Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula 90 wrote:Za zaoszczędzoną kasę trzeba było kupić więcej Paczków do świętowania
Super wieści
coś się wymyślimoże coś Małemu jeszcze kupię
ooo! szumisia!!!!
po 2 pączkach sugar 143nie jest źle
AniaKJ, Paula 90, estrella lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
mysla.nieskalana wrote:Ja po wizycie. Mocz doktorek stwierdził,że jest całkiem spoko i taka ilość ketonów jednorazowo może się przytrafić. Morfologie mam ,jak to stwierdził,taką jakbym w ciąży nie była
Mały nie jest taki mały,waży około 2200. Doktorek mówi,że to dobra waga (u niego wszystko jest dobre
) i że najważniejsze,że nie jest za mały. A skoro i ja i partner ważyliśmy 4 kg to wiadomo.. On mi nigdy nie mówił ile cm ma szyjka,dziś zapytałam jak tam ona to powiedział,że skrócona o 20% ale,że to normalne na tym etapie. No fajnie,fajnie,ale 20% od ilu cm???? Tego już nie wiem,ale może to i lepiej.
Najgorsze jest to,że okazało się,że doktorek nie robi u siebie wymazów na GBS i muszę dymać gdzieś do Krakowa...No trudno.
no to witaj w klubie pozytywnych wiadomości!
ile u Was kosztuje GBS? ja się orientowałam w Łodzi i ponoć 40 zł (jedna opłata za wymaz z pochwy i odbytu)Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:no to witaj w klubie pozytywnych wiadomości!
ile u Was kosztuje GBS? ja się orientowałam w Łodzi i ponoć 40 zł (jedna opłata za wymaz z pochwy i odbytu) -
Lolka30 wrote:Fasolka wiedziałam że wszystko będzie super, masz co świętować! Smacznego
.
Ja znów leżę na podłodze i kwicze. Kręgosłup mi zaraz pęknie. Czekam na meza żeby mi przygotował kąpiel. Nienawidzę prasowac.
no to Kochana!!! nie prasuj na raz!! podziel na mniejsze części!!!
zanim wleziesz do wanny to niech Ci mąż masaż zapoda!Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:no to Kochana!!! nie prasuj na raz!! podziel na mniejsze części!!!
zanim wleziesz do wanny to niech Ci mąż masaż zapoda!
A mezuś może zrobi mi masaż w wannie ;P. Coś mi się należy od niego bo przy okazji poprasowalam mu rzeczy na jego wyjazd.Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:Prasuje częściami ale zanim zaczęłam to jeszcze inne rzeczy ogarnialam.
A mezuś może zrobi mi masaż w wannie ;P. Coś mi się należy od niego bo przy okazji poprasowalam mu rzeczy na jego wyjazd.
aaaa to już musi! jak jemu poprasowałaś to się nie może wymigaćLolka30 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Mąż mi przywiózł 8 Paczków!!! Ale zjadłam tylko 2 do tego szklanka mleczka i cukier po godzinie 129 perfekto.
Jeszcze mam na jutro ;p aż humor lepszy
ja miałam 143 ale mleka nie piłam bo nie tknę samego mleka... za to mam zgagę terazFasolka77
-
Ja w szpitalu żarlam na potegę, czasem dwa obiady, jak dziewczyny mialy swoje i nie chcialy, no co prawda zdarzylo mi sie dwa razy haha, no ale salowa sie dziwila ze chuda jak patyk, a je najwiecej z oddzialu
Przy prawdziwej hipotrofii to raczej nie zadziala, no ale jakos psychicznie sie motywowalam i malego motywowalam. Moze po prostu nie mial hipotrofii.
Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość