Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula 90 wrote:Mi zostało dopasować talerz, kubek, maskarę i antyperspirant. Zmieściłam się w kabinowke. Ciuszki na wyjście będzie przywoził mąż.
Muszę jeszcze kupić wodę. A myslalyscie może o tych butelkach z filtrem? Swego czasu korzystałam z takiej ale zlalam ja wrzątkiem i się skurczyła 😂
ja spakowałam wodę w butelce z dzióbkiemFasolka77
-
nick nieaktualnyNatalia-tosia , lolka30 - czytałam na marcówkach kiedyś i wiele dziewczyn znowu zaczęło wymiotować. Mnie się lekarz pytał ostatnio jak się czuje w III trymestrze co mi dolega, ogólnie jak mu powiedziałam to stwierdził że super znoszę. 😵. Ale ja maruda trochę jestem tego mu nie powiedziałam. Ale wiecie zawsze sama, nawet focha lepiej było strzelić a teraz to się tak nie da 😛
Ale wracając .... Mdłości wracają bo macica mocno uciska na żołądek dlatego po skurczeniu żołądka z nocy rano go pokarmy drażnią. A jak brzuch zaczyna opadać to odpuszcza
-
Mama36 wrote:
. Nie wiesz gdzie Twoje dziewczyny kupowały?
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
Zamiast fasolki jest 🌽
Zamiast żonikla 🌷
😂
Karmelka, jaka ta lampka silikonowa? Ma ciepłe światło? Można regulować poziom mocy świecenia??
Mama18, ale mi smaka narobiłaś! Zerknij proszę czy nie ma konserwantów w składzie, ja ostatnio wypiłam dwa kieliszki, ale jak zobaczyłam benzoesany sodu itp.to wylałam resztę. Tylko że to jakieś polskie było.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 11:46
Daffi, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelka pal sześć te mdłości, ale strasznie mnie męczy to uczucie że mi słabo, gorąco i mam takie wrażenie że straciłam wszystkie siły w nogach i rękach, jak po jakimś ostrym cardio
.
A co to za firma, którą poznałaś na targach?
Dziewczyny co do tego wina to ja kupowałam w Selgrosie i jest pyyycha, kosztuje ok 40zl ale warto.Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Mama36 wrote:Auchan!!!
Boże ale nie uwierzycie.. Smak jak prawdziwego.. Miodzio....
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Teraz jesteśmy na tym etapie 🤰 a za chwile bedziemy na tym 🤱
Widze ze te ikonki dzialaja tylko z tel. Na kompie ich nie widzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 11:51
Wiewióreczka, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDla mnie mogło zawierac nawet pył z księżyca.. Dla tych dwóch kieliszków było warto.. Wspomnienia smakowe na całą ciaze hihi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 11:52
mysla.nieskalana, Wiewióreczka, Lolka30, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Zamiast fasolki jest 🌽
Zamiast żonikla 🌷
😂
Karmelka, jaka ta lampka silikonowa? Ma ciepłe światło? Można regulować poziom mocy świecenia??
Mama18, ale mi smaka narobiłaś! Zerknij proszę czy nie ma konserwantów w składzie, ja ostatnio wypiłam dwa kieliszki, ale jak zobaczyłam benzoesany sodu itp.to wylałam resztę. Tylko że to jakieś polskie było.
https://www.megaurwis.pl/oswietlenie/5647-innogio-lampka-kitty-midi-ljc-101-5903317816058.html?utm_source=google&utm_medium=pricewars2&utm_campaign=innogio-lampka-kitty-midi-ljc-101&gclid=Cj0KCQiAk-7jBRD9ARIsAEy8mh6Z1gjNoFoiQzfO0O4tWqdFY8Ama3cFkNbT4UWu3l0V7HnGn7c3ULsaAsXuEALw_wcB
Dokładnie tego kotka kupiliśmy.
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Karmelka - lepiej Ci bo inni mają gorzej? 😂 Co to za firma która Ci się spodobała?
Nie wiem czy gorzej mają, bo nie pytała o delegliwosci ale nie czułam się najwieksza a jednak babie wtedy lżej.Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLolka30 wrote:Karmelka pal sześć te mdłości, ale strasznie mnie męczy to uczucie że mi słabo, gorąco i mam takie wrażenie że straciłam wszystkie siły w nogach i rękach, jak po jakimś ostrym cardio
.
A co to za firma, którą poznałaś na targach?
Dziewczyny co do tego wina to ja kupowałam w Selgrosie i jest pyyycha, kosztuje ok 40zl ale warto.
Firma : Fun with mumLolka30, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:Na "allegrze" jest fajna opcja..3x wina bezalkoholowe tej firmy (białe,czerwone,rożowe) plus szampan bezalko..i to za 106 zł
mysla.nieskalana, Wiewióreczka lubią tę wiadomość