X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Paula, tak zachwalałaś tę książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy", że też wypożyczyłam i jestem na 111 stronie 😊

mnie jakoś nie wciągnęła... hmmmm...

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • malutka_mycha Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    a mnie K. zabrał do kina i na hindusa :) i jeszcze dostałam bona do sephory :) ale niespodziewajka! :) <3
    My jutro do kina na green book idziemy :) mam nadzieję że wysiedze :D

Fasolka77 lubi tę wiadomość

f1d9680377.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolka30 wrote:
    Wiewióra a po co wstajesz z tego kibelka ;P? Ja siedzę po siku jeszcze chwilę i zawsze coś tam jeszcze doleci :D.

Ja dziś posprzatalam chatę, poodkurzalam, prasowałam, potem obiad i drzemka, znowu prasowałam i układałam ciuszki w organizerach. Mam nadzieję, że jutro skończę prasowanie. A po poludniu będzie już mąż spowrotem <3.

Ja ciężarówkę czytam na bieżąco rozdzial co tydzień, tak jest fajnie bo można się pośmiać z obecnie odczuwanych dolegliwości :D.

Mama36 super niespodzianka i super ekipa <3.

Lolka poka te organizery? jak opisujecie w ogóle te ciuszki, rodzaje, rozmiary? są na to jakieś patenty? ja na razie mam w woreczkach....

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    mnie jakoś nie wciągnęła... hmmmm...
    A bo niektórym Fasolkom trudno dogodzić 😂😂

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    Lekarz twierdzi ze moje opuchlizny pomimo wysokiego cisnienia nie sa zwiazane z zatruciem ciazowym.....to moja 3tak wysoka ciaza a pierwszy raz puchne.....
    Podobno macica uciska i dlatego sie tak dzieje...mam lewa strone zawsze bardziej spuchnieta dlatego ze taki ksztalt macicy ina lewo wiecej uciska
    Ja jeszcze nie mam problemów z opuchlizna.
    A co dziwne przed ciążą miałam ciągle opuchnięte kostki nóg, w pracy. Siedzenie za biurkiem wyjatkowo mi nie służy.
    U mnie ciśnienie w normie, ale puls dzisiaj 120 i ciśnieniomierz pokazał arytmie. 😞

zem3df9hh3tl9qot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2019, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia dodawała jakiś kod zniżkowy na lullalove wiecie jaki i na który sklep?

• Tunia76 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    oczywiście Tunia, że pamiętam! Maanam i Kult byli chyba na każdych Juwenaliach... Jezu kiedy to było.... Ja studia kończyłam w 2000..... może my się Tunia znamy bo mieszkasz na Kurdwanowie, prawda? ja mieszkałam kilka lat na Halszki :)
    Też skończyłam studia w 2000r. Do 1998 mieszkałam na miasteczku studenckim w Piaście (akademik UJ). Potem rok na Kurdwanowie.
    Boże jak te lata szybko przeminęły.

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    A bo niektórym Fasolkom trudno dogodzić 😂😂

coś w tym jest ;)

Kasiulka90 lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Basia dodawała jakiś kod zniżkowy na lullalove wiecie jaki i na który sklep?

Ooo dotarłaś do końca opisu! W podziękowaniu za uwagę mamy dla Ciebie 15% rabatu na cały wyprawkowy dział u nas: https://lullalove.com/kolekcja/wyprawka Twój kod to: Rodze_z_lullalove . Jest ważny do 30 czerwca 2019 r.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    a gdzie do cholery jest mój pampers!!!??? dzikus.gif
    Do mnie też już mail przyszedł i już odebrałam pieluchy.

Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość

zem3df9hh3tl9qot.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 marca 2019, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wyspałam się w dzień to teraz znowu spać nie będę mogła. Jakoś nie ogarnęłam że ta godzina już ...

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Do mnie też już mail przyszedł i już odebrałam pieluchy.

poczekam do 34 tc a jak nie dostanę to zrobię tam niezły rozpierdol!

Tunia76, Lolka30 lubią tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    poczekam do 34 tc a jak nie dostanę to zrobię tam niezły rozpierdol!
    A wyraziłaś zgody marketingowe? Jeśli nie to mail nie przyjdzie.

Karmelka, dobra decyzja. Ja zamawiam paczki dwa razy drożej za dowóz kurierem zamiast do paczkomatu, żeby tylko mniej zawracać M głowę i żeby był 5 min wcześniej w domu.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • Aga2606 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Też skończyłam studia w 2000r. Do 1998 mieszkałam na miasteczku studenckim w Piaście (akademik UJ). Potem rok na Kurdwanowie.
    Boże jak te lata szybko przeminęły.

A to mieszkalysmy 3 kroki od siebie wtedy! Moja mama z reszta dalej mieszka po drugiej stronie lea niż Piast;)

Jest ktoś chętny na skurcze łydek? Oddam... mogę w razie czego trochę zgagi bo dalej nie wiem co to takiego🤣

Tunia76 lubi tę wiadomość

relgepoklmz2enzg.png
    zem3epokdku6r9s8.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oddam chętnie zgage w dobre ręce. A skurcze łydek mam tylko gdy chodze.

b2ujp2.png

30.04.2019 (41+2) Filipek 10 pkt. Apgar, CC
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    A wyraziłaś zgody marketingowe? Jeśli nie to mail nie przyjdzie.

Karmelka, dobra decyzja. Ja zamawiam paczki dwa razy drożej za dowóz kurierem zamiast do paczkomatu, żeby tylko mniej zawracać M głowę i żeby był 5 min wcześniej w domu.

na pewno bo dostaję różne oferty na maila.. i jestem zapisana do newslettera

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolezanka w stresie... Jej chłop popil bo ostatki a ona zaczyna sie zle czuc.. Goraco jej, poty oblewaja boi sie ze zacznie rodzic a juz 39tc a sa 17km od Krakowa a chce tylko na Żeromskiego rodzic..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 23:04

b2ujp2.png

• Kasiulka90 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 23:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Kolezanka w stresie... Jej chłop popil bo ostatki a ona zaczyna sie zle czuc.. Goraco jej, poty oblewaja boi sie ze zacznie rodzic a juz 39tc a sa 17km od Krakowa a chce tylko na Żeromskiego rodzic..
    O masakra 😣 Ja już uprzedziłam męża, że ma zakaz picia alkoholu i zostawiania mnie samej przez cały kwiecień.

mhsvcbxmf17updrl.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    Urwałabym chłopu jaja za to picie. 😤

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Daffi Autorytet

Wysłany: 2 marca 2019, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    O masakra 😣 Ja już uprzedziłam męża, że ma zakaz picia alkoholu i zostawiania mnie samej przez cały kwiecień.
    Nooo moj tez wie ze to nie sa żarty i zero piwka w kwietniu.

Kasiulka90 lubi tę wiadomość

b2ujp2.png

‹‹ 2054 2055 2056 2057 2058 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ