Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Emma cudownie ile dni po owulacji jestes? Mysle kiedy by sie zapisac na wizyte
Ja dzisiaj bylam zapisac córkę do przedszkola bo ruszyla dodatkowa rekrutacja wiec od wrzesnia bede miala luzik z jednym malcem
Powiem wam ze wysypałam sie o ciązy mamie... widujemy sie rzadko bo 2-3 razy w roku i nie wytrzymalam. Myslałam ze sie zalamie ze 3cia ciąza w takim czasie ale tylkp stwierdzila ze bedzie mega ciezko ale damy rade myslalam ze gorzej to przyjmieEmma1985 lubi tę wiadomość
-
Emma1985 wrote:Witam Wszystkie przyszle mamy:)
Wczoraj beta 5800, dzis na usg serduszko❤️❤️❤️
Termin na 6 kwietnia.
A który tydzień. Bo ja się dzisiaj wybieram to może ja już zobaczę serduszko.Emma1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emma1985 wrote:Witam Wszystkie przyszle mamy:)
Wczoraj beta 5800, dzis na usg serduszko❤️❤️❤️
Termin na 6 kwietnia.
Na serduszko moze być jeszcze trochę za wcześnie pokazuje sie tak ok 6t4d plus minus oczywiście wcześniej chwile tez moze byc
Ja mam termin na 30.03-02.04 i boje sie ze w przyszły poniedziałek jeszcze moge nie zobaczyć serduszka -
valetta94 wrote:Pati o której masz wizytę?
Wizyta przed 18 ale mam stresa. -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
Po czterech latach starań o drugie dziecko doczekałam się widoku dwóch kreseczek. Ostatnio zaczęłam dopuszczać do siebie myśli, że może nigdy nie doczekamy się kolejnego dziecka... a tu taka niespodzianka. Zrobiłam test w 24 (na 29) dniu cyklu i pokazał ładną drugą kreskę! Żeby było śmiesznie zaraz po owulacji miałam wrażliwe piersi i koszmarną zgagę aż do teraz... zmieniłam leki tarczycowe na łagodniejsze, bo czułam, że coś z tego cyklu może wyjść Jutro idę zrobić betę, ale zamiast się cieszyć to się boję i martwię czy wszystko będzie dobrze...
Cieszę się że jestem z Wami na tym forum, pozdrawiam -
Pati ja wizytuje o 19stej, też mam stresa! Zdaj relacje jak będziesz po.
Karmelllka gratuluje pęcherzyka!
Emma bardzo szybko zobaczyłaś serduszko! Gratuluje i zazdroszczę tego widoku
Eliza nie martw się, w końcu się Wam udało więc teraz już musi być dobrze skoro zaskoczyło!Warto się starać i wierzyć w marzenia! Daj znać po becieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 15:09
-
Emma1985 wrote:Hej,
Owulacja 12 lipca.
Myslalam ze jeszcze nie bedzie widac serduszka a tu niesppdzianka - poekna pulsujaca kropeczka:)
Super to naprawde wczesnie miałaś owu czy termin ci utrzymała jezeli u ciebie było serduszko to jest szansa ze u mnie za tydzien tez bedzie widać. Wiem ze to tez od spzretu zależy
GratulujeEmma1985 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, zajrzałam bo bardzo się stresuję i potrzebuje pocieszenia że też tak macie. Wczoraj zobaczyłam dwie kreski, polecialam na betę - 144 w 11dpo. Wczorajszy dzień euforia a dzisiaj jakiś dół mnie złapał. Taki strach mnie obleciał, latam sprawdzić czy okresu nie dostaje. Ręce mi się trzasc zaczynają bez powodu, płakać mi się chce. Nie wiem czy to hormony czy po prostu nie wierzę że może się udać ale masakra jakaś. Macam się po cyckach czy bolą - bolą mniej. Więc dupa, nic z tego. Później stwierdzam że ale bolą. Gdzie ten błogosławiony czas, kiedy kobieta się raduje
Jeszcze mnie brzuch kłuję i też jedną myśl mam w głowie - pewnie na @ -
Eliza w koncu musi byc dobrze
Malutka mycha ja mam tak samo. Obsikałam z 15 testow i jak swir porównuje czy napewno ciemnieją. Jutro powinna przyjsc @. Ale nie bedzie jej
Jutro rano skocze na betę -
Ja też dziewczyny gratuluję Wam udanych wizyt.
Witam nowe koleżanki
Zmienię troszkę temat, chciałam Was zapytać co sądzicie o lataniu samolotem w ciąży? Może są wśród Was takie które latały?
Miałam w planach z mężem wakacje we wrześniu i zastanawiam się czy zmieniać plany czy możemy polecieć samolotem.
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
B002. Ja w pierwszej ciązy odwolalam lot ale bylam po 4 poronieniach wiec wolałam sobie darowac. Zwlaszcza ze caly czas krwawilam.
Ale wszystkie moje kolezanki regularnie latają w ciązy
-
A ja poleciałam do Egiptu i wróciłam teraz nie wiedząc jeszcze o ciąży. Tam się i opalalam i na aqua parku na mega zjezdzalniach zjezdzalam.i nic się nie stało. Jak Ciąża silna to się utrzyma. Z tego zalozenia wyszłam. Wróciliśmy w pt w termin mojej @ która nie Przyszła
B-002 widzę że też nie miałaś niskiej bety? I wszystko ok? Tak się dopytuje jak głupia przy tej mojej wysokiej Becie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 17:27