Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:Żadnych stołków. Mąż mi je zdjął do mojego poziomu.
Tylko kucać nie mogę przez tą ponczochę, bardzo mnie to ogranicza i wkur...a. -
stresant wrote:u mnie o schylaniu czy kucaniu nie ma mowy ja nawet skarpetek nie potrafie ubrac ....a zbliza sie czas obcinania paznokci w nogach juz sie zastanawiam jak to zrobie
Z goleniem to sobie jeszcze radzę na wyczucie, ale z paznokciami trudniejsza sprawa bo trzeba jeszcze dosięgnąć.
Ostatnio zauważyłam, że nie mogę założyć nogę na nogę to mi strasznie ciasno pod brzuchemUroki 9 miesiąca
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:a propos.. Wiewiórka z czego to jest? papier? nie przenikają przez to bakterie?
Jak będą chciały to przenikną. To daje tylko poczucie higieny bo nie siadasz na czyichś sikach. Ale żeby mieć prawdziwa pewność to trzeba by jakimś chlorem przetrzeć.
Btw - są takie chusteczki (przynajmniej były) nasączone chlorem do czyszczenia toalety. Tylko już nie wiem gdzie je kupowałam -
Tunia76 wrote:No właśnie jak to teraz wygląda. Dawniej robili jakieś naświetlania, a do domu dopiero jak już żółtaczki prawie nie było.
teraz tez tak jest, mnie interesuje czemu w Anglii wypuszczają od razy skoro żółtaczka występuje zazwyczaj w 2-3 dobie.Tunia76 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Paula 90 wrote:Jak będą chciały to przenikną. To daje tylko poczucie higieny bo nie siadasz na czyichś sikach. Ale żeby mieć prawdziwa pewność to trzeba by jakimś chlorem przetrzeć.
Btw - są takie chusteczki (przynajmniej były) nasączone chlorem do czyszczenia toalety. Tylko już nie wiem gdzie je kupowałamPaula 90 lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:A ja dzisiaj wreszcie umyłam szyby w mojej nowej zabudowie balkonu. Bardzo jestem z siebie dumna. Teraz chodzę co chwila na balkon i podziwiam jakie czyściutkie.
Wiem wiem do najbliższego deszczu, ale teraz jest super. 😃
Tunia nie przeginaj!! ja mam brudne okna i żyję : )B_002 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:a propos.. Wiewiórka z czego to jest? papier? nie przenikają przez to bakterie?
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Jak będą chciały to przenikną. To daje tylko poczucie higieny bo nie siadasz na czyichś sikach. Ale żeby mieć prawdziwa pewność to trzeba by jakimś chlorem przetrzeć.
Btw - są takie chusteczki (przynajmniej były) nasączone chlorem do czyszczenia toalety. Tylko już nie wiem gdzie je kupowałam
no własnie.. jak tak jest to można też papierem toaletowym obłożyć... hmmmm.... na razie daję radę na narciarza ale pewnie niebawem się to zmieni....Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:Tunia nie przeginaj!! ja mam brudne okna i żyję : )
A balkon musiałam umyć, bo po montażu były okropnie uciapane.
Zresztą czuję się całkiem dobrze. Tylko skóra wokół pępka mnie boli, ale to chyba też wina tych cholernych zastrzyków.B_002 lubi tę wiadomość
-
Fasolka77 bo po prostu dziecko jest i tak ciągle obserwowane przez położną, która przychodzi kilka/kilkanaście razy po porodzie. mi akurat to pasuje, ale wiadomo, pewnie wielu osobom nie...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 16:55
Fasolka77 lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Karmelka to są jakieś pełnoziarniste pierogi wyglądają obłędnie ja zjadłam solidną porcję spaghetti bolognese na makaronie pełnoziarnistym z surówką z kapusty pekińskiej i po godzinie mam cukier 109 jakoś tak osłabłam.... dziwi mnie że taki niski cukier
-
Kochane wracam z wizyty. Malutka wazy 3300 i mam 2 cm rozwarcia, szyjki juz prawie nie ma. Przy badaniu krew ze sluzem. Odezwe sie wieczorkiem i napisze więcej co u nas :*
Fasolka77, Natalia-tosia, Daffi, Karmelllka90, Wiewióreczka, MamaAga85, estrella, Anete, Tunia76, Karollinax26, Lolka30, B_002, stresant, Kasionek, Kasiulka90, malutka_mycha, KarmeLoVe, Mama36, Kiwona, Szonka, Lili90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Kochana to są normalne pierogi tylko do ciasta jest dodana nutella a w środku wkładane dwie maliny, i one są lepione inaczej. Zjadłam 5 takich pierogow i 5 ruskich i po godzinie 121
zjadłabym... hmmmmmmKarmelllka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
valetta94 wrote:Kochane wracam z wizyty. Malutka wazy 3300 i mam 2 cm rozwarcia, szyjki juz prawie nie ma. Przy badaniu krew ze sluzem. Odezwe sie wieczorkiem i napisze więcej co u nas :*
no w końcu! czekamy na wieścivaletta94 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualny