Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja mam ten z hm ale z moim a w porywach b to nie trudno... mniemanie mega podobają do karmienia z oysho tylko strasznie drogie..
Misia a jak twój synek? Zdrowieje? Pytałaś wcześniej o poposiłkowa insulinę.... ja w poprzedniej ciąży miałam cukry na poziomie 140 czasem 150 160 i moj diablo twierdził ze musi być przekroczenie 3 dni pod rząd o tej samej porze żeby dać indu po.
-
nick nieaktualnyJa na pewno Pójdę do brafiterki po porodzie. Ale chciałam takie na początek nie najdroższe bo różnie może być z rozmiarem pisałam wam że moje piersi rosną i rosną one są ogromne.
Kupiłam teraz jeden sportowy biustonosz w Pepco za 15 zł i wiecie co zastanawiam się czy w pasmanterii nie kupić sobie napów i nie zrobić ich odpinanych. Tylko czy takie sportowe mogą być? Chyba mogą nie? Nie stanie się nic piersiom -
Witaj w klubie Karmelka ...przymierzylam wszystkie z hM i zaden nie pasował...😑 nie muszę chyba dodawać jaka byłam wściekła i zgrzana jak wyszłam z przymierzalni ze stertą staników i z żadnym do kasy nie poszłam 😡😐
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Czy mogę robić masaż krocza oliwka z hippa?
Olejek stworzony do tych celów to olejek Weleda. Mi przyszedł w 24h z apodiscounterWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 21:19
-
Wiewióreczka wrote:Ejj nie straszcie, że Valetta już, nie jestem gotowa psychicznie
Ale fakt, też czuję, że do tygodnia urodzisz
Valetta, odezwij się po egzaminie, trzymam kciuki! Ja bym Ci dała 5 bez pytań jakbym zobaczyła Twój brzuch
Wiewióreczko ja też nie jestem gotowa haha
No to pokażę Wam mój brzuszek z dzisiaj, cyknęliśmy ładną fotkę bo kupiłam ''album naszej córeczki'' i tam jest miejsce na fotkę mamusi w ciąży a ja same z telefonu miałam, więc wypadało zrobić jakieś lepsze
22 kg na plusie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2fe4927fdf09.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 21:23
Lolka30, Wiewióreczka, mysla.nieskalana, Karmelllka90, Sansivieria, Kiwona, DorotaAnna, MamaAga85, stresant, Karollinax26, Anete, Tunia76, Szonka, B_002, espoir, Lili90, Kasiulka90, malutka_mycha, Daffi, Syska2202, Mama36, Fasolka77, estrella, martusiawp, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
Karmelka ja ci pisałam że L z hm jest na mnie dobra i to już oczywiście nieaktualne 😂. Tzn pod biustem jest dobry ale biust już wychodzi bokiem, także długo się nie nacieszylam i znowu będę szukać..
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Sprawdź czy Cię nie uczula i możesz. To chodzi głównie o ten ucisk i nawilżenie/uelastycznienie tkanek.
Olejek stworzony do tych celów to olejek Weleda. Mi przyszedł w 24h z apodiscounter -
nick nieaktualnyLolka30 wrote:Karmelka ja ci pisałam że L z hm jest na mnie dobra i to już oczywiście nieaktualne 😂. Tzn pod biustem jest dobry ale biust już wychodzi bokiem, także długo się nie nacieszylam i znowu będę szukać..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelka - ja mam taki elastyczny top z Gatty, drugi twardszy z odpinanymi ramiączkami i usztywniacze miska z Lidla (mialam standardowo rozmiar 70h a z Lidla mam 90D) i jeden z Aliexpress (najlepszy, cały miekki z wyciąganymi gąbkami, na szerokich odpinanych ramiączkach).
Od biedy mogą być, noszę je już od jakiegoś czasu. Ten z Gatty najmniej mi odpowiada.
Porządne staniki w moim salonie kupię jak się ustabilizuje laktacja. Moja mama podczas karmienia skoczyła z 75G na 90K. I takie nosi do tej pory. Moje staniki wszystkie razem kosztowały 80zl. -
Karolka, jak się czujesz?
Miałam dostać od Ciebie 50% zgagi, a przyleciały 2 kg. Nagle i niespodziewanie w kilka dni 2 kg więcej! Nie podejrzewam Ciebie, bo wiem, że chcesz przytyć. Ktoś inny zrobił szacher macher. Pytam więc komu ubyło??!!Karollinax26, B_002, Fasolka77, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Nigdy tam nie kupowałam nie wiem jak trafic z rozmiarami
Ale najlepiej też czytać opinie pod produktami, bo czasami ktoś może napisać czy rozmiar jest zaniżony czy zawyżony.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Wiewióreczka wrote:Karolka, jak się czujesz?
Miałam dostać od Ciebie 50% zgagi, a przyleciały 2 kg. Nagle i niespodziewanie w kilka dni 2 kg więcej! Nie podejrzewam Ciebie, bo wiem, że chcesz przytyć. Ktoś inny zrobił szacher macher. Pytam więc komu ubyło??!!
Miałaś wziąć całą zgagę!! Ja miałam kilka dni „spokoju”, dziś znów wróciła ...
Oj absolutnie, ten nadbagaż to nie ode mnie, ja tam bym nie oddała 😄 kochanego ciała nigdy za wiele, nie narzekaj!
A czuję się tak o jakoś, nadal wszystko mnie boli, wszystkie mięśnie, więzadła i nadal czuję się jak po wypadku 😋
Skurcze się zdarzają, brzuch twardy, no ale cóż, może jeszcze trochę pociągnę 🤔
Jak Twoje samopoczucie ? Jak brzuch ? Jesteś psychicznie już nastawiona na CC ?Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Cos Fasola siedzi po cichu?
Kurcze czuje taki niepokoj dzisiaj troche po wizycie u pediatry potem post o dziewczynie z fb no i sen ktory sni mi sie juz 2razy w przeciagu tygodnia....normalnie mam kontynuacje snuurodzilam dziewczynka i nie chcieli mi jej pokazac ze badania itp. Co 2dni chodzilam do szpitala blagalam i nie widzialam dziecka
dzis znow mi sie to snilo ze przyszlam po tygodniu i prosilam zeby mi ja dali bo zaraz mleko strace bo nie ma kto pic
straszny sen
Wiem ze sny i obawy w ciazy sa normalne ...ale straszne to jest