Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mistella wrote:Valetta urodzisz dziś w nocy , wspomnisz moje słowa hehe ja miałam przy pierwszym porodzie ból pachwin ciągnący bardzo
Kochana aż mnie dreszcze przeszły jak to przeczytałam! Czasem też mam takie przebłyski, że może to ta nocMam takie bóle pachwin i bóle okresowe promieniujące na uda.. No zobaczymy jak ta noc minie
A jutro egzamin, kurcze może poczeka do jutrzejszej nocy? Zostały nam 4 paski tapety, pracujemy dziś do 22giej w takim razie aby zdążyć
Wiewióreczka, B_002 lubią tę wiadomość
-
Fasolka77 wrote:Aga już nie przesadzaj! Po Tobie też nie widać tych kg!!! Super wyglądasz!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:16
Wiewióreczka, Tunia76, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Ejj nie straszcie, że Valetta już, nie jestem gotowa psychicznie
Ale fakt, też czuję, że do tygodnia urodzisz
Valetta, odezwij się po egzaminie, trzymam kciuki! Ja bym Ci dała 5 bez pytań jakbym zobaczyła Twój brzuchB_002, valetta94 lubią tę wiadomość
-
valetta94 wrote:Kochana aż mnie dreszcze przeszły jak to przeczytałam! Czasem też mam takie przebłyski, że może to ta noc
Mam takie bóle pachwin i bóle okresowe promieniujące na uda.. No zobaczymy jak ta noc minie
A jutro egzamin, kurcze może poczeka do jutrzejszej nocy? Zostały nam 4 paski tapety, pracujemy dziś do 22giej w takim razie aby zdążyć
Wiewióreczka, Mama36, valetta94 lubią tę wiadomość
-
Valetta no oby jednak dom nie był w rozsypce jak przyjdzie Ci rodzić🤔 ja ciągle żyje w strachu,że jakby coś się teraz zaczęło to katastrofa bo ani ciuchy nie poprane,nie mamy łóżeczka i reszty wyprawki...nie,nie...nawet o tym nie myślę🤐🤐🤐🤐🤐
valetta94 lubi tę wiadomość
-
Wiewióreczka wrote:A nam Ciebie!!!!
Przez tyle miesięcy człowiek się przywiązał
MamaAga, a co za impreza?
jestem miłośnikiem muzyki trance i na takie eventy jeździmy i ta marka po raz pierwszy w PL w tym roku w przewidywanym dniu mojego porodu 😂Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasionek wrote:Wez sobie no spe jak nie bedzie przechodzić w ogole bol to zacznij robic kanapki na porodowke:) Życze powodzenia aby ten tydzien byla jeszcze w brzuszku.
Nam nie zostaje nic tylko trzymać kciuki żeby się ułożyło po Twojemu :*Wiewióreczka, valetta94 lubią tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Nie wiem czy coś Ci to mówi ale Dreamstate ❤
jestem miłośnikiem muzyki trance i na takie eventy jeździmy i ta marka po raz pierwszy w PL w tym roku w przewidywanym dniu mojego porodu 😂Ale trafiłaś....i co teraz? Sprzedajesz bilety czy liczysz na to, że urodzisz z 2 tygodnie wcześniej?
Jeśli ta impreza jest blisko miejsca zamieszkania, to może jakoś się udaNo nie mogę, ale psikus
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:31
-
Bilety poszły w dobre ręce już dawno 😁
Impreza jest w Polsce w Gliwicach -nie biorę jej nawet pod uwagę 😉 będę tam ❤ i liczę na to,że w następnym roku będzie druga edycja a ja nie będę wtedy w ciąży 😂Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
stresant wrote:sluchajcie dostalam teraz sms ze w Biedronce 8 i 9.3. z karta MB sa pampersy active baby roz. 3-6 za 31,99zl przy zakupie 2 opakowan.........jest to dobra cena? bo nie jest napisana ilosc sztuk......i nie wiem czy oplaca mi sie pakowac do auta i robic wycieczke do PL...jak cena wcale nie taka dobra.......moze sie ktoras orientuje?
stresant lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle jestem zła!! Przymierzyłam wszytskie największe biustonosze w h&m wszystkie są za małe!!! 😭😭😭😭😭😭
Te xl są dobre pod biustem ale cycki wypływaja zadzwoniłam do mamy niech mnie ratuje może na bazarku w sobotę będą takie wielkie krowy... Jestem załamana -
Mistella wrote:Valetta mnie z rozwarciem 2 cm przyjęli do pierwszego porodu od 21 , następnego dnia o 11 córka była ze mną
Mistella, valetta94 lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Ale jestem zła!! Przymierzyłam wszytskie największe biustonosze w h&m wszystkie są za małe!!! 😭😭😭😭😭😭
Te xl są dobre pod biustem ale cycki wypływaja zadzwoniłam do mamy niech mnie ratuje może na bazarku w sobotę będą takie wielkie krowy... Jestem załamana -
Karmelka na mnie też żaden z H&M nie pasował ale to przez obwód pod biustem. Najlepiej jednak kupować albo w specjalnych sklepach albo zamawiać przez internet.
Ja jeden kupiłam w Happymum w Bonarce, a drugi zamówiłam przez internet z BabyOno (na allegro tańsze niż na stronie producenta). Oba fajneWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:50
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
w sieciowkach nie ma co kupowac stanika nawet nie bedac w ciazy......oni maja jakies dziwne rozmiary ...
ja przynajmniej nigdy nie potrafilam dopasowac......to samo np. ze strojem kapielowym...zawsze ide do speszyl sklepu z biustonoszami wybor ogromny pani doradzi....fakt ze moze drozej ale jakosc dobra i dopasowana -
nick nieaktualnyLolka30 wrote:Paula pytałaś rano o matę tylko nie wiem czy chodziło Ci o piankowa czy materiałowa z tymi palakami. Jeśli chodzi o piankowa to ja się zastanawiam nad tą ze smyka Smiki taka szaro- kremowa normalnie kosztuje chyba 199zl ale będę polować na promke. A Ty co znalazłaś?
Dziewczyny podejslijcie jakieś fajne filmiki albo instrukcje masażu krocza, bo czas najwyższy się za to zabrać i męża nauczyć 😉.
Mate piankowaja znalazłam na Allegro te:
https://allegro.pl/oferta/duze-puzzle-piankowe-mata-piankowa-62x62cm-4-szt-7501170369?utm_source=facebook&utm_medium=app_share&utm_campaign=AndroidShowitemShare
Myślę żeby kupić dwa zestawy.
Ja masaż krocza robię już drugi tydzień. U mnie na podstawie tego:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e61e9e7ef016.pngLolka30 lubi tę wiadomość