Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Daffi wrote:Hej. Ojej ja nie spodziewalam sie ze tak sie zmartwicie.
Ja dzie mam taki dzień jakby mnie nie było. Martwi mnie ten moj maluch. Bylam w szpitalu po zwolnienie zrobil mi lekarz inny bo mojego nie było usg 5 sekundowe ze jest ok z mlodym. Dzis tylko raz mnie kopnal tak solidnie. I znow na wieczor schizowalam... Odpalilam detektor z M i zlapalam tetno z wyliczeń 136 ladne miarowe a ruchow wciaz nie ma.. Osiwieje..
Daffi... jutro będziesz miałam koncert od 6-24! zobaczysz! ja tak miałam...Fasolka77
-
Tunia76 wrote:Mi Tanrum Verde pomaga, ale na krótko.
Dziewczyny jaki macie puls?
U mnie ostatnio miedzy 80 a 100. Martwię się, czy nie za dużo.
nie za dużo TUNIA. Ja poniżej 80 nie schodzę... czasem się nawet zdarzało ponad 100 ale zwykle mam w okolicach 90Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:nie za dużo TUNIA. Ja poniżej 80 nie schodzę... czasem się nawet zdarzało ponad 100 ale zwykle mam w okolicach 90
-
My już po wizycie. Wszystko ok, szyjkę mierzyła tylko na fotelu i powiedziała, że jest super. Kazała mi odstawić luteinę, bo mogę przenosić- oł noł
Henio waży 2290g
B_002, Tunia76, Karollinax26, Mistella, MamaAga85, mysla.nieskalana, Karmelllka90, Fasolka77, DorotaAnna, AniaKJ, stresant, Mama36, Syska2202, martusiawp, Wiewióreczka, Kasionek, Lolka30, Sansivieria, malutka_mycha, Kasiulka90, Kiwona, Misiabella, estrella, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:idzie równo
kurczę Mój w tym czasie miał 1,6 kg...
jutro mam same przeplywy.. w czwartek miał być guru ale czarno to widzę...a jak nie to ciekawe kiedy będzie możliwa u niego wizyta...?
ja wzięłam z H&M te ciążowe L i są idealne. kurtkę z h&M mama tez mam L ale tu akurat żałuję ,ze M nie wzięłam (ta nadal jest meeega duża a pewnie za chwilę jakis cienki plaszczyk będę chciała no chyba ze zima wróci ...)Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Karnelka a nawilżanie isla nie pomaga? Moze nawilzacz powietrza do pokoju powinnaś ustawic? Zbyt suche powietrze tez podraznia i moze powodowac infekcje gardla.
Zadzwoniłam do lekarza ale tam gdzie ostatnio dzwoniłam i lekarz przyjechał oni są poza moim rejonem dzisiaj nie przyjadą bo mają taki sajgon 23 osoby w poczekalni!!
Dali mi telefon na mój rejon pusta przychodnia ale doktorek mi odmówił wizyty bo on mi nic nie wypise bo to ciąża. Młody kutas, kazał mi szanować jego prace. Bo domowe wizyty są w stanach zagrożenia życia. Otóż poszukałam paragrafów i nie są w stanach zagrożenia życia. Tylko np właśnie dla mnie. Więc jutro do rzecznika praw ubezpieczonych zgłaszam skargę. Bo tak się popłakałam że masakra. A na prawdę boje się jechać do przychodni bardzo. Teraz nikogo nie ma a zaraz przyjedzie dziecko z ospa, szkarlatyna, gościu z grypa ptasia babka że świńska. Zawsze tak jest!
-
Karmelllka90 wrote:Właśnie nie mam nawilżacza powietrza ale robię inhalacje nosa i gardła. Isla nie pomaga lepiej mi po prenalen ale jest tak słodki że wymiotować mi się chce.
Zadzwoniłam do lekarza ale tam gdzie ostatnio dzwoniłam i lekarz przyjechał oni są poza moim rejonem dzisiaj nie przyjadą bo mają taki sajgon 23 osoby w poczekalni!!
Dali mi telefon na mój rejon pusta przychodnia ale doktorek mi odmówił wizyty bo on mi nic nie wypise bo to ciąża. Młody kutas, kazał mi szanować jego prace. Bo domowe wizyty są w stanach zagrożenia życia. Otóż poszukałam paragrafów i nie są w stanach zagrożenia życia. Tylko np właśnie dla mnie. Więc jutro do rzecznika praw ubezpieczonych zgłaszam skargę. Bo tak się popłakałam że masakra. A na prawdę boje się jechać do przychodni bardzo. Teraz nikogo nie ma a zaraz przyjedzie dziecko z ospa, szkarlatyna, gościu z grypa ptasia babka że świńska. Zawsze tak jest!
Masz racje Karmelka niby pusto ale nigdy nie wiesz kto przyjdzie albo kto byl przed toba i nie wywietrzyli poczekalni i zarazki tam sie kumuluja....... -
Anete wrote:My już po wizycie. Wszystko ok, szyjkę mierzyła tylko na fotelu i powiedziała, że jest super. Kazała mi odstawić luteinę, bo mogę przenosić- oł noł
Henio waży 2290g
Anete ale Henio wielki chlop, ja w czwartek bede miec 33 tc ciekawe ile moj bedzie wazyl ale licze tak 1800-1900 wiecej nie .......