Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ago91 wrote:Chyba zostanę u was na dobre bo na majówki wróciła kochana koleżanka, tym razem pod swoim nickiem:D
Idę dziś do prowadzącego omawiać wyniki usg.
Rozgosc sie wygodnie tylko pamiętaj ze kwietniowki to straszne żarłokiago91, KarmeLoVe, Fasolka77, Syska2202, Lolka30, mysla.nieskalana, martusiawp lubią tę wiadomość
-
I ja sie witam dziewczyny w pierwszym dniu marca.. A to oznacza ze za jedyne 5 dni robie sie starszą lampucera o rok!!!
Nie wiem jak ja to przeżyję :p
Fifol mial wczoraj baaardzo aktywny dzien zakończony uroczą czkawka nawet udalo sie nagrac:p
Trzymajcie kciuki pojde odebrac badania które juz sa.. Ciekawe jak moja hemoglobina i mocz.B_002, Fasolka77, malutka_mycha, mysla.nieskalana, estrella, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Marzec
U mnie po wczorajszych pączusiach 92martusiawp lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
stresant wrote:do tych ktorych ogarniaja ciazowe smuteczki....piszcie bedzie Wam lzej a my Was rozsmieszymy
Karola przyszla juz paczka od taty?
Kochana, jeszcze nie. Pewnie w przyszłym tygodniu, może to mi poprawi nastrój.stresant lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolina mnie codziennie zwłaszcza wieczorem też dopadają jakieś smuteczki ostatnio. Po prostu chyba już jest tak blisko że nam się wszystko kotłuje w tych głowach... a taka paczka z USA to mi też by poprawiła humor
więc mam nadzieje że powstawiania trochę fotek
Karollinax26 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Karmelllka90 wrote:Mam 12 kg na plusie. Przeraża mnie to !
Karmelka 12 kg to naprawdę nie jest dużo, z samym porodem zejdzie Ci z 8 kg👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Fasolka najchetniej chcialabym zeby wypisali mnie sami. Zeby w razie co moc wrocic, gdybym jednak zdecydowala sie na porod sn to chce miec ta furtke, ale jesli mnie nie wypisza do wyorku to sama sie wypisze. Jestem ostro przeziebiona, boje sie sprzedac synkowi jakiegos szpitalnego wirusa. A rozlaka z synkiem to nadal cos co rozdziera mi serce. On sobie dobrze radzi. Ale jest to tez dla niego wyzwanie.
Fasolka77, malutka_mycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
B_002 wrote:Obudziłam się i pomyślałam że was nadrobię po nocy a tu kompletna cisza. Wszystkie tak smacznie dziś spały? Może codziennie trzeba zjeść tyle pączków żeby noc była spokojna
Wczorajszego dnia naskrobałyśmy tu jakieś 25 stron, ja się nie dziwię że nie da się często tego nadrobić jak się nie czyta na bieżąco
Zaczynamy marzec, miesiąc w którym część z nas się rozpakujeCieszycie się? To już tak blisko!
Ja dziś wchodzę w 9 miesiącPewnie będzie mi się dłużył, ale na koniec powiem że szybko zleciało, jak zwykle.
Ah co to będą za emocje;-0
Co do monitora oddechu to my dostaniemy od mojego M z pracy, bo wszyscy się składają na prezent z okazji narodzin i akurat tylko tego nam brakuje, więc stwierdziliśmy, że chyba to będą najlepiej ulokowane pieniądze, tym bardziej, że chcemy aby sprawili nam monitor od razu z nianiąFasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyB_002 wrote:Obudziłam się i pomyślałam że was nadrobię po nocy a tu kompletna cisza. Wszystkie tak smacznie dziś spały? Może codziennie trzeba zjeść tyle pączków żeby noc była spokojna
Wczorajszego dnia naskrobałyśmy tu jakieś 25 stron, ja się nie dziwię że nie da się często tego nadrobić jak się nie czyta na bieżąco
Zaczynamy marzec, miesiąc w którym część z nas się rozpakujeCieszycie się? To już tak blisko!
Ja dziś wchodzę w 9 miesiącPewnie będzie mi się dłużył, ale na koniec powiem że szybko zleciało, jak zwykle.
Basia życzę Ci żeby Ci szybko zleciało jak chcesz.. Ja tam chce żeby mi się dluzylo i nie spieszy mi się.. Ostatni taki miesiąc luzu.. Potem już minimum 20 lat nerwów i roboty hehe...
Każdy dzień niech się dluzy..bede celebrować.. Odpoczywać i narzekać na te wszystkiw bóle..
Jak to jedna babeczka fajnie napisała na fb "mój lekarz mówi że lepiej już nie będzie" hihi
Damy radęNatalia-tosia, B_002, Fasolka77, Lolka30, malutka_mycha, mysla.nieskalana, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Mam 12 kg na plusie. Przeraża mnie to !
Dobra były nerwy to co innego, ale to naprawdę nie dużoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 08:37
-
nick nieaktualnyJa rozdalam do szkoły i pracy wszystkie paczki które zostały żeby mnie nie kusily... Ale raz ze zostały mi faworki.. To będę bezy dziś pięć bo mam 7 białek... Więc nie specjalnie zminimalizuje cukier ;p
Które dziś maja wizyty???
Lolka trzymam kciuki żeby się udało dziś kupić wózek!Lolka30 lubi tę wiadomość
-
Zakladalam pobyt do nastepnego piatku wiec wtorek tez jakos przezyje. Nawet nie wiecie, choc pewnie wiecie jak to jest jak juz myslicie ze jest fatalnie a nie jest najgorzej, ze jest w porzadku. Euforia
Fasolka77, malutka_mycha, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Misiabella wrote:Fasolka najchetniej chcialabym zeby wypisali mnie sami. Zeby w razie co moc wrocic, gdybym jednak zdecydowala sie na porod sn to chce miec ta furtke, ale jesli mnie nie wypisza do wyorku to sama sie wypisze. Jestem ostro przeziebiona, boje sie sprzedac synkowi jakiegos szpitalnego wirusa. A rozlaka z synkiem to nadal cos co rozdziera mi serce. On sobie dobrze radzi. Ale jest to tez dla niego wyzwanie.
Współczuje infekcji!
Misiabella lubi tę wiadomość