Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelove - ja mam tiny love bo mam zamiar go używać w domu jak będę gotować w kuchni na przykład albo na balkonie jako przenośne łóżeczko.
Potem będzie mi służył przy rozszerzaniu diety zanim Ignaś usiądzie (można ustawić pozycję półleżącą).
O ile Młody da się tam w ogóle położyćBo trochę dzieci już "miałam w rękach" i jeden z moich podopiecznych był kompletnie nieodkładalny.
-
malutka_mycha wrote:To ja tylko Toxo mam powtórzyć. Ale ta karta krwi mnie zastanawia. Czy z takim zwykłym wynikiem z 1 trymestru mnie przyjmą.
u mnie coś mówili, że grupa krwi ma być potwierdzona tzn zrozumiałam, że ma być wykonana 2x w tym samym miejscu... na wyniku ma być zapis "wynik potwierdzony" czy coś takiego.. zapytam jutro moją lekarkę bo idę na wizytęmalutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:U mnie trzeba mieć świeże ich termin to max 6 tygodni. Gbs już mam do 40 tc będzie ważny a w sobotę robię resztę z krwi. Mam 2 egzemplarze grupy krwi z I trymestru ale nie wiem co to znaczy podwójnie oznaczone. Na Ujastku jak leżałam to wzięli te badania a na żeromskim hmmm
podwójnie oznaczone to własnie o czy pisałam wyżej.. w tym samym miejscu robiłaś? to własnie o to chodzi,że wynik jest wiarygodny bo 2x oznaczony w tym samym labo ale pobranie przez dwie inne osoby etc....Tunia76 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:podwójnie oznaczone to własnie o czy pisałam wyżej.. w tym samym miejscu robiłaś? to własnie o to chodzi,że wynik jest wiarygodny bo 2x oznaczony w tym samym labo ale pobranie przez dwie inne osoby etc....
-
malutka_mycha wrote:Inso gratulacje, śliczna córeczka
Ale mi się ciężko śpi, co chwilę się przebudzamja się stresuję operacja babci, koło 12 ma się zacząć
Karola wszystko będzie dobrzeidź spać bo Ci te ogórki nie pomogą i będziesz miała since pod oczami
Mycha trzymam kciuki za Babulkę! będzie dobrzemalutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Paula 90 wrote:Karmelove - ja mam tiny love bo mam zamiar go używać w domu jak będę gotować w kuchni na przykład albo na balkonie jako przenośne łóżeczko.
Potem będzie mi służył przy rozszerzaniu diety zanim Ignaś usiądzie (można ustawić pozycję półleżącą).
O ile Młody da się tam w ogóle położyćBo trochę dzieci już "miałam w rękach" i jeden z moich podopiecznych był kompletnie nieodkładalny.
bier Karmelove! ja w domu mam łóżeczko, godnoli wnosić nie będę- będzie stać wózek na dole w korytarzu a znajomi pożyczyli mi kosz Mojżesza.. na kółeczkach więc będę wozić Młodego po całej chacietylko do łazienki mi się nie zmieści więc będę robić wszystko przy otwartych drzwiach
30e to nie majątek... jak się nie przyda to sprzedasz
Fasolka77
-
malutka_mycha wrote:U mnie w labo pracuje tylko jedna kobitka, chyba że jest na l4 lub urlopie. To jak mam zrobić w tym samym miejscu ale przez inną osobę? Co za bzdury
może wtedy nie oznaczają.. nie wiem czy bzdury... tak też jest napisane na stronie diagnostyki.. może w tym wypadku musisz iść w dwa różne dni.. nie wiemFasolka77
-
wczoraj machnęłam 4 odcinki CHYŁKI... zajebisty serial!!!! Polecam! dziś lecę z dalszymi odcinkami.
Nie mam na dziś żadnych planów.. ugotuję obiad, wyjdę na spacer... młodego spakuję w czwartek bo jutro jadę na rekonesans na porodówkę to się dowiem co jest w moim szpitalu potrzebne
zapowiada się piękny, słoneczny, ciepły dzień
Krakowianki jak u Was takie super powietrze to ruszcie tyłki na spacery!Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:u mnie coś mówili, że grupa krwi ma być potwierdzona tzn zrozumiałam, że ma być wykonana 2x w tym samym miejscu... na wyniku ma być zapis "wynik potwierdzony" czy coś takiego.. zapytam jutro moją lekarkę bo idę na wizytę
-
nick nieaktualny