Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa biorę dupka ale ja go dobrze znoszę. Zjazd mam ogólnie ciążowy haha ze chce mi sie soc.
Dziewczyny nie mam pomysłów na jedzenie nie wiem co jeść od mam smaków przez co nie jem zdrowo tylko byle cos zjeść. Dajcie jakieś pomysły na śniadania bez węglowodanów bo ileż mozna jeść jajowe -
Ja biorę dupka i nie mam żadnych skutków ubocznych.
Co do śniadań polecam różnego rodzaju sałatki, można dużo zdrowych rzeczy przemycić
Na drugie śniadanie u mnie zwykle jogurt z płatkami górskimi do tego różne owoce i orzechy.
Dziś na obiad fasolka okraszona panierem z ciecierzycy i wczorajsza zupa ogórkowa.
Niestety na jutro nie mam żadnego pomysłu.
Dziewczyny czy Was przy kichaniu też nagle boli brzuch w dole z boku? Tak jakby coś się miało naderwać? Masakra, przez to boję się kichać!
Dziś mój pierwszy dzień na L4... nie jest najlepiej, muszę znaleźć sobie zajęcie, może znowu zacznę robić na drutach -
A jak mam smaka na coś pycha to sięgam po mąkę razową i robię gofry, do tego ubijam śmietanę 30%, do tego ścieram gorzką czekoladę(minimum 80%), do tego anans i banan i wszystko składam razem, uwielbiam, słodko i zdrowo
Aga2606 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, któraś z Was też plami/plamiła? Zdaje mi się, że tak, ale nie będę śledzić wątku od początku, a nie pamiętam... szukam pozytywnych historii, choć rozsądek podpowiada, że i tak nie ma na to wpływu. Ja plamię od 2 dni, nie mocno ale jednak
-
nick nieaktualnyNatalia-tosia wrote:
Dziewczyny czy Was przy kichaniu też nagle boli brzuch w dole z boku? Tak jakby coś się miało naderwać? Masakra, przez to boję się kichać! -
estrella wrote:Hmm to może te moje zjazdy nie od dupka tylko takie ciążowe chociaż do tej pory bardziej mnie popołudniami i wieczorami męczyło a teraz nawet w południe zasypiam
Natalia-Tosia ja uwielbiam gofry podasz przepis?
http://www.mojdietetyk.pl/cos_pysznego_zdrowego/gofry-pelnoziarniste.html jaja zamiast oleju rzepakowego daję kokosowy, a często zamiast mąki żytniej daje mąkę pszenną pełnoziarnista, jednak wtedy gofry bardziej mi smakująestrella lubi tę wiadomość
-
Aasha wrote:Dziewczyny, któraś z Was też plami/plamiła? Zdaje mi się, że tak, ale nie będę śledzić wątku od początku, a nie pamiętam... szukam pozytywnych historii, choć rozsądek podpowiada, że i tak nie ma na to wpływu. Ja plamię od 2 dni, nie mocno ale jednak
Ja plamiłam od 5 tygodnia do 6-7. Wszystko dobrze się skończyło, lekarz nie znalazł przyczyny. U mnie to były nawet krwawienia momentami a nie plamienia, nagle wszystko ustało. Ale swoje przeżyłam przez to..Raz na badaniu lekarz wyjął ten sprzęt do USG a on cały ociekający krwią :o To była masakra, oby się już nie powtórzyła. Nie stresuj się, wiele dziewczyn tak ma i nie oznacza to nic groznego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2018, 15:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny