Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka w czwarteczek 😁😁😁
Córka już prawie gotowa do szkoły,ja po śniadaniu leżę i czekam na pomiar.
Pózniej idę w końcu spotkać się z koleżanką,z którą wcześniej pracowałam chwilę. Ciągle którejś z nas coś wypadało więc to cud,że w końcu się umówiłyśmy😂
Spadam więc ogarniać chate przed wyjściem😉
-
nick nieaktualnyDzień dobry 🙂
Tak się wczoraj zmeczylam porządkami, że o 21 padlam razem z córką 🙂 ale za to jestem dziś wyspana więc mogę działać dalej.
Powodzenia na wizytach!
Dziewczyny czy Wam się też tak ciężko oddycha? Normalnie ciężko wziąć głęboki oddech... Męczy mnie to ☹️
Poszukuje kocyka z bawełny wafelkowej, wiem, że ktoś tu taki kupował 🙂 polecicie jakąś stronę?mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:już spałam Misia ale uważam, że lepiej wstrzykiwać o stałych porach więc jak masz ze sobą to zrób iniekcję w szpitalu a jak nie masz to trudno - zrobisz w domu jak wrócisz
Bierze się najpóźniej jak się da przed snem ale nie wcześniej niż o 22.
Tak przynajmniej mi tłumaczono.
Oczywiście biorę też o 21:30 bo jak usypiam już na stojąco to nie ma sensu. Ale staram się przestrzegać tego że podanie insuliny to ostatnie co robię przed snemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 08:13
Misiabella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ludzie to mają... położna mówiła, że będzie 10-11 i dzwoni teraz, że czeka pod furtką... no kurde... ja jestem w proszku... na szczęście pojedzie gdzie indziej i przyjedzie później.. wkurza mnie coś takiego... co to znaczy "nie mogę zaplanować"... ja też mogłam rano mieć zaplanowane np badania i mogło mnie najzwyczajniej w świecie nie być w domu... a tak włosy jak piorun w rabarbar.... makijażu brak... ech
witam się powoli w 35tc- dziś kończę 34
dżemik beeeee.... cukier po 1h 153....Kiwona lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyestrella wrote:Dzień dobry 🙂
Tak się wczoraj zmeczylam porządkami, że o 21 padlam razem z córką 🙂 ale za to jestem dziś wyspana więc mogę działać dalej.
Powodzenia na wizytach!
Dziewczyny czy Wam się też tak ciężko oddycha? Normalnie ciężko wziąć głęboki oddech... Męczy mnie to ☹️
Poszukuje kocyka z bawełny wafelkowej, wiem, że ktoś tu taki kupował 🙂 polecicie jakąś stronę?
Ja kupowałam kocyk wafelkowy na Olx, a miałam zamawiać na allegro jeszcze zestaw podusia plus kocyk wafelkowo bawełniany, ale się wstrzymam chwilkę bo jednak s winne rzeczy które chce mieć pierwsze :p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:ludzie to mają... położna mówiła, że będzie 10-11 i dzwoni teraz, że czeka pod furtką... no kurde... ja jestem w proszku... na szczęście pojedzie gdzie indziej i przyjedzie później.. wkurza mnie coś takiego... co to znaczy "nie mogę zaplanować"... ja też mogłam rano mieć zaplanowane np badania i mogło mnie najzwyczajniej w świecie nie być w domu... a tak włosy jak piorun w rabarbar.... makijażu brak... ech
witam się powoli w 35tc- dziś kończę 34
dżemik beeeee.... cukier po 1h 153.... -
stresant wrote:Co to jest to GBS? ja tego w zyciu nie mialam pobieranego i miec nie bede...
A co do odbytu, to mozna miec hemoroidy w ciazy? Bo ja chyba mam....od paru dni mnie boli normalnie jelito tam w srodku w brzuchu czuje jak boli...na zewnatrz nic nie mam...normalne to ?stresant lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa się przymierzam do kupna maty piankowej. Nadal nie zdecydowałam się końca która chce. Ta skip hop mi się podoba ale nie mam zamiaru płacić za markę. Znalazłam bezpieczne fajne puzzle, stonowane w kolorach na allegro.
Chyba je wezmę. Idę zaraz oporządzić się przed wizytą u gina o 16. A muszę zdążyć przed 10 bo na 11 mam jeszcze położną -
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Szonka ile synuś wczoraj ważył? Bo cudak ostatnio dość fajna wagę już miał nie?
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Co to są te hemoroidy? Na marcowkach ładnie czytałam że dziewczyny mają a iNso ma po cesarce, nie po SN.
Są sposoby zapobiegania
Często powstają w ciąży, ale mężczyźni też je miewają (oczywiście te odbytu a nie pochwy 😂)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 08:33
-
Karmelllka90 wrote:Co to są te hemoroidy? Na marcowkach ładnie czytałam że dziewczyny mają a iNso ma po cesarce, nie po SN.
-
nick nieaktualnyKarmelka - jednym z podstawowych sposobów zapobiegania hemoroidom jest na przykład picie dużej ilości wody i zdrowe odżywianie - zapobiega to zatwardzenie, które sprzyja hemoroidom.
Nie powinno się też przeć w toalecie. Siadasz i czekasz aż pójdzie
To takie najprostsze