Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTunia ja nie mam zastrzyków w też mnie boli skóra koło pępka 🙄 jest taka cieńka i na maksa rozciągnięta.
Dziewczyny proszę nie mówmy o tych tragediach ja się bardzo stresuje, nawet teraz śniłam że leciałam samolotem brakowało tlenu brzuch mi zassało że dziecko było tak jak w folii fermetycznej i obie się dusiłyśmy. A ja nie miałam w ogóle takich snów przez całą ciążę raz mi się śniło że urodziłam piękna córeczkę. Więc widzę że mnie nakręciła ta informacja. -
valetta94 wrote:Kochane wracam z wizyty. Malutka wazy 3300 i mam 2 cm rozwarcia, szyjki juz prawie nie ma. Przy badaniu krew ze sluzem. Odezwe sie wieczorkiem i napisze więcej co u nas :*
ale wy juz praktycznie bezpieczni jesteście
Wiewióreczka, espoir, B_002, valetta94, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyValetta94 Dokładnie za tydzień mam wizytę u mojej ginekolog wg OM będę tak jak ty w 36+4 a lekarze właśnie tak mi liczą więc zobaczymy 🙂 jak u mnie sytuacja z waga i szyją
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 17:15
valetta94 lubi tę wiadomość
-
Valetta trzymamy kciuki i czekamy na wieści od Was 🥰😁
Ja padłam na twarz...Wróciłam do domu o 14 a i tak się nie nagadałyśmy 😂 potem obiad a teraz przy kawie Was nadrabiam.
Spaaaać mi się tak chce i znowu kłuje mnie w pochwie🙄🙄🙄🙄valetta94 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDostałam wypłatę... Kilka stów mniej 🙄co to za polityka? Jak chodziłam do pracy to nie ważne czy miesiąc miał 28 czy 31 kasa była ta sama więc powinni robić tak samo na L4 tym bardziej że mam płatne 100% banda złodziei 😭
B_002, Fasolka77, Kiwona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Znajoma pisala ze z 1cm na 1.5cm wskoczylo rozwarcie.. Ktg pokazuje skurcze po 91 ale ona ich kompletnie nie czuje i rzeczywiście saczyly sie wody. AFI wynosi 5. Jeśli dzis nie rozwinie sie nic samo to jutro dostanie oksytocyne.
Mama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:Znajoma pisala ze z 1cm na 1.5cm wskoczylo rozwarcie.. Ktg pokazuje skurcze po 91 ale ona ich kompletnie nie czuje i rzeczywiście saczyly sie wody. AFI wynosi 5. Jeśli dzis nie rozwinie sie nic samo to jutro dostanie oksytocyne.
-
Karmelllka90 wrote:Dostałam wypłatę... Kilka stów mniej 🙄co to za polityka? Jak chodziłam do pracy to nie ważne czy miesiąc miał 28 czy 31 kasa była ta sama więc powinni robić tak samo na L4 tym bardziej że mam płatne 100% banda złodziei 😭
-
nick nieaktualnyDaffi wrote:L4 nigdy nie jest platne 100%. Z tej wyliczonej średniej jeszcze potrącane jest 18% podatku. Ja tracę na tym 300zl.
-
Karmelllka90 wrote:Ja tam nie wiem czy coś tracę bo ja miałam wypłatę ruchomą, bo jako kierownik miałam premię w zależności od osiągnięć. Moja wypłata czasem różniła się nawet jeden miesiąc od drugiego o 1200 zł. Więc ja nie wiem jaka miałam średnia jak dostałam pierwsza wypłatę na L4 to w sumie dostałam 700 zł więcej niż myślałam ze będzie miała. Ale dzisiaj mnie wqrwili bo za te parę stów ja bym nakupila że hoho!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny