Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
malutka_mycha wrote:Też się obawiam że nie będę miała spokojnego dziecka po porodzie. Czytałam że teraz obserwując ich aktywność można się spodziewać co nas czeka po porodzie
Ciekawe, czy się sprawdzi.malutka_mycha lubi tę wiadomość
-
Lolka30 wrote:MamaAga zobacz sobie może na DOZ jak Cię wyniosą te zakupy, wydaje mi się że internetowo mają spoko ceny i mają wysyłkę za granicę nawet za darmo chyba powyżej jakiejś kwoty.
-
To ja nie wiem, moja jest chyba jakaś nadpobudliwa albo ma syndrom niespokojnych nóg po ojcu
Ja bardzo mocno odczuwam te ruchy, naprawdę są mega bolesne, czuć że mała przybiera na wadze.
Moja uspokaja się koło 23 ale jak się przebudzam w nocy na siku to też delikatnie się porusza. -
nick nieaktualnyIgnacy chyba próbuje mi dać do zrozumienia że on sobie nie życzy jeździć po szpitalach. Jak wczoraj zaczął w trakcie KTG kopać tak przerwę zrobił sobie dosłownie kilka razy.
I kopie mnie w żołądek że aż mi niedobrze już. Mdli i jakby zgaga się chciała robić. Mąż jedzie pograć w piłkę a ja cały poranek przeleżałam na balkonie w słonku.
A ukladacie już na materac sobie podkłady? Ja tak się zastanawiam czy to nie jest dobry pomysł w razie gdyby wody odeszły w nocy -
nick nieaktualnyA ja zrobilam oponki pół miski już zjedzone,teraz pije kawę i odpoczywam
może dziś się zbiorę na prasowanie w sumie nie mam żadnych planów syn chory z antybiotykiem to i tak musi w domu siedzieć A ja nie cierpię siedzieć bezczynnie....to mnie bardziej zmęczyć jak bym cały dom wysorzatala:)
Co dziś robicie na obiad ??martusiawp lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:
A ukladacie już na materac sobie podkłady? Ja tak się zastanawiam czy to nie jest dobry pomysł w razie gdyby wody odeszły w nocywczesniej mnie lekarz straszył, żebym aby do 34 wytrzymała to będzie super i proszę dzisiaj mamy 34+O
teraz to bym chciała ze 3 tyg jeszcze chociaż tak pochodzić w dwupaku.
Kasiulka90, malutka_mycha, Paula 90, AniaKJ, Wiewióreczka, B_002, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
B_002 wrote:To ja chyba powrócę aktywnością do czasów studenckich, kiedy to miewałam noce projektowe i chodziło się spać baaardzo późno, ale za to odsypiałam sobie rano.
Moja Zosia właśnie wieczorem szaleje najbardziej, a rano jest raczej spokójAniaKJ, B_002 lubią tę wiadomość
-
Lili widzę że optymistycznie podchodzisz do sprawy, oby Ci się te przypuszczenia sprawdziły
MamaAga u mnie też zauważyłam różnice w siłę ciosów jak mi się córka obróciła. Tylko ja w drugą strone: była glowkowo więc czułam że się rusza ale raczej nie kopała (tylko sie w zebra wbijał) a teraz jak sobie usiadła to kopie tak że kilka razy krzyknęła z zaskoczenia. Więc pozycja ma pewnie znaczenie
-
nick nieaktualnyJa wykapana, włosy umyte, nawet się jakimś cudem ogolilam.. Ale zacielam się jak cholercia. Trochę pasuje a potem ja na balkon z książką pod kocyk.. I czekamy na skoki. Obiad zrobiony. Posprzatane
Kasiulka90, martusiawp, Tunia76, B_002, mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Nie ma z tym problemu z tym,ze płatność moze byc tylko z polskiego konta a ja takiego nie mam...Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Dzisiaj taka piękna pogoda, to i na forum od rana widać, że jesteście rześkie i pełne pozytywnych emocji
Ja już łapałam witaminę D na słońcu, teraz odpoczywam, bo oczywiście się zasapałam.
U nas dzisiaj na obiad fasolka po bretońsku. Mam nadzieję, że nie trzeba będzie wieczorem wietrzyć mieszkania hahaha
Paula, mam nadzieję, że plamienie się skończyło i dzisiaj masz już czysto. Ja rano miałam seksik i po nim zaaplikowałam luteinę i trochę krwi poszło, ale myślę, że paznokciem gdzieś drasnęłam, bo byłam bardzo ciasna. Od razu nożyczki poszły w ruch i skróciłam paznokcie maksymalnie -
A ja mialam cukier rano 95, po insulinie 6j, w nocy sie obudzilam i chwycil mnie myslotok i stres i do rana juz nie spalam. Przyszla ta ukrainska lekarka i dopierdzielila mi 9j insuliny, bo cukry nadal „niedobryje”. Wczoraj byla lekarka starej daty i chwalila mnie, ze cukry dobre
Mi tam to juz zwisa ta insulina, mysle tylko o tym jak sie stad wydostac
-
Paula90, uwazam ze postapilas slusznie. U mnie odmowa niestety nie bylaby juz racjonalna. Teraz uwazam ze bez sensu leze ale w razie co, chce postapic jak oni uwazaja, chociaz sprawa sie wyjasni po dwoch tygodniach, ktore moglabym spedzic w domu.
Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:U mojej siostry w brzuchu był spokojny, przeciągający się delikatnie słodziak, a teraz jest największym łobuzem na świecie, masakra co oni z nim mają - pierwsza pomoc potrzebna przynajmniej raz w miesiącu
Karmelka, dobry happy end wczorajszego strachu. A próbowałaś jakoś rozruszać Leonkę? Szymcio reaguje jak delikatnie zanurzę łapę w brzuchu
Wysłałam męża po kakao kupił nesqiuk no niech będzie wypiłam dwa kubki! A małej smakuje ewidentnie.
Dzisiaj lezakujemy bo spojenie się odezwało wczoraj jednak spacerek potem posiedowka u sąsiadów i dzisiaj boli. A pogoda z oknem az wolaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 13:49
Wiewióreczka, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Teraz mi się przypomniało! Po tych wczorajszych dużych zakupach dzisiaj pół nocy śniły mi się te wszystkie strony internetowe, ciuszki dla bobasów, otulacze, pieluchy, leki itp. Hahahha taka byłam wczoraj tym wszystkim przejęta, że mózg nie mógł odrzucić natłoku myśli
AniaKJ, Paula 90, mysla.nieskalana, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili90 wrote:Ja już mam ułożony. Ale wiecie ja to juz sama nie wiem czy to juz sie spodziewać czy co
wczesniej mnie lekarz straszył, żebym aby do 34 wytrzymała to będzie super i proszę dzisiaj mamy 34+O
teraz to bym chciała ze 3 tyg jeszcze chociaż tak pochodzić w dwupaku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 13:54
-
nick nieaktualnyKasiulka90 wrote:Dzisiaj taka piękna pogoda, to i na forum od rana widać, że jesteście rześkie i pełne pozytywnych emocji
Ja już łapałam witaminę D na słońcu, teraz odpoczywam, bo oczywiście się zasapałam.
U nas dzisiaj na obiad fasolka po bretońsku. Mam nadzieję, że nie trzeba będzie wieczorem wietrzyć mieszkania hahaha
Paula, mam nadzieję, że plamienie się skończyło i dzisiaj masz już czysto. Ja rano miałam seksik i po nim zaaplikowałam luteinę i trochę krwi poszło, ale myślę, że paznokciem gdzieś drasnęłam, bo byłam bardzo ciasna. Od razu nożyczki poszły w ruch i skróciłam paznokcie maksymalnie
Jeszcze widzę że ta wydzielina jest taka jakby lekko beżowa a nie biała. Ale to nie głęboki brąz jak wczoraj.
Widzisz, jak my to potrafimy same sobie narobićA może obtarcie po seksie a nie paznokieć?
-
nick nieaktualnyMisiabella wrote:Paula90, uwazam ze postapilas slusznie. U mnie odmowa niestety nie bylaby juz racjonalna. Teraz uwazam ze bez sensu leze ale w razie co, chce postapic jak oni uwazaja, chociaz sprawa sie wyjasni po dwoch tygodniach, ktore moglabym spedzic w domu.
No moje podplamianie to pierdoła. Bo w sumie byłam przekonana że to nic takiego. Ale wolałam żeby mi ktoś tam zajrzał
A jakbym została to pewnie bym przeleżała całą noc, dzisiaj by mi zrobili KTG albo i nie i dopiero jutro wypisali. A tak leżę sobie we własnym salonie.Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiabella ja to już głupia jestem z tym wiekiem w ciąży.
Teraz będę chodziła z kartką i dawała rozpiskę :p
Data porodu wg okresu 8.04 wiek ciąży 33+0
Data wg USG I trymestru 10.04 wiek ciąży 32+ 4
Data wg owulacji i USG pierwszych tygodni 13.04 wiek ciąży 32+2
Proszę sobie wybrać:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 13:54
B_002, Misiabella lubią tę wiadomość