Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarollinax26 wrote:Ja też bym wolała, żeby o takich tragediach tu nie mówić, zwłaszcza teraz, kiedy same czekamy na dzidzię.
Jedna z nas może nie brać tego aż tak bardzo do siebie, natomiast kolejna(taka jak ja) może się później niepotrzebnie nakręcać, wywoływać stres u siebie i malucha.
A potem taki zonk.
Która pisała o tych nakładkach na WC z Rosssmana?? Nie mogę znaleźć. Proszę o nazwę :*Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyvaletta94 wrote:Kochane wracam z wizyty. Malutka wazy 3300 i mam 2 cm rozwarcia, szyjki juz prawie nie ma. Przy badaniu krew ze sluzem. Odezwe sie wieczorkiem i napisze więcej co u nas :*
Ja myje okna jak będzie 37+0 tak sobie powiedziałamvaletta94, B_002 lubią tę wiadomość
-
Jak młody nie zechce się pchać wcześniej to ja powinnam zamykać worek z dzidziusiami
naczytam się, nastresuje, dowiem od was jak co wychodzi lepiej i pójdę rodzic
valetta94, B_002 lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
Przełożyłam sobie wizytę z moją Panią doktor, aż o tydzień! Idę w środę od razu po jej urlopie, jako ostatni pacjent tego dnia, na 21. D się śmieje, że powinnam jej kupić - jak to kiedyś było, dużo jajek za prowadzenie mojej ciayz i wytrzymane że mną 😂
Fasolka77, B_002 lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
Valetta ale fajnie, tak sie ciesze jakbym to ja zaraz miala urodzic
chyba porod kazdej z Was bede tak przezywac
raz na tydzien Cie tu wspominamy ........ze 20 stron wczesniej byla o Tobie mowaale same pozytywne rzeczy....wlasnie o egzaminach..ze chyba sie uczysz i czasu nie masz dla nas
valetta94, B_002 lubią tę wiadomość
-
espoir wrote:KarmeLoVe ja mam termin na 10 maja także wiesz
Urodzony 3.05.2019 ❤️
-
Kasionek wrote:Zycze szybkiego przyjecia.Wczoraj bylam w Uck co tan sie dzieje .No ale jeszcze tydzien moglaby maluska posiedziec.Musisz jej obiecać cos.Nawet nie wiesz jakie te dzieci w brzuchu są pazerne.Ja jak mialam skurcze i myślałam ze rodze mowie Jasia siedz tam to dostaniesz szumisia.I co?od tygodnia nie mam skurczy i twardnien.
Hahaha tylko co ja mam jej obiecać jak już wszystko jej kupiłamMoże Karmelllka wyczaiła jakieś modne gadżety ona zawsze na bieżąco jest z nowościami
Aż taka tragedia w UCK? Mój lekarz mi odradzał UCK właśnie ze względu na to, że jest tam młyn i sam personel się jeszcze nie potrafi odnalezc. -
sluchajcie dostalam teraz sms ze w Biedronce 8 i 9.3. z karta MB sa pampersy active baby roz. 3-6 za 31,99zl przy zakupie 2 opakowan.........jest to dobra cena? bo nie jest napisana ilosc sztuk......i nie wiem czy oplaca mi sie pakowac do auta i robic wycieczke do PL...jak cena wcale nie taka dobra.......moze sie ktoras orientuje?
-
stresant wrote:Valetta ale fajnie, tak sie ciesze jakbym to ja zaraz miala urodzic
chyba porod kazdej z Was bede tak przezywac
raz na tydzien Cie tu wspominamy ........ze 20 stron wczesniej byla o Tobie mowaale same pozytywne rzeczy....wlasnie o egzaminach..ze chyba sie uczysz i czasu nie masz dla nas
Jesteście przekochane :* Ostatnio opowiadałam mężowi o Twojej akcji ze wszami w domkach nad Polskim Bałtykiem
Egzaminów sporo, na szczęście każdy jest dla nas miły i gratulują. Głupio byłoby oblać ciężarnąOd 3 tygodni mówię każdemu u kogo mam egzamin, że już jestem w terminie aby mnie puścili
Jutro jeszcze angielski i z głowy, trzymajcie kciuki :*
Wiewióreczka, mysla.nieskalana, stresant, Fasolka77, estrella, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:No to już niedlugo!! Strasznie trzymamy kciuki i czekamy na Dzidiolka!!!
Ja myje okna jak będzie 37+0 tak sobie powiedziałam
Oj u mnie to będzie sprzątania, okna podłogi ciekawe czy będzie mi to potrzebne czy pojedziemy rodzić bez tegoOgólnie ja się nie oszczędzam, pomagam w tapetowaniu i schylam się, ostatnio podłogę w kibelku myłam na kolanach. Zobaczymy jaką datę wybierze sobie nasz pulpecik
Ale przeraża mnie wracanie z dzidzią do nie ogarniętego mieszkania, ja to muszę mieć wszystko idealnie przygotowane
Teraz mnie boli jak na okres, ale w udach.. Skurcze idące z ud? DziwneWiewióreczka, B_002 lubią tę wiadomość
-
Namiar na nakładki na wc
https://www.rossmann.pl/Produkt/Akcesoria-podrozne/alouette-podrozne-nakladki-na-deske-sedesowa-papierowe-10-szt,193462,8359
https://www.aptekagemini.pl/toiletka-podkladka-higieniczna-toaletowe-5-sztuk.htmlMama36 lubi tę wiadomość
-
valetta94 wrote:Hahaha tylko co ja mam jej obiecać jak już wszystko jej kupiłam
Może Karmelllka wyczaiła jakieś modne gadżety ona zawsze na bieżąco jest z nowościami
Aż taka tragedia w UCK? Mój lekarz mi odradzał UCK właśnie ze względu na to, że jest tam młyn i sam personel się jeszcze nie potrafi odnalezc.valetta94, B_002 lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:No przyznam szczerze że też wolałam nie przeczytać. A jeszce rano mówię do brzucha.. No młody.. Prawie Nam się udało!!
A potem taki zonk.
Która pisała o tych nakładkach na WC z Rosssmana?? Nie mogę znaleźć. Proszę o nazwę :*
proszę
https://www.rossmann.pl/Produkt/Akcesoria-podrozne/alouette-podrozne-nakladki-na-deske-sedesowa-papierowe-10-szt,193462,8359Mama36 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyKasionek wrote:Ja wczoraj siedzialam 3 godziny zeby lekarka wpisala mnie w kalendarz:) Ogólnie nie wiem jak ma oddziale ale na IP mlyn.Jak nie zalezy Ci na uck to nie naprawde lepiej jechac na zaspe bo szkoda nerwow.Doktor ktora wpisywala mnie w kalndarz miala gotowy druk do odsylania ze wzgledu na brak miejsc.No i faktycznie widac ze jeszcze nie urządzeni są.Jak czekalam w kolejce do mojego lekarza to przyszedl internista ,miał gabinet ale zapomnieli ,ze biurko i krzeslo musza wstawić.I moj maz z doktorkiem przenosil biurko z innej sali zeby ten mial gdzie przyjmowac
-
Kasionek wrote:Ja wczoraj siedzialam 3 godziny zeby lekarka wpisala mnie w kalendarz:) Ogólnie nie wiem jak ma oddziale ale na IP mlyn.Jak nie zalezy Ci na uck to nie naprawde lepiej jechac na zaspe bo szkoda nerwow.Doktor ktora wpisywala mnie w kalndarz miala gotowy druk do odsylania ze wzgledu na brak miejsc.No i faktycznie widac ze jeszcze nie urządzeni są.Jak czekalam w kolejce do mojego lekarza to przyszedl internista ,miał gabinet ale zapomnieli ,ze biurko i krzeslo musza wstawić.I moj maz z doktorkiem przenosil biurko z innej sali zeby ten mial gdzie przyjmowac
Masakra.. Nie wybieram się tam nawet. Jadę od razu na Zaspę a jak nie to pozostaje Wojewódzki. Liczę, że pojadę z dużym rozwarciem i mnie nie odeślą -
Mama36 wrote:O matus!! Ale to jest jakiś oddział po remoncie czy Wam nowy szpital otwierają?
Fasolka77 lubi tę wiadomość