Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnete wrote:Menka dziewczyny dobrze radzą. Mocno Ci te brzuszek opadł... ja bym też jechała n ip
Moja koleżanka dzisiaj urodziła przez cc 3660g, 57cm 😊 miała cukrzycę ciążową i skierowanie na cesarkę, bo mały ułożony miednicowo, pojechała do szpitala w Gdyni a tam jej powiedzieli, że oni mają 2st referencyjności i musi jechać do szpitala z 3 stopniem. Dziewczyny, które mają cc może upewnijcie się dla własnego spokoju czy Was przyjmą tam gdzie chcecie rodzić, żeby potem w stresie nie krążyć między szpitalami 😊Mama36, B_002 lubią tę wiadomość
-
Anete wrote:Moja koleżanka dzisiaj urodziła przez cc 3660g, 57cm 😊 miała cukrzycę ciążową i skierowanie na cesarkę, bo mały ułożony miednicowo, pojechała do szpitala w Gdyni a tam jej powiedzieli, że oni mają 2st referencyjności i musi jechać do szpitala z 3 stopniem. Dziewczyny, które mają cc może upewnijcie się dla własnego spokoju czy Was przyjmą tam gdzie chcecie rodzić, żeby potem w stresie nie krążyć między szpitalami 😊
-
Karmelllka90 wrote:Nie dobrze
mleko już nie pomaga na zgagę dzisiaj mam cały dzień ale teraz apogeum .... Jebane cukierki nie były tego warte. Nie jem już tego dziadostwa aż mi się ulewa 😭
Czy miętowe tic taki będą dobre czy sobie pogorsze. Bo już nie wiem czy mięta działa dobrze czy źle
Kasia, na mnie guma miętowa nie działa. -
Wiewióreczka wrote:Menka, ja bym na Twoim miejscu zapieprzała do szpitala. Trochę za wcześnie na opadnięcie brzucha i to tak spektakularne. Oczywiście może być wszystko OK, daj Boże, ale samo zbadanie szyjki to trochę mało. Poza tym 2 cm to bez szału. Jaką miałaś wcześniej?
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyAnete wrote:Menka dziewczyny dobrze radzą. Mocno Ci te brzuszek opadł... ja bym też jechała n ip
Moja koleżanka dzisiaj urodziła przez cc 3660g, 57cm 😊 miała cukrzycę ciążową i skierowanie na cesarkę, bo mały ułożony miednicowo, pojechała do szpitala w Gdyni a tam jej powiedzieli, że oni mają 2st referencyjności i musi jechać do szpitala z 3 stopniem. Dziewczyny, które mają cc może upewnijcie się dla własnego spokoju czy Was przyjmą tam gdzie chcecie rodzić, żeby potem w stresie nie krążyć między szpitalami 😊Misiabella lubi tę wiadomość
-
Kasionek wrote:Ja robiłam dokładnie te badania. Drugi raz, mimo że w 1 trymestrze były ok.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karmelllka90 wrote:Dziwne że ja odesłali bo II stopień ref. Zajmuje się również ciążami zagrożonymi a CC nie jest niczym co wymaga III stopnia. III stopień jest dla skrajnych wcześniaków albo dla dzieci z poważnymi chorobami generycznymi
-
Karmelllka90 wrote:Nie dobrze
mleko już nie pomaga na zgagę dzisiaj mam cały dzień ale teraz apogeum .... Jebane cukierki nie były tego warte. Nie jem już tego dziadostwa aż mi się ulewa 😭
Czy miętowe tic taki będą dobre czy sobie pogorsze. Bo już nie wiem czy mięta działa dobrze czy źle
Położna zalecała pić wodę z cytryną na noc bo cytrusy neutralizują ponoć kwasy przez które mamy zgagę.
Dziwi mnie właśnie ze Manti jest miętowe, mój brat miał refluks i zgagę to Manti tylko pogarszał sytuację.
-
nick nieaktualnyJa mam cukrzycę na insulinie. I pytałam lekarza bo cały czas mówili, że muszę w 3 bo musi być sprzęt żeby dziecko odzwyczaic od insuliny. Ale mój lekarz mowił że w 2 też moge, chociaż pewny nie był. W środę mam wizytę w szpitaku o będę pytać tego drugiego lekarza takze dam znać.
-
nick nieaktualny
-
Mam możliwość kupienia lezaczka Tiny love. Za grosiki. Będę mieć gondole z wózka zawsze w mieszkaniu, ponoć mamy dostać bujaczek hybrydowy. W sypialni będzie łóżeczko 40x90, a u małego w pokoju o standardowych wymiarach. Myślicie, że tego Tiny love ja naprawdę potrzebuje? Czy to moja zachcianka?
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Kasionek wrote:Ja mam cukrzycę na insulinie. I pytałam lekarza bo cały czas mówili, że muszę w 3 bo musi być sprzęt żeby dziecko odzwyczaic od insuliny. Ale mój lekarz mowił że w 2 też moge, chociaż pewny nie był. W środę mam wizytę w szpitaku o będę pytać tego drugiego lekarza takze dam znać.
-
KarmeLoVe wrote:Mam możliwość kupienia lezaczka Tiny love. Za grosiki. Będę mieć gondole z wózka zawsze w mieszkaniu, ponoć mamy dostać bujaczek hybrydowy. W sypialni będzie łóżeczko 40x90, a u małego w pokoju o standardowych wymiarach. Myślicie, że tego Tiny love ja naprawdę potrzebuje? Czy to moja zachcianka?
Gondola może być wkurzająca, a Tiny Love to chyba jedyny bujak rozkładany zupełnie na płasko.