Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka77 wrote:a jak mam wyniki z dwóch różnych labo w odstępie kilku lat i wynik jest ten sam to się nie liczy?
Dawniej była wbita w dowodzie osobistym i był spokój. -
Ja miałam ten leżaczek tiny love 3 w 1 przy pierwszej córce, był bardzo fajny na pierwsze kilka miesięcy , gdy zaczęła siadać i się podnosić to już mimo pasów bywało niebezpiecznie, ale pierwsza marchewkę jadła w nim
teraz kupię chyba zwykły leżaczek jeśli będzie potrzebny, ale z tiny love będziecie zadowolone
Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:U mnie pochmurno, wczoraj padało, dziś się też zanosi na deszcz ...
Ja właśnie jem 5 kanapkę, byłam tak głodna, że zapomniałam zmierzyć cukier 🙈
Wczoraj M mi powiedział, że boi się mojego telefonu, że to już 😄
No mój wczoraj, jak tak się źle czułam mówi "nie martw się! Jak trzeba będzie urodzimy!"
HahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 07:52
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:A jedz na zdrowie!!! Smacznego!
No mój wczoraj, jak tak się źle czułam mówi "nie martw się! Jak trzeba będzie urodzimy!"
HahahaKarollinax26, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Nie dobrze
mleko już nie pomaga na zgagę dzisiaj mam cały dzień ale teraz apogeum .... Jebane cukierki nie były tego warte. Nie jem już tego dziadostwa aż mi się ulewa 😭
Czy miętowe tic taki będą dobre czy sobie pogorsze. Bo już nie wiem czy mięta działa dobrze czy źle -
Zycze powodzenia wszystkim dzis wizytujacym....od razu pisac co i jak
8:00 odbila no i jak co dzien mamy czkawkeja to bym zegarka nie potrzebowala wedlug czkawek wiadomo ktora godzina .....niesamowite to
Mama36, Karollinax26, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia dziewczyny na wizytach i koniecznie odezwijcie się po 😁
zbliża się ten czas,że zaczną się pytania "czy to już?", "jeszcze nie urodzilłaś?"itp.a wtedy coś mnie trafi... pamiętam jak mnie to wkurzało w ciąży z córką jak mniej więcej od początku kwietnia(termin miałam na 22 maja i tak też urodziłam) co kogoś spotkałam to padało podobne pytanie...
Ja wiem,że ludzie nie wiedzą ile ktoś tam jest dokladnie w ciąży ale litości...ja bym po prostu nie zapytała bo nie lubię się wpierdalać w czyjeś życie w żadnej kwestii...😡😡😑😑😑
taka refleksja mnie naszła o rana
a tak to dziś mamy z mężem małe święto- 14 rocznica ❤❤❤❤❤❤❤❤
nic nie robimy z tej okazji ale na wspomnienia mnie wzięło od rana i aż łezki się pojawiły... 🥰🥰🥰🥰🥰🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 08:06
Karollinax26, B_002, Lolka30, Fasolka77, Wiewióreczka, Misiabella, estrella, martusiawp lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Dzieki Dziewczyny za mile komentarze 😉
A zgage to naprawde mialam zajebista od rana do wieczora szczegolnie miesiac przed porodem,takze niby zabobony ale.. a tak serio to moze genetyka,bo obie poprzednie tez mialy kudly tylko blond.
Milo,ze zgladacie 😀 i powodzenia zycze, jeszcze troche i na Was czas!:*
-
Karmelllka90 wrote:Pomyslicie sobie co szajs ja jem...ale chce mi się paprykarzu szczecińskiego. Nie wiem skąd ten napad ale zanim pójdę po niego do sklepu czy ja go mogę jeść? Nie ma w google info :☺️
-
Paula 90 wrote:Mój ostatnio na moje pytanie czego najbardziej się obawia, czy potrzebuje rozwiać jakieś wątpliwości na temat porodu powiedział tylko: "W sumie nie, to TY będziesz rodzić".
. Zawsze też się śmieje, że jakby co to on będzie musiał akurat dłużej w pracy zostać
-
nick nieaktualnyMamaAga85 wrote:Powodzenia dziewczyny na wizytach i koniecznie odezwijcie się po 😁
zbliża się ten czas,że zaczną się pytania "czy to już?", "jeszcze nie urodzilłaś?"itp.a wtedy coś mnie trafi... pamiętam jak mnie to wkurzało w ciąży z córką jak mniej więcej od początku kwietnia(termin miałam na 22 maja i tak też urodziłam) co kogoś spotkałam to padało podobne pytanie...
Ja wiem,że ludzie nie wiedzą ile ktoś tam jest dokladnie w ciąży ale litości...ja bym po prostu nie zapytała bo nie lubię się wpierdalać w czyjeś życie w żadnej kwestii...😡😡😑😑😑
taka refleksja mnie naszła o rana
a tak to dziś mamy z mężem małe święto- 14 rocznica ❤❤❤❤❤❤❤❤
nic nie robimy z tej okazji ale na wspomnienia mnie wzięło od rana i aż łezki się pojawiły... 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
SA i takie sytuacje.
I miłej rocznicy :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 08:20
Tunia76, B_002 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Lepiej w sumie tak niż po porodzie idziesz z brzuchem jeszcze a koelzanka się Ciebie pyta "o! Jeszcze nie urodziłas? Kiedy rodxisz?" hehehehe
SA i takie sytuacje.
I miłej rocznicy :*