Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa wczoraj miałam taki dzień że brzuch mnie bolał i dwie nospe zjadłam , po dzisiejszej nocy już wszystko się unormowalo na szczęście
Wypralam kolejne 2 pralki dzidziusiowych rzeczy A te z wczoraj jak dostanę wene to będę prasowacAga2606, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Ale skurcze to nie ten ból okresowy?
U mnie skurcz to skurcz, czuję jak nachodzi. Nie ma przy tym bólu, tylko póki co lekki dyskomfort, po chwili puszcza. A od dwóch dni mam takie lekkie ćmienie okresowe właśnie, bez skurczy. Wczoraj nie miałam no spy to nie wzięłam, dziś wezmę, może pomoże. Kilka razy już tak miałam i no spa dawała radę. -
Ja uzywam zwyklego masla, tylko nie smaruje po kolnierzyk
chleb ma duze znaczenie. Wczoraj moj maz nie zdazyl kupic tego co zwykle zytniego lub gryczanego z organica, a kupil w innym sklepie eko, i twierdzil ze tez jest super. Jak tylko spojrzalam na ten chleb to wiedzialam ze taki mieciutki chlebek nie bedzie dobry i ze nie jest taki super. I rzeczywiscie mialam po nim po 120 na kolacje i sniadanie a zazwyczaj mam nizsze cukry po posilku. Dzis na obchodzie byla lekarka ktora twierdzila ze cukry mam w normie, a dziecko jej zdaniem tez nie takie male...To byla lekarka starszej daty. Mieli mi robic przeplywy i usg ponoc co dwa dni, a jak zapytalam, czy bede miala dzis usg albo jutro to powiedzieli ze nie maja takich zalecen co do mnie...Chyba tylko w naglych przypadkach robia. Ale siedziec kaza.
-
nick nieaktualny
-
Wiewióreczka wrote:Karola poszukiwana!
Przepis na pastę z makreli poproszę
Pamiętam, że makrela wędzona, jajka (nie wiem ile), cebula (nie wiem ile) i majonez.
Wiewiórka, makrela wędzona( u mnie cała więc pasty było na 3 dni), 3 jajka drobno pokrojone i cebula czerwona(ja dałam pół ale żałowałam, że nie dałam całej) no i łyżka majonezu
Smacznego!Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W ogóle to mam nagranie Marcyśki, M nagrał telefonem, bo ginekologa miała jakiś problem z przestawieniem sprzętu ...
I jak sobie tak oglądam za każdym razem to się wzruszam! Jest taka pięknai wyglada jakby sobie śpiewała
Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMistella wrote:Ja się Wam nie dziwie, ze czasem zupełnie nie wiecie co robić szczególnie w pierwszej ciąży. Ja jestem w drugiej i bywa ze się zastanawiam czy tak ma być czy może zacznę rodzic
Ja jestem w 3 i też nie raz zadaje takie pytania jak bym nigdy w ciąży nie była hahaale potwierdza się teoria że każda ciąża jest inna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 12:23
malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Ja to jak czuje coś nowego to bardzo się stresuje. Ale dam sobie czas. Zaraz wypije podwójna meliske, może znowu pójdę spać
Kasia też tak miałam, bo wczoraj pierwszy raz zderzył się taki ból okresowy ale powiedziałam sobie, że nie będę panikować i się nakręcać. To było lekkie, bez skurczy. Dziś też to mam, mała gdzieś mi tam w dole głową kręci, może dlatego.
Ja sobie wmawiam, że do bezpiecznego terminu dotrwam i nie ma, że nie. Marcyśka ma tam siedzieć i czekać, jeszcze wózek trzeba odebrać i torbę spakować a dopiero przyjdzie od dziadka, także nie ma nowyKarmelllka90, espoir lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj tak stres to zło- mnie właśnie stwardniała macica od samego czytania o bezdechach. Córka miała raz i to było straszne! Od tej pory profilaktycznie dmuchałam i działało.
Co do papek tez jadła długo bo ja panikarstwo jestem a gada w dwóch językach bardzo ładnie....
U nas tez piękne słońce! Miłej soboty;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 12:31
-
nick nieaktualny