Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolka30 wrote:Karmelka pal sześć te mdłości, ale strasznie mnie męczy to uczucie że mi słabo, gorąco i mam takie wrażenie że straciłam wszystkie siły w nogach i rękach, jak po jakimś ostrym cardio
.
A co to za firma, którą poznałaś na targach?
Dziewczyny co do tego wina to ja kupowałam w Selgrosie i jest pyyycha, kosztuje ok 40zl ale warto.w poprzedniej ciąży tak nie miałam... no ale ta ciąża to w ogóle jest zupełnie inna niż poprzednia:D.
Karmelka musisz częściej sobie taką terapię robić, skoro Ci pomaga -
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Firma Fun with mum.
Nie wiem czy gorzej mają, bo nie pytała o delegliwosci ale nie czułam się najwieksza a jednak babie wtedy lżej.
Ta firma powstała bodajze przed lullalove
Albo równocześnie.
Dla mnie za dużo chcą za kawałek materiału -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Dziewczyny mam syndrom niespokojnych nóg najgorsze uczucie w kostkach miałyście tak kiedyś? Jak sobie radzić... Masaż działa na chwilę ..,😫
-
Mama36 wrote:Ja naciagalam.. Wyginalam nogi jakbym chciała je polamac wiem. O czym mówisz bo też tylko na chwilę pomaga. Ogólnie po prostu czekam jak minie ale idę się przejść
m.in.przez to chodzę spać tak późno, bo mam co noc i to jest straszne jak te nogi wierzgają...wolę się zmęczyć i zasnąć szybko.
Karmelka, a przyciski od lampki jak np.chcesz zmienić natężenie światła, są bezglośne? Dopytuję, bo do dziś mogę wysłać zgłoszenie zwrotu mojej lampki. Mam śliczną super z super regulacją mocy światła ale barwa jest tylko chłodnawa i przyciski głośne. -
Karmelka ty zakupocholiczko! no w sumie dobrze że pojechałaś na te targi, nie wytrzymałabyś chyba w domu dzisiejszego dnia, a tak to zakupy zrobione i humor lepszy
Mama36 super to wino, nie słyszałam o nim, ale z chęcią wypróbuję. Jeszcze kilka miesięcy karmienia więc i abstynencji, takie winko się przyda
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karmelka Ty naprawdę jesteś maniaczką zakupów 😁
Weszlam na ich stronę nawet-wzory śliczne😍
leżę już po małym spacerku do piekarni - coś mnie brzuch ćmi i jakby regularne "cykania"w pochwie czuje...rety🙄🤔 -
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Ja też naciągam i wyginam, i też g... pomaga
m.in.przez to chodzę spać tak późno, bo mam co noc i to jest straszne jak te nogi wierzgają...wolę się zmęczyć i zasnąć szybko.
Karmelka, a przyciski od lampki jak np.chcesz zmienić natężenie światła, są bezglośne? Dopytuję, bo do dziś mogę wysłać zgłoszenie zwrotu mojej lampki. Mam śliczną super z super regulacją mocy światła ale barwa jest tylko chłodnawa i przyciski głośne. -
nick nieaktualnyB_002 wrote:Karmelka ty zakupocholiczko! no w sumie dobrze że pojechałaś na te targi, nie wytrzymałabyś chyba w domu dzisiejszego dnia, a tak to zakupy zrobione i humor lepszy
Mama36 super to wino, nie słyszałam o nim, ale z chęcią wypróbuję. Jeszcze kilka miesięcy karmienia więc i abstynencji, takie winko się przydaB_002 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Karmelka Ty naprawdę jesteś maniaczką zakupów 😁
Weszlam na ich stronę nawet-wzory śliczne😍
leżę już po małym spacerku do piekarni - coś mnie brzuch ćmi i jakby regularne "cykania"w pochwie czuje...rety🙄🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2019, 14:59
-
nick nieaktualnyJa ten syndrom niespokojnych nóg mam jako powrót z I trymestru. Ale wtedy miałam go od kolan do dołu a teraz mam w kostkach w że się w calym stawie do koła i praktycznie codziennie ale coraz mocniejszy ....
A to prawda że nasze maluchy teraz intensywnie skupiają się na odruchu ssania i przez to te czkawki? Moja ma ich coraz więcej i tak doczytałam że to dlatego że uczy się ssać hmm...nigdy na USG nie ssała kciuka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySłuchajcie.. Postanowiłam... (a to jest całkiem prawdopodobne bo ledwo się już ruszam z tym brzuchem), że jak młody na usg ważyc będzie jutro 3500 to rodze go od razu. Nie czekam dłużej. Nie obchodzi mnie to... :p
.. No dobra tydzień mogę poczekać max.Lolka30, Wiewióreczka, mysla.nieskalana, malutka_mycha, Fasolka77, Sansivieria, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Słuchajcie.. Postanowiłam... (a to jest całkiem prawdopodobne bo ledwo się już ruszam z tym brzuchem), że jak młody na usg ważyc będzie jutro 3500 to rodze go od razu. Nie czekam dłużej. Nie obchodzi mnie to... :p
.. No dobra tydzień mogę poczekać max.Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień