Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d7c10e3ca753.jpg
Belgia wysyła uściski do polski
Jeszcze takie zimne to nasze ocieplenie, ale skoro teraz jest tak to lada moment będzie wiosna pełna para
Ps. Kończymy dziś pokoik synka, sprzątanie w samochodzie musi poczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2019, 15:25
mysla.nieskalana, Daffi, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Karollinax26 wrote:India, super wieści! Cały czas trzymamy kciuki za Was! Bądźcie dzielne!
Karmelka, ja piję Nesquik ale nie z ekspresu, te w proszku, gotuję sobie mleko i pije raz na jakiś czas.
Basia, pochwalisz się zdjęciami jak już będą ?
Fasolka, kiedy Twoje efekty sesji ?
Karola dzis mam dostać linka ale nie wiem o ktorej...Wlaśnie wyjechalismy od rodziców..350 km przed nami....chyba mi sie bebzol 2x powiekszyl....
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:KarmeLove 21 st!!!?? Nieźle.. Cudnie!!
To akurat u sąsiada na dole, ale kwitnie już wszystko!Kasiulka90, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Fasolka77 wrote:Karola dzis mam dostać linka ale nie wiem o ktorej...Wlaśnie wyjechalismy od rodziców..350 km przed nami....chyba mi sie bebzol 2x powiekszyl
....
Fasolka, pochwal się koniecznie jak już będziesz miała zdjęciaFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Lolka30 wrote:Wydaje mi się że w Lidlu jest tanszy, ale nie pamiętam dawno nie kupowałam. U nas nie schodzi go dużo, bo mąż tylko daje łyżeczkę do kawy, ja używam do jakiś ciast, ale rzadko piekę noi teraz do kakao daję łyżeczkę. Jak będę jutro na zakupach to zerknę na cenę jak nie zapomnę.
A kakao mam też to tradycyjne tylko lidlowe.
Nie kupujcie ksylitolu w lidlu bo jest robiony w Chinach z kukurydzy... tylko cukier brzozowy fińskiFasolka77
-
Paula 90 wrote:Czyli w ciąży stajemy się trochę mężczyznami
Oni potrafią się tak wyłączać.
Mam tak samo
Haha tez tak mam!! Nawet tu kilka.razy mi sie zdarzyło, ze bylam pewna ze napisalam tak i tak a potem czytam, ze mnie poprawiacie i dobie myślę, ze moj mozg juz calkiem sflaczal....bo ja do.tej pory sie nie myliłam! Nie ja! Ale też zauwazylam, ze nie chce mi sie klocic i odpuszczamPaula 90, malutka_mycha lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Daffi wrote:Ojej znow stres. Mojej mamy piesek pochorowal sie od 3 dni.. Tzn nikt nie wie co mu jesst a w NL opieka średnia. W piatek wychodząc do pracy pies czul sie ok a jak wrocila lezal i piszczal nie mogl chodzic nie jadl i nie pil. Pojechala z nim rano do weta to tylko temp zmierzyl 39 i zmacal mowiac ze to od zoladka. Tylko zjesc nie mial co niewlasciwego wiec moze to wirus. Dostał zastrzyk i tabletke do podania po 24h od zastrzyku. Wczoraj juz nie piszczal i jakby bylo lepiej. Mama gotowala mu bulioniki z ryzu i piersi z kurczaka to nawet troche jadl.. Zwrocil raz tylko u weterynarza i nie ma zadnej biegunki. Zaplacila za te usluge 85e. I wlasnie znow z nim jedzie ale nawet nie wie jak go podnosic bo sie dotknac nie daje z bolu. Mi juz do glowy przychodzą pomysly ze moze sąsiedzi go podtruwaja? To jest maltanczyk i on strasznie teskni jak mama idzie do pracy i potrafi wyc 2godz. Sasiedzi listy jej podrzucali ze pies wyje i ma cos z tym zrobic.. Podpowiadali jej zeby kupic mu obroze zr jak wyje to beda go impulsy elektryczne przeszywac.. Od razu jej powiedziałam ze nie. To nie jest humanitarne tak samo jak kolczatki itp. Moze popsikali jakims randapem trawe przed domem i on to polizal? Kuzwa ale zeby nie zrobic psu usg albo przeswietlenia?? A może cos z trzustka.. Heh teraz sie człowiek stresuje o tego malego słodziaka.
Tez mi przyszlo do glowy, ze ktos chcial go podtrucglaski dla psiaka!
Fasolka77
-
Paula 90 wrote:Ignacy chyba próbuje mi dać do zrozumienia że on sobie nie życzy jeździć po szpitalach. Jak wczoraj zaczął w trakcie KTG kopać tak przerwę zrobił sobie dosłownie kilka razy.
I kopie mnie w żołądek że aż mi niedobrze już. Mdli i jakby zgaga się chciała robić. Mąż jedzie pograć w piłkę a ja cały poranek przeleżałam na balkonie w słonku.
A ukladacie już na materac sobie podkłady? Ja tak się zastanawiam czy to nie jest dobry pomysł w razie gdyby wody odeszły w nocy
Haha Paula!! Jak ja bylam dwa tygodnie temu na IP bo slabo sie ruszal to ja następny dzień mialam taki cyrk w brzuchu, ze szok! Od 6 do 24 non stop!!Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Nie kupujcie ksylitolu w lidlu bo jest robiony w Chinach z kukurydzy... tylko cukier brzozowy fińskiStarania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Fasolka77 wrote:A mamy taki sklep w okolicy, prywatny pod patronatem SPAR
Btw
Koleżanka wstawila zdj na fb i nie wierze!!
Bedzie mi sie Fifi kojarzyl z kotem..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e01cebc861b3.pngFasolka77, Mama36 lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:A tez mam Spar u siebie. Najrzadziej wchodze tam haha ale blisko rodzicow moich. Bede w okolicy to zajde. Dzięki
Btw
Koleżanka wstawila zdj na fb i nie wierze!!
Bedzie mi sie Fifi kojarzyl z kotem..
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e01cebc861b3.png
Daffi ja nie wiem na jakiej zasadzie oni dzialaja bo logo jest Spar ale zamowienia chyba sami organizuja ale sprawdźFasolka77
-
A to u nas wczoraj sie wydarzylo hehe
https://gazetalubuska.pl/nie-do-wiary-kompletnie-nagi-mezczyzna-spacerowal-w-centrum-miasta/ar/13894987#strona-kobiet#
Ogolnie kiepski zart mu ktos wycial bo byl na melanzu chłopak po czym zabrali mu ubrania i taki bidok nagi musial isc przez srodek miasta. Ale rzeczywiscie jest fotka jego.. O ile twarzy aie nie rozpozna to nawet cenzury nie ma na jego genitalaiach.mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Daffi wrote:A to u nas wczoraj sie wydarzylo hehe
https://gazetalubuska.pl/nie-do-wiary-kompletnie-nagi-mezczyzna-spacerowal-w-centrum-miasta/ar/13894987#strona-kobiet#
Ogolnie kiepski zart mu ktos wycial bo byl na melanzu chłopak po czym zabrali mu ubrania i taki bidok nagi musial isc przez srodek miasta. Ale rzeczywiscie jest fotka jego.. O ile twarzy aie nie rozpozna to nawet cenzury nie ma na jego genitalaiach.
Masakra
U nas jakoś jesienią biegał po osiedlu ale w bokserkach