Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolka30 wrote:Wiewióra a po co wstajesz z tego kibelka ;P? Ja siedzę po siku jeszcze chwilę i zawsze coś tam jeszcze doleci
.
Ja dziś posprzatalam chatę, poodkurzalam, prasowałam, potem obiad i drzemka, znowu prasowałam i układałam ciuszki w organizerach. Mam nadzieję, że jutro skończę prasowanie. A po poludniu będzie już mąż spowrotem.
Ja ciężarówkę czytam na bieżąco rozdzial co tydzień, tak jest fajnie bo można się pośmiać z obecnie odczuwanych dolegliwości.
Mama36 super niespodzianka i super ekipa.
Lolka poka te organizery? jak opisujecie w ogóle te ciuszki, rodzaje, rozmiary? są na to jakieś patenty? ja na razie mam w woreczkach....Fasolka77
-
stresant wrote:Lekarz twierdzi ze moje opuchlizny pomimo wysokiego cisnienia nie sa zwiazane z zatruciem ciazowym.....to moja 3tak wysoka ciaza a pierwszy raz puchne.....
Podobno macica uciska i dlatego sie tak dzieje...mam lewa strone zawsze bardziej spuchnieta dlatego ze taki ksztalt macicy ina lewo wiecej uciska
A co dziwne przed ciążą miałam ciągle opuchnięte kostki nóg, w pracy. Siedzenie za biurkiem wyjatkowo mi nie służy.
U mnie ciśnienie w normie, ale puls dzisiaj 120 i ciśnieniomierz pokazał arytmie. 😞 -
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:oczywiście Tunia, że pamiętam! Maanam i Kult byli chyba na każdych Juwenaliach... Jezu kiedy to było.... Ja studia kończyłam w 2000..... może my się Tunia znamy bo mieszkasz na Kurdwanowie, prawda? ja mieszkałam kilka lat na Halszki
Boże jak te lata szybko przeminęły.Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Basia dodawała jakiś kod zniżkowy na lullalove wiecie jaki i na który sklep?
Ooo dotarłaś do końca opisu! W podziękowaniu za uwagę mamy dla Ciebie 15% rabatu na cały wyprawkowy dział u nas: https://lullalove.com/kolekcja/wyprawka Twój kod to: Rodze_z_lullalove . Jest ważny do 30 czerwca 2019 r.Karmelllka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:poczekam do 34 tc a jak nie dostanę to zrobię tam niezły rozpierdol!
Karmelka, dobra decyzja. Ja zamawiam paczki dwa razy drożej za dowóz kurierem zamiast do paczkomatu, żeby tylko mniej zawracać M głowę i żeby był 5 min wcześniej w domu.
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Też skończyłam studia w 2000r. Do 1998 mieszkałam na miasteczku studenckim w Piaście (akademik UJ). Potem rok na Kurdwanowie.
Boże jak te lata szybko przeminęły.
A to mieszkalysmy 3 kroki od siebie wtedy! Moja mama z reszta dalej mieszka po drugiej stronie lea niż Piast;)
Jest ktoś chętny na skurcze łydek? Oddam... mogę w razie czego trochę zgagi bo dalej nie wiem co to takiego🤣
Tunia76 lubi tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:A wyraziłaś zgody marketingowe? Jeśli nie to mail nie przyjdzie.
Karmelka, dobra decyzja. Ja zamawiam paczki dwa razy drożej za dowóz kurierem zamiast do paczkomatu, żeby tylko mniej zawracać M głowę i żeby był 5 min wcześniej w domu.
na pewno bo dostaję różne oferty na maila.. i jestem zapisana do newsletteraFasolka77
-
Kolezanka w stresie... Jej chłop popil bo ostatki a ona zaczyna sie zle czuc.. Goraco jej, poty oblewaja boi sie ze zacznie rodzic a juz 39tc a sa 17km od Krakowa a chce tylko na Żeromskiego rodzic..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 23:04
-
Daffi wrote:Kolezanka w stresie... Jej chłop popil bo ostatki a ona zaczyna sie zle czuc.. Goraco jej, poty oblewaja boi sie ze zacznie rodzic a juz 39tc a sa 17km od Krakowa a chce tylko na Żeromskiego rodzic..
-
Daffi wrote:Kolezanka w stresie... Jej chłop popil bo ostatki a ona zaczyna sie zle czuc.. Goraco jej, poty oblewaja boi sie ze zacznie rodzic a juz 39tc a sa 17km od Krakowa a chce tylko na Żeromskiego rodzic..
-
Kasiulka90 wrote:O masakra 😣 Ja już uprzedziłam męża, że ma zakaz picia alkoholu i zostawiania mnie samej przez cały kwiecień.
Kasiulka90 lubi tę wiadomość