X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • Anete Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karollinax26 wrote:
    Nie nie kochana. Wypychanie się dzidzi odczuwam inaczej, przy skurczu wiadomo że to skurcz, po prostu to czuć, brzuch robi się jak kamień i jest taki kanciasty.

Ja zazwyczaj jak mi się mała czymś wypchnie, to przykładam rękę w to miejsce i czuje takie delikatne falowanie albo pulsowanie.

Też czuję te falowanie i zawsze się wtedy zastanawiam co on tam robi 😂

atdcj48aq9519a2w.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas progres! łóżeczko i przewijak złożone! piorę bebechy z kosza i z wózka! domówiłam ochraniacz do kosza plus prześcieradełka do łóżeczka i gondolki oraz kocyk do fotelika
    co powiecie na takie połączenie materiałów kocyka do fotelika- jest dwustronny

7ca9f250d6991aa1med.jpg

+

93bae48a9311c219med.jpg

?

będę zamawiać z BAJKI :)- dzięki za polecenie :)

jeszcze odbiorę w niedzielę pudło z ciuszkami od koleżanki, spakuję torbę Młodego i będę czekać :)

Kasiulka90, Mama36, DorotaAnna, estrella, malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiulka90 wrote:
    Ja pierdzielę, ten brzuch wygląda jak sztuczny, jak wypchany. Chociaż jak się dłużej zastanowić, to może to być po prostu wypięty tyłeczek 😊

Wiewiórka, zbieram się od godziny, jakoś nie miałam siły, ale już myję zęby i lecę po ten cycnik 😄

też mi wygląda na wypięty tyłeczek :)

Kasiulka90 lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Mi jak się młody wypycha to z jednej strony (też głównie z lewej). A jak skurcz to cały brzuch. Tak jakby dwójka dzieci wypchnęła na dwie strony.

no to u mnie na pewno dzidzia- bo zawsze z lewej... jeszcze mi się cały bebzol nie spiął :)

Paula 90 lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2019, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    u nas progres! łóżeczko i przewijak złożone! piorę bebechy z kosza i z wózka! domówiłam ochraniacz do kosza plus prześcieradełka do łóżeczka i gondolki oraz kocyk do fotelika
    co powiecie na takie połączenie materiałów kocyka do fotelika- jest dwustronny

7ca9f250d6991aa1med.jpg

+

93bae48a9311c219med.jpg

?

będę zamawiać z BAJKI :)- dzięki za polecenie :)

jeszcze odbiorę w niedzielę pudło z ciuszkami od koleżanki, spakuję torbę Młodego i będę czekać :)
    Pamiętasz mój post o bajce?? Oni mi szyli ochraniacz na wymiar do wózka. Kasa wyrzucona w błoto. Źle uszyty nic się z tym nie da zrobić. Ale dwa przescieradełka spoko uszyli

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2019, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dramat ja dalej siedzę i czekam. Mam problem z wysikanim się nie daje rady na stojąco a za nic w świecie ja nie siądę nie wzięłam ze sobą podkładów na kibel ja pierdziele. Głodna się robię ale mam tylko czekoladę w torebce nie zjem czekolady bo na KTG braknie skali pewnie.

• B_002 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Mi jak się młody wypycha to z jednej strony (też głównie z lewej). A jak skurcz to cały brzuch. Tak jakby dwójka dzieci wypchnęła na dwie strony.
    O dokładnie tak to u mnie wygląda, jakby dwoje dzieci plecami się wypychało po obu stronach i cały brzuch wtedy jest twardy.

Paula 90 lubi tę wiadomość

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
  • Anete Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Pamiętasz mój post o bajce?? Oni mi szyli ochraniacz na wymiar do wózka. Kasa wyrzucona w błoto. Źle uszyty nic się z tym nie da zrobić. Ale dwa przescieradełka spoko uszyli

Ja zamawiałam od nich ochraniacz na kosz mojżesza i ładnie pasuje 😊

atdcj48aq9519a2w.png
  • Anete Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie to różnie z tymi skurczami. Raz tylko po jednej stronie i faktycznie to wygląda jakby się Henio wypiął, ale ja z reguły czuję, czy to on czy nie. Jego się da przesunąć ręką a jak skurcz to nie da się tego przesunąć. A czasem to mi się takie dwie bułeczki robią po obu stronach i wygląda to jakby tam dwie pupcie się wypinały

B_002 lubi tę wiadomość

atdcj48aq9519a2w.png
  • Bubek Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmellka moze chociaz kawalatek zjedz zeby soki trawienne ruszyly... lepiej w ta strone niz jakbys zaslabla.

Fasolka, fajny kolorek, ja mam podobny :)

Fasolka77 lubi tę wiadomość

86a4a28ed8.png
    ❤️❤️❤️❤️
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:

najwyżej będę reklamować :) ja jestem specem od reklamacji :)

malutka_mycha lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2019, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka super połączenie. Bardzo mi się podoba taka jasna szarość także jestem za :)
    Karmelka współczuję. Widzę ciężarnych nie oszczędzają tak jak innych na zwykłym sorze ehhh..
    Taki brzuch nie robi na mnie dużego wrażenia bo moje 116cm wygląda podobnie Hahaha.. Tez słyszałam od paru szczerych osób ze jest straszny ;p
    Ale może Ona faktycznie ma bliźniaki.
    U Nas na przemian grad śnieg deszcz, w dupie z taką wiosna. Dziś skurczy na razie brak. Yupi :)

• Bubek Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    duzo chlopczykow bedzie tu w kwietniowkach co?

86a4a28ed8.png
    ❤️❤️❤️❤️
  • Mistella Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wczoraj miałam taki mega zastrzyk energii a dziś tragedia , nie wiem jak się zwleke żeby po córkę jechać po 15, ledwo ogarnelam żeby coś zjeść , starłam kurz i wstawiłam jedno pranie i zdycham 🤷🏻‍♀️👿

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2019, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie były skurcze cały ranek. Jeszcze mnie walnął Synek w szyjkę tak, że aż mi łzy podeszły do oczu. Myślałam że z nóg polecę.

Ale teraz leżę na lewym boku i przechodzi. Tylko Ignas karate ćwiczy chyba.

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bubek wrote:

u mnie chłopak :)

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2019, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bubek wrote:
    Wg spisu z pierwszej strony jest 24 chłopców i 16 dziewczynek

martusiawp lubi tę wiadomość

• B_002 Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też skurcze od rana się pojawiały. Teraz jadę autobusem na drugi koniec miasta, kawałek drogi jest, strasznie trzęsie i chyba małej się to nie podoba bo zaczęła kopać.

gg64zbmhxvebnkcj.png
    29.03.2019 [39+2] Zosia <3 2580g, 52cm, 10pkt, SN
  • Mistella Autorytet

Wysłany: 11 marca 2019, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mała potrafi mnie bardzo kopać gdy prowadzę samochód , chyba jej niewygodnie ... ale jeszcze 5 dni muszę dać radę prowadzić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 marca 2019, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Wg spisu z pierwszej strony jest 24 chłopców i 16 dziewczynek
    I lepiej żeby tak zostało hihi.. Ciekawe czy któraś będzie miała mega niespodziankę :D

Paula 90, Fasolka77, malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość

‹‹ 2206 2207 2208 2209 2210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ