Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Poronie nie zatrzymane w 9 tc, pierwsza ciąża, lekarze mówili, że "tak się czasem zdaża" że najprawdopodobniej była to jakaś wada, która uniemożliwia dalszy rozwój. Po prostu na wizycie dowiedziałam się że serduszko już nie bije👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dorota to tym bardziej bym wyluzowala czekaj spokojnie na wizytę bo naqet w poprzedniej ciązy nikt nie bylby w stanie zmienic tego co sie stalo, niw poronilas przez np zaniedbanie badan
Vilte w razie pytan pisz smialo mieszkalam w No ponad 5 lat i urodzilam 2 dzieci wiec costam wiem. System jest inny ale wg mnie dobry. A gdzie mieszkasz? Ja mieszkalam w SVGDorotaAnna, Vilte89 lubią tę wiadomość
-
Peppa dziękuję za te słowa: wyluzuj to chyba jest mi właśnie najbardziej potrzebne👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Ja poronilam 4 ciaze i wiem jak bardzo sie martwisz. Kazda z nas. Ale ja podchodze do tego ze skoro gatunek ludzki nie wyginąl, ludzie mają po 2 czy 5 dzieci to jakos te ciąze da sie donosić więc luz blues i cieszymy się swoim stanem
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, można się dołączyć? U mnie trz dziś pokazały się dwie kreseczki;) to moja druga ciąża, córeczka ma 2 lata. Tylko gin dała mi termin dopiero w 8mym tyg i się stresuje ze tak długo zanim coś zobaczę termin wyliczony 14.04;)
Rub45, Lili90, Balerina lubią tę wiadomość
-
Hej
Mogę dołączyć?
Dziś potwierdzilam 2 badaniem beta nasza ciążę
02.08 było 41, dziś 309
Wizyta u ginekologa za tydzień.
To moja 3 ciąża, z czego pierwsza stracilam w 6 tygodniu, a z drugiej mam Synka 3-letniego (urodził się w Norwegii, tak jak u Peppy ) teraz już mieszkamy w PlRub45 lubi tę wiadomość
-
Siamyrka, jak zobaczylam twoj nick to wiedzialam ze gdzies juz sje spotkalysmy
Bylam kiedys bardzo aktywna pod innym nickiem na wątku m.in ciąża w Norwegii. Ale zalozylam nowe konto bo nie chce sie utożsamiac i byc rozpoznawalna
I hej nowym dziewczynom
Moj łobuz własnie po pobudce, lece spac dalej -
Kamila tez mam chłopaczka w posobnym wieku syn Emil ma 1r 2m - Czerwiec 2017. Jeat jeszcze 2,5 letnia Emma z lutego 2016.
Zaszlam w ciąze gdy Emma miala 7 mieskamylalyt lubi tę wiadomość
-
Hej, w weekend zrobiłam betę, 570 TP z OM wychodzi 11.04. Póki co objawów żadnych, oprócz braku okresu Trochę się boję, bo mam 9mc szkraba i na koncie zagrażający poród przedwczesny od 19 tc, a tu trzeba nosić itd... Byłam u gin po leki (bez usg na razie) to dostałam zalecenie odstawienia od piersi... udało się, choć mocno to przeżywam. Wizyta 24.08.
-
DorotaAnna ja też miałam poronienie zatrzymane w 9tc. Też mi to samo lekarze mówili... Ale bardzo bałam się, że w kolejnej ciąży to się powtórzy i zrobiłam mnóstwo badań na wlasną rękę. I - nie wiem, czy to mogła być przyczyna - ale wyszło mi podejrzenie trombofilii. Dlatego teraz i w poprzedniej ciąży jestem na lekach. Jednak ponoć poronienia w 99% przypadków są, tak jak piszesz, po prostu wynikiem nieprawidłowości zarodka. Życzę Ci, abyś nie musiała tego znowu przechodzić. Ani żadna z nas.