X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2019, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    Bonprix :)
    Nigdy tam nie kupowałam nie wiem jak trafic z rozmiarami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 21:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2019, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy mogę robić masaż krocza oliwka z hippa?

• Aga2606 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam ten z hm ale z moim a w porywach b to nie trudno... mniemanie mega podobają do karmienia z oysho tylko strasznie drogie..

Misia a jak twój synek? Zdrowieje? Pytałaś wcześniej o poposiłkowa insulinę.... ja w poprzedniej ciąży miałam cukry na poziomie 140 czasem 150 160 i moj diablo twierdził ze musi być przekroczenie 3 dni pod rząd o tej samej porze żeby dać indu po.

relgepoklmz2enzg.png
    zem3epokdku6r9s8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2019, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na pewno Pójdę do brafiterki po porodzie. Ale chciałam takie na początek nie najdroższe bo różnie może być z rozmiarem pisałam wam że moje piersi rosną i rosną one są ogromne.
    Kupiłam teraz jeden sportowy biustonosz w Pepco za 15 zł i wiecie co zastanawiam się czy w pasmanterii nie kupić sobie napów i nie zrobić ich odpinanych. Tylko czy takie sportowe mogą być? Chyba mogą nie? Nie stanie się nic piersiom

• Kasionek Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Ja juz raz polecalam kappahal.Ja mam te xxl i se mega duze .I maja gumkę taką dlugą zeby nie wyciakal cycek.

201904017252.png
    *Staś (21 tyd)
    *Aniołek
  • MamaAga85 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj w klubie Karmelka ...przymierzylam wszystkie z hM i zaden nie pasował...😑 nie muszę chyba dodawać jaka byłam wściekła i zgrzana jak wyszłam z przymierzalni ze stertą staników i z żadnym do kasy nie poszłam 😡😐

SYNUŚ 15.04.2019 ❤10:31 ❤4550g ❤54cm ❤CC ❤38+6
    31ba25b915.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2019, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Czy mogę robić masaż krocza oliwka z hippa?
    Sprawdź czy Cię nie uczula i możesz. To chodzi głównie o ten ucisk i nawilżenie/uelastycznienie tkanek.

Olejek stworzony do tych celów to olejek Weleda. Mi przyszedł w 24h z apodiscounter

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 21:19

• valetta94 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    Ejj nie straszcie, że Valetta już, nie jestem gotowa psychicznie :P
    Ale fakt, też czuję, że do tygodnia urodzisz :)

Valetta, odezwij się po egzaminie, trzymam kciuki! Ja bym Ci dała 5 bez pytań jakbym zobaczyła Twój brzuch :D

Wiewióreczko ja też nie jestem gotowa haha
    No to pokażę Wam mój brzuszek z dzisiaj, cyknęliśmy ładną fotkę bo kupiłam ''album naszej córeczki'' i tam jest miejsce na fotkę mamusi w ciąży a ja same z telefonu miałam, więc wypadało zrobić jakieś lepsze :D

22 kg na plusie

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2fe4927fdf09.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 21:23

Lolka30, Wiewióreczka, mysla.nieskalana, Karmelllka90, Sansivieria, Kiwona, DorotaAnna, MamaAga85, stresant, Karollinax26, Anete, Tunia76, Szonka, B_002, espoir, Lili90, Kasiulka90, malutka_mycha, Daffi, Syska2202, Mama36, Fasolka77, estrella, martusiawp, Martusiazabka lubią tę wiadomość

w5wq9vvj6y6gc1um.png
  • Lolka30 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelka ja ci pisałam że L z hm jest na mnie dobra i to już oczywiście nieaktualne 😂. Tzn pod biustem jest dobry ale biust już wychodzi bokiem, także długo się nie nacieszylam i znowu będę szukać..

Starania od 2015
    👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
    👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
    Kariotypy OK
    2018
    1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
    4 IUI - ❤️
    Kwiecień 2019 - mamy synka

2024 powrót do kliniki
    Sierpień
    Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
    Wrzesień
    I procedura ICSI długi protokół
    Październik
    💉7🥚 4 dojrzałe
    4 blastki 4BB
    PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
    Grudzień
    10.12. transfer nieinformatywnego
    7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2

Styczeń 2025
    II procedura, długi protokół, hbIMSI
    Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
    Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
    Maj 2025
    13.05. Transfer 6BB
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2019, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Sprawdź czy Cię nie uczula i możesz. To chodzi głównie o ten ucisk i nawilżenie/uelastycznienie tkanek.

Olejek stworzony do tych celów to olejek Weleda. Mi przyszedł w 24h z apodiscounter
    Mogę go kupić stacjonarnie ale babeczka na SR powiedziala że nie warto

• valetta94 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daffi wrote:
    To nie regula.. Ja trafilam z 2cm w środę o 9, a dopiero w piatek o 14.45 mala byla z nami :)

Kurcze to i tak tylko 2 dni!

w5wq9vvj6y6gc1um.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2019, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolka30 wrote:
    Karmelka ja ci pisałam że L z hm jest na mnie dobra i to już oczywiście nieaktualne 😂. Tzn pod biustem jest dobry ale biust już wychodzi bokiem, także długo się nie nacieszylam i znowu będę szukać..
    No właśnie mi też już nawet wzielam XL i biust wyszedł bokiem... No ono sobie żarty robią . Jeszcze jaka nie miła dziewczyna tam pracująca się nam trafiła mój mąż jest bardzo cierpliwy ale ja zjebał 😕 a ja myślałam że się tam rozplacze

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2019, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasionek wrote:
    Ja juz raz polecalam kappahal.Ja mam te xxl i se mega duze .I maja gumkę taką dlugą zeby nie wyciakal cycek.
    No jakbym miała ich stacjonarnie to bym podeszła ale ja już zwątpiłam :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2019, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelka - ja mam taki elastyczny top z Gatty, drugi twardszy z odpinanymi ramiączkami i usztywniacze miska z Lidla (mialam standardowo rozmiar 70h a z Lidla mam 90D) i jeden z Aliexpress (najlepszy, cały miekki z wyciąganymi gąbkami, na szerokich odpinanych ramiączkach).
    Od biedy mogą być, noszę je już od jakiegoś czasu. Ten z Gatty najmniej mi odpowiada.
    Porządne staniki w moim salonie kupię jak się ustabilizuje laktacja. Moja mama podczas karmienia skoczyła z 75G na 90K. I takie nosi do tej pory. Moje staniki wszystkie razem kosztowały 80zl.

• Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow, Valetta, ale urocze! Jakie gęste i świeżo podcięte włosy <3 Brzuszek jeszcze w ogóle nie opadł - śliczny i wieeeelki. Wyglądasz pięknie!

valetta94 lubi tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • stresant Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Valetta jaka mlodosc jest piekna :) az zazdroszcze :) w zyciu bym nie powiedziala ze zolty to taki twarzowy kolor.

Masz cudowne wlosy to juz Ci kiedys pisalam i troche podcielas?

Fajna tapete macie :)

valetta94 lubi tę wiadomość

• Wiewióreczka Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka, jak się czujesz?
    Miałam dostać od Ciebie 50% zgagi, a przyleciały 2 kg. Nagle i niespodziewanie w kilka dni 2 kg więcej! Nie podejrzewam Ciebie, bo wiem, że chcesz przytyć. Ktoś inny zrobił szacher macher. Pytam więc komu ubyło??!! ;)

Karollinax26, B_002, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość

bd3611ef89.png
    [*] Aniołek 8 tc
  • B_002 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Jeśli chodzi o Bonprix to ja tam kupowałam kostiumy kąpielowe, więc rozmiary takie jak bielizna. Zamawiałam takie jakie noszę zazwyczaj i były dobre.
    Ale najlepiej też czytać opinie pod produktami, bo czasami ktoś może napisać czy rozmiar jest zaniżony czy zawyżony.

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
  • Karollinax26 Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiewióreczka wrote:
    Karolka, jak się czujesz?
    Miałam dostać od Ciebie 50% zgagi, a przyleciały 2 kg. Nagle i niespodziewanie w kilka dni 2 kg więcej! Nie podejrzewam Ciebie, bo wiem, że chcesz przytyć. Ktoś inny zrobił szacher macher. Pytam więc komu ubyło??!! ;)

Miałaś wziąć całą zgagę!! Ja miałam kilka dni „spokoju”, dziś znów wróciła ...
    Oj absolutnie, ten nadbagaż to nie ode mnie, ja tam bym nie oddała 😄 kochanego ciała nigdy za wiele, nie narzekaj!

A czuję się tak o jakoś, nadal wszystko mnie boli, wszystkie mięśnie, więzadła i nadal czuję się jak po wypadku 😋
    Skurcze się zdarzają, brzuch twardy, no ale cóż, może jeszcze trochę pociągnę 🤔
    Jak Twoje samopoczucie ? Jak brzuch ? Jesteś psychicznie już nastawiona na CC ?

Wiewióreczka lubi tę wiadomość

syy2roeqbhtk0nxh.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 7 marca 2019, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cos Fasola siedzi po cichu?

Kurcze czuje taki niepokoj dzisiaj troche po wizycie u pediatry potem post o dziewczynie z fb no i sen ktory sni mi sie juz 2razy w przeciagu tygodnia....normalnie mam kontynuacje snu :) urodzilam dziewczynka i nie chcieli mi jej pokazac ze badania itp. Co 2dni chodzilam do szpitala blagalam i nie widzialam dziecka :( dzis znow mi sie to snilo ze przyszlam po tygodniu i prosilam zeby mi ja dali bo zaraz mleko strace bo nie ma kto pic :( straszny sen :(

Wiem ze sny i obawy w ciazy sa normalne ...ale straszne to jest :(

‹‹ 2138 2139 2140 2141 2142 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ