Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:nie powiem, że zazdroszczę bo nie!
gdyby nie ta cc to pewnie mialabym już 30 kg na plusie
Chodź wtedy mogłabym mówić że mam tak samo jak Kim Kardasian :pFasolka77 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:a o jakiej mniej więcej godzinie?
9-13:30 mnie nie ma (pazurki i masaż ) a chciałabym się załapać
Fasolka77, malutka_mycha, martusiawp, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
stresant wrote:Fasola ze Ci sie chce z domu wylazic ....mi juz tak ciazy ta ciaza ze jak isc na pietro do lazienki to sie 2razy zastanawiam
chyba to bedzie ta opuchlizna na prawde ciezko mi sie rusza....najchetniej to bym caly dzien przelezala
ja nie mogę leżeć, muszę się ruszać... codziennie gdzieś jadę, łażę... jak nie mam nic do załatwienia to chociaż na spacer idę...
kurde czytam o tej hipotrofii i nawet o zespole downa piszą.. ja pierdole...Fasolka77
-
nick nieaktualnyO właśnie!!pytanie.. Bo co z tego że już kluche jedna urodziłam.. Jak dawno i nie pamiętam.. Mamy co się Nam kluski zapowiadają.. Pytanie do Was.. Ile kupujecie pieluch tych jedyne 2-5 kg bo mam 1op razy 22.. Jedno op raz 26 zamówiłam jedno op x38 i zastanawiam się czy już więcej nie kupować ale dwójki czyli 3-6kg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 22:46
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:ja nie mogę leżeć, muszę się ruszać... codziennie gdzieś jadę, łażę... jak nie mam nic do załatwienia to chociaż na spacer idę...
kurde czytam o tej hipotrofii i nawet o zespole downa piszą.. ja pierdole...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 22:47
Kasiulka90, Wiewióreczka, Misiabella lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:O właśnie!!pytanie.. Bo co z tego że już kluche jedna urodziłam.. Jak dawno i nie pamiętam.. Mamy co się Nam kluski zapowiadają.. Pytanie do Was.. Ile kupujecie pieluch tych jedyne 2-5 kg bo mam 1op razy 22.. Jedno op raz 26 odmówiłam jedno op x38 i zastanawiam się czy już więcej nie kupować ale dwójki czyli 3-6kg
-
nick nieaktualny