Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karmelllka90 wrote:Wiewióreczka nie wychodzę z domu do piątku w piątek mam USG więc jadę. A na niedzielę muszę być zdrowa bo nie odpuszczę targów Mamaville.
Spałam dzisiaj od 14 do 17, wypociłam się zaraz mąż będzie w domku zrobi mi mleko z masłem i czosnkiem. bo jak ja gotuję mleko zawsze ląduje na całej płycie. Do tego robię inhalacje syrop z prawoślazem i ten spray co mi poleciłaś. I o dziwo prenalen znowu najlepiej mi nawilża gardlo
Daffi odpisała Fasolce na mesendżerze, że wszystko OK.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lutego 2019, 18:30
Mistella lubi tę wiadomość
-
B_002 wrote:Mój suwaczek jest ustawiony wg daty z USG w 12tc.
Termin wpisany w karcie ciąży mam o 5 dni późniejszy, więc nie wiem na który będą potem patrzeć w szpitalu, ale pani doktor robiąca tamto USG powiedziała że w 12tc jest najdokładniejsza możliwość oszacowania -
B_002 wrote:Fasolka, na twoim miejscu bym zrobiła takie pączki. Wszyscy wokół będą jeść to będziesz miała ochotę, a tak to przy cukrzycy też jest jakieś rozwiązanie
No chyba że uda ci się kupić takie dla diabetyków.
rozważałam raczej taki cheat day
może zrobię ale.. właśnie dostałam info,że moje czwartkowe usg u guru stoi pod znakiem zapytania.. znajoma co ma termin na jutro dostala sms od lekarza, że się rozchorował i odwołał dzisiejsze i jutrzejsze wizyty.... pewnie do czwartku się nie wykuruje.. a chciałam po pozytywnym usg zgrzeszyć
no nic .. czekam na rozwój sytuacji....
Fasolka77
-
Hej. Ojej ja nie spodziewalam sie ze tak sie zmartwicie.
Ja dzie mam taki dzień jakby mnie nie było. Martwi mnie ten moj maluch. Bylam w szpitalu po zwolnienie zrobil mi lekarz inny bo mojego nie było usg 5 sekundowe ze jest ok z mlodym. Dzis tylko raz mnie kopnal tak solidnie. I znow na wieczor schizowalam... Odpalilam detektor z M i zlapalam tetno z wyliczeń 136 ladne miarowe a ruchow wciaz nie ma.. Osiwieje.. -
Daffi wrote:Hej. Ojej ja nie spodziewalam sie ze tak sie zmartwicie.
Ja dzie mam taki dzień jakby mnie nie było. Martwi mnie ten moj maluch. Bylam w szpitalu po zwolnienie zrobil mi lekarz inny bo mojego nie było usg 5 sekundowe ze jest ok z mlodym. Dzis tylko raz mnie kopnal tak solidnie. I znow na wieczor schizowalam... Odpalilam detektor z M i zlapalam tetno z wyliczeń 136 ladne miarowe a ruchow wciaz nie ma.. Osiwieje..Syska2202 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Karmelka, masz już te staniki do karmienia ? Patrzyłaś w h&m ?
Ja chce kupić gdzieś przez internet, bo nie mam sił chodzić i tego mierzyć -
MamaAga85 wrote:Wklejam w końcu pomiary z dziś :)wg tego badania wychodzi między 2100 a 2400g Szczęścia
dlatego usredniamy na 2250
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ea561e16dcfc.jpg
idzie równo
kurczę Mój w tym czasie miał 1,6 kg...
jutro mam same przeplywy.. w czwartek miał być guru ale czarno to widzę...Fasolka77
-
Daffi wrote:Hej. Ojej ja nie spodziewalam sie ze tak sie zmartwicie.
Ja dzie mam taki dzień jakby mnie nie było. Martwi mnie ten moj maluch. Bylam w szpitalu po zwolnienie zrobil mi lekarz inny bo mojego nie było usg 5 sekundowe ze jest ok z mlodym. Dzis tylko raz mnie kopnal tak solidnie. I znow na wieczor schizowalam... Odpalilam detektor z M i zlapalam tetno z wyliczeń 136 ladne miarowe a ruchow wciaz nie ma.. Osiwieje.. -
Tunia76 wrote:Ja mam różnice tygodnia. Nie wiem wedlug której daty ustali cc. Ale jeszcze jakieś 6-7 tygodni.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Ja juz robie wszystko.. Nawet kawe z cukrem wypilam zeby cos slodkiego mu dostarczyc.. Serio to do Filipa nie podobne i tak sobie mysle czy on jakos nizej sie ulokowal czy co.. Nie przyzwyczail mnie do takiej sytuacji.. On z tych nadpobudzonych.. Ale jeśli jego spokoj jest wynikiem zdrowia tylko nagle postanowił byc aniolkiem to nie mam nic przeciwko.
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Ja się obawiam czy u Ciebie samo nawilżanie jest wystarczające...dalej tylko Cię łaskocze gardło czy już pobolewa?
Daffi odpisała Fasolce na mesendżerze, że wszystko OK.masakra.
-
Daffi wrote:Ja juz robie wszystko.. Nawet kawe z cukrem wypilam zeby cos slodkiego mu dostarczyc.. Serio to do Filipa nie podobne i tak sobie mysle czy on jakos nizej sie ulokowal czy co.. Nie przyzwyczail mnie do takiej sytuacji.. On z tych nadpobudzonych.. Ale jeśli jego spokoj jest wynikiem zdrowia tylko nagle postanowił byc aniolkiem to nie mam nic przeciwko.
-
Tunia76 wrote:Mi Tanrum Verde pomaga, ale na krótko.
Dziewczyny jaki macie puls?
U mnie ostatnio miedzy 80 a 100. Martwię się, czy nie za dużo.Tunia76 lubi tę wiadomość
-
B_002 wrote:Ja też lubię te legginsy i spodnie ciążowe z H&M, ale staniki chyba wszystkie wymierzyłam i żaden dobrze nie leżał.
ja kupiłam leginsy w H&M rozwojowe... XL... ale nadal w nich tonę...
polecam Wam Faworytę! oglądałam i super film!Fasolka77