Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam ciekawostkę. Stoję w rosmanie w kolejce, przede mną 2 osoby i kasjerka mnie przywołuje. Ale patrzę, że koleś przede mną ma 1 produkt a ta pierwsza osoba już wyłożyła zakupy to mówię kasjerce, że poczekam. Na to staje za mną facet po 60, zwawy, skórzana kurtka, elegancik... I prosi mnie, żebym go przepuscila w kolejce bo on ma tylko 2 produkty
i wiecie co? Przepuscilam go, ale smialysmy się z kasjerka, a facet nie skumal że coś nie bardzo się zachował. Płacił jakieś niecałe 10 zł i szukal drobniakow po kieszeniach chyba z 5 minut... Ludzie są zajebisci, nie ma co. Nie byłam sama, więc czułam się w miarę bezpiecznie, ale gdybym była sama to bym nie odpuściła, bo to nie takie oczywiste, że postoje kilka minut i dojdę potem do auta nie fikajac z zaslabniecia...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 19:20
Fasolka77, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa byłam w Biedronce, dwie kasy a przy każdej kasie ludzi tyle że kolejki na sam koniec Biedrony sięgają podchodzę do kasjerki i proszę o wezwanie kogoś i otwarcie a ta do mnie, że koleżanka otworzy ale jak cos tam skonczym i tak sobie idę i liczę stałam 27- dma w kolejce minęłam wszystkich wybrałam te krótsza kolejkę, przede mną 5 facetów pod rząd wszyscy głową między nogi nikt mnie nie widzi 🙄🙄
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 19:29
-
nick nieaktualnyW Rossmanie zawsze wołaja.. Są bardzo pro ciążowi... Uwielbiam ich
W biedronce wychodzę z koszykiem poza kasami obchodzę dookoła z koszykiem i staje przy kasie i mówię "poproszę bez kolejki" nigdy mi jeszcze nikt nic nie powiedział.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2019, 19:35
Kiwona, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi się dzisiaj stary dziad wpierdolił w kolejkę przede mną w przychodni. Ale siedziałam, więc nic strasznego i kilka sekund później zwolniło się drugie okienko.
A potem w aptece stoję w kolejce, wchodzi moher i staje perfidnie przede mną, ale grzebała coś w koszu przy kasie, więc myślałam, że tylko do tych koszy podeszła. Okienko się zwalnia i ja ruszam a ta stara pizda mówi do mnie "pani też stoi w kolejce?", na co ja "no tak" a ona na to, że mnie nie było jak ona wchodziła. To jej powiedziałam, że łatwo mnie przeoczyć, bo przecież taka malutka jestem w tej ciąży...
B_002, malutka_mycha, Rudzik1, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W mailu z Rossmana jest napisane, że oferta ważna do 4 tygodni od otrzymania maila.
Mama18, jakie zdjęcia! Rozpływam się
Ale fajowe wieści z wizyt, Dziewczyny!
Tylko gdzie te Pudziany? Toż to mój teraz najtłustszy...34+4 waga była 2900. Ale z racji, że mają wcześniej go wyjąć, to się cieszę
Menka, a czy Ty progesteron bierzesz? To podstawa przy twardnieniach, skurczach, problemach szyjkowych. Szczególnie Luteina dowcipna.
Misiabella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
ja byłam rano w diagnostyce... 4 osoby przede mną... ale patrzę... aparat "kolejkowy"... podchodzę po numerek.. a tam jedna z opcji.. "pobranie krwi od ciężarnej"... klikam.. patrzę a na wydruku K001
pani otworzyła majdan i głośnik mówi... K001... i weszłam pierwsza
w biedrze jest gorzej.. bo ciężko się z koszykiem na kółkach przecisnąć do przodu między kasami...Kiwona, Misiabella, B_002, Rudzik1, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Kiwona wrote:Ja też dzisiaj byłam. Pieluszki nabijaly się za 12,99. Poczekam jeszcze te 1,5 tygodnia. Z tego, co zauważyłam na forum tutaj, to dziewczynom przychodzi mail z info o pieluszkach darmowych w 33 tc +3 dni. Karmelka odbierał bez maila, ale nie wiem jak
Co do tego czy maz moze odebrać.. Otoz moze w regulaminie jest napisane ze pieluszki moga odebrac osoby pelnoletnie spodziewające sie dziecka.. Nie jest napisane ze tylko ciezarna moze odebrać. Rownie dobrze moge miec jedna karte rosman na meza i nic mi nikt nie moze udowodnic. -
nick nieaktualny
-
Kiwona wrote:No właśnie. Ja stałam dzisiaj na poczcie i też byłam niewidzialna.
Kiwona, Mama36, B_002, Rudzik1, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Fasolka77 wrote:oj ... nieszczęścia chodzą jednak parami... a tylko jeden szpital masz w okolicy? uspokoiłaś sie trochę? dzidzia się rusza?
Brzuch cały czas twardy choć co jakiś czas się na kilka sekund rozluźnia ale za to mała praktycznie się nie rusza co do niej nie podobne. Raz na jakiś czas tylko da o o sobie znać pojedynczymi kopniakami.
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Menka888 wrote:Na miejscu mam jeden, który właśnie remontuja, następny 25 km stąd, ale nie wiem czy slyszalyscie o tej akcji z Łomży co w ciągu 2 dni zmarły tam dwa noworodki i 30 letnia matka jednego z nich? Także, tam się nawet nie wybieram. Potem już tylko szpital 70 km ode mnie w Białymstoku.
Brzuch cały czas twardy choć co jakiś czas się na kilka sekund rozluźnia ale za to mała praktycznie się nie rusza co do niej nie podobne. Raz na jakiś czas tylko da o o sobie znać pojedynczymi kopniakami.
Oj tak, słyszałam. A z racji tej, że to też blisko mnie, to jakoś mi się to na psychice odbiło... też bym się tam nie wybierała na Twoim miejscu.Menka888 lubi tę wiadomość
-
Aga2606 wrote:Mama18 sliczne zdejcia! I w ogóle gratuluje super wieści!
Mnie złapał taki ból pod kolanem jakbym coś mocno naciągnęła... dziwne i strasznie boli!!! Normalnie smarowalabym jakaś maścią przeciwzapalna tylko czy mogę????Aga2606 lubi tę wiadomość