Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:Stresant czy mnie się wydaje czy miałaś fotki wrzucać?
jutro mezus pracuje z domu rano dzieciaki wyslemy do szkoly potem krotkie spiecie z dyrektorka i dla poprawy nastroju zrobimy sobie domowa"sesje ciazowa"
po cenzurze wrzuce na forum
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:Mialam ale aparat przyszedl z wyladowana bateria a to jakas speszyl bateria co ja trzeba przez adapter ladowac wiec cala noc sie bedzie ladowac jeszcze potem obczaic jak sie zdjecia przeciaga do kompa....a instrukcja to ze 200 stron ma
jutro mezus pracuje z domu rano dzieciaki wyslemy do szkoly potem krotkie spiecie z dyrektorka i dla poprawy nastroju zrobimy sobie domowa"sesje ciazowa"
po cenzurze wrzuce na forum
Fasolka77
-
Karollinax26 wrote:Karmelka, masz już te staniki do karmienia ? Patrzyłaś w h&m ?
Ja chce kupić gdzieś przez internet, bo nie mam sił chodzić i tego mierzyć
Akurat kilka dni temu kupiłam dwa biustonosze w h&m i są super! Mięciutkie i wygodne! Żałuję, że już dawno się nie przerzuciłam na nie...
Mam prośbę gdybyście wiedziały o jakiejś promocji w lullalove to dajcie znać, bo napaliłam się strasznie na bambusowy otulacz. Koleżanka kupiła taki duży (chyba 120x120, innej firmy) i rzeczywiście bardzo przyjemny w dotku. -
nick nieaktualnyMistella wrote:Karmelka ale jakie masz objawy poza tym bólem gardła ?
-
nick nieaktualnyWeszłam do wanny na 20 min. Odprężyłam się i zmyłam z siebie ten cały pot. I chyba ta ciepła woda pomogła bo mi się kaszel tak oderwał z płuc. Na gardło najlepsze mleko się okazuje. Teraz wypije do kolacji wielką szklankę mlesia wbije insulinę i idę spać. Oby bez pobudek nocnych
-
Sansivieria wrote:Mam prośbę gdybyście wiedziały o jakiejś promocji w lullalove to dajcie znać, bo napaliłam się strasznie na bambusowy otulacz. Koleżanka kupiła taki duży (chyba 120x120, innej firmy) i rzeczywiście bardzo przyjemny w dotku.
Sansivieria, Fasolka77 lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karmela moja pediatra mowi ze mleko to zlo (moje dzieci od 3roku zycia nie pija mleka,ale jedza duzo mlecznych wyrobkow)
Zlo z tego powodu ze przy katarze kaszlu i chorobie przez mleko "zaflegmia" sie organizm i wiecej flegmy wiecej kaszlesz itp.Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystresant wrote:Karmela moja pediatra mowi ze mleko to zlo (moje dzieci od 3roku zycia nie pija mleka,ale jedza duzo mlecznych wyrobkow)
Zlo z tego powodu ze przy katarze kaszlu i chorobie przez mleko "zaflegmia" sie organizm i wiecej flegmy wiecej kaszlesz itp.