam czy powinnam jechać. Na razie leżę i obserwuje sytuację.
-
Masło ja zwykle
82%
Aktualnie poszukuje innego chleba niż probody xd ten co wczoraj miałam to po kolacji 120 a dzisiaj po śniadaniu 148 więc jadę dzisiaj kupić inny👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Ja miałam takie okresowe ćmienie przez 2-3 dni i mały się wtedy bardzo bardzo ruszał. Może się wtedy skubaniec przekręcał
Ale nie brałam nawet nospy ani nic to był taki ból z którym spokojnie mogłam sobie poradzić. A brzuch się napisał ale po prostu leżakowała wtedyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 12:01
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Mistella mój ból jest taki cmiacy ale jak się nie czuło go tyle tygodni to trochę strach pewnie też przez ta szyjkę. Mała się wije. Na razie leżę jak nie puści to ana pewno pojadę. Ale już mam coraz większe zawstydzenie jak tam jade. A może zadzwonię pierw i zapytam czy powinnam jechać. Na razie leżę i obserwuje sytuację.