Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiulka90 wrote:Wiewióreczka, ja mam trochę inny wybór, ale podobna zasada. Mam ciocię położną w Częstochowie. I słyszałam już wiele głosów "idź rodzić tam, będziesz miała najlepszą opiekę". Wiem o tym, rodzina to rodzina i nikt o mnie lepiej nie zadba niż siostra mamy, która zna tam wszystkich i pracuje z nimi od kilkunastu lat
Ale mieszkam w Opolu, 2 godziny jazdy od Częstochowy. Opolska porodówka ma dobre opinie. W sumie nie znam tutejszych lekarzy ze szpitala, ale intuicja mi podpowiada, że będzie dobrze. Wolę jechać 15 minut niż 2 godziny i się jeszcze bardziej denerwować czy zdążę. Wybierz to miejsce, w którym będziesz czuła się pewniej i bezpieczniej
Fasolka, jaki fajny buziaczekŚwietne macie te zdjęcia 3-4d
Ja stwierdziłam, że już w sumie niewiele czasu zostało i poczekam cierpliwie, zobaczę Klemka już na żywo
Zresztą on i tak jest wstydnisiem na usg i nie pokazuje się z przodu.
Mama18 tak mi się przypomniało, jak Wy ciągle o tych centylach... Ja po wczorajszym usg wrzuciłam kartkę do reszty dokumentacji i wcale nie sprawdzam tych pomiarów. Celowo żeby się nie stresować, że coś jest w 10 a coś w 90 centyluSkoro wszystko u Was w normie, to ja ufam, że u Klemka też ^^ Waga odpowiednia, a właściwie tylko to mnie interesowało
Czy mi się wydaje czy dzisiaj nie pisałyście nic o jedzeniu?! Ja się przymierzam do budyniu.
Kasiulka a czemu nie chcesz zdjęcia 3D? ja tez długo czekałam aż się da uchwycić i w końcu się doczekałam
Mama18 musisz zmienic nick bo już się widzę utarło Twoje nowe "imię" nie ma to jak się odmłodzić w jeden dzień o połowęKasiulka90, Wiewióreczka, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Estrella starsza będzie chodzić do przedszkola, nie uchronię i tak młodszej bo starsza i tak gdzieś musi wyjść a zarazić się może wszędzie ... poza tym pojawienie się siostry to ogromne wyzwanie emocjonalne dla starszej i nie chce jej odbierać jej świata który ma - czyli między innymi tego przedszkola
to byłoby złe posunięcie wg mnie, może nie będzie chorować
jakoś sobie poradzimy
estrella, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Wlasnie tak ...ja tam wole wiedziec mniej ale niektorym to odpowiada ze wiefza duzo....
Ale na ostatniej wizycie moj lekarz sie wkurzyl ze jezdze do kliniki...powiedzial ze czasami lepiej nie robic tyle badan bo to niczemu dobremu nie sluzy.....moze cos w tym jest....ale ja tam sie ciesze ze jestem pod kontrola
jakbym moją słyszała... "nie robić zbędnych badań!"
Paula no i mam dylemat z tą szczepionką bo nie ma tej INFANRIX DTPa, którą mi przepisała ginka... ona twierdzi, że w POZ powinna być szczepionka DTP (bezplatna??) i ta jest zalecana przez narodowy instytut szczepień.. napisała mi, żeby mój lekarz rodzinny wypisał odpowiednik szczepionki DTP, którą szczepi swoich pacjentów i mam nadzieję,że to będzie ten Boostrix bo już się 2 tygodnie bujam z tym szczepieniemstresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Kasiulka a czemu nie chcesz zdjęcia 3D? ja tez długo czekałam aż się da uchwycić i w końcu się doczekałam
A pamiątkę i tak będziemy mieli - sesję ciążową, a potem noworodkową
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ tym nickiem to sobie jaj nie róbcie bo ktoś pomyśli że wariatka 18tka jakas rodzic bedzie i się po forach rozbija.. Ba.. Mając już dwójkę dzieci!
Daffi no dzieci jak krople wody... Tylko jak mówię.. Moje przeze mnie adoptowane.. Chodź moja mama i małż twierdzą że Oskar (pierwszy) jest podobny do mnie bardzo. Ja nie...Daffi, Fasolka77, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi kurde tys strasznie ładna następnie! Iiiii...taka młoda! Nie wiem co ja sobie myślałam :p
Córcia podobna do ciebie. A synek nie wiem na prawdę.
Ale luzik mam dwa zdjęcia jako takie swojej córki i nie wiem do kogo podobna... Chociaż chyba bardziej do mojej rodziny bo mi siostrzenicę przypomina jak była malusia -
Fasolka77 wrote:haha i dobrze!!! w końcu synek mamusi
coś w tym jest, że synek do mamy a córeczka do taty
), corka to klon taty (nawet z charakteru) ....a maluszek zobaczymy... z 3d do corki podobny a co wyjdzie sama jestem ciekawa.
Chlopa to masz przystojnegopodobaja mi sie tacy faceci a w domu mam zupelnie inny typ urody
ale fajnie poogladac
pracowalam kiedys w przedszkolu,mialysmy z kolezanka podzielonych tatusiow ( naszczescie ona inny gust niz ja) tylko patrzylam ktory przyszedl i wedlug tego wydawalysmy dziecko albo ona albo ja w szatni
Wiewióreczka, espoir lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Daffi wrote:Ok wstawiam jeszcze raz komplet
Nie cytujcie!!!
Daffi i córa i Fifi do Ciebie!!!a ten Pan z lewej to kto
?
To mój MareczekWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 21:57
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Daffi wrote:Nie cytujcie!!!
! Na 15 minut wrzuciłaś? Nie dasz człowiekowi szansy hihi.
AAA jednak sie załapałam na drugą turę zdjęć !!! Dzieciaczki zdecydowanie podobne do Ciebie. Śliczna rodzinka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 22:02
Daffi lubi tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:No niee Daffi, ja to Cię chyba nigdy nie zobaczę
! Na 15 minut wrzuciłaś? Nie dasz człowiekowi szansy hihi.
Na 25 minut haha
Masz szanse ze 3 posty wyzej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 21:59