Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Karollinax26 wrote:Nie nie kochana. Wypychanie się dzidzi odczuwam inaczej, przy skurczu wiadomo że to skurcz, po prostu to czuć, brzuch robi się jak kamień i jest taki kanciasty.
Ja zazwyczaj jak mi się mała czymś wypchnie, to przykładam rękę w to miejsce i czuje takie delikatne falowanie albo pulsowanie.
Też czuję te falowanie i zawsze się wtedy zastanawiam co on tam robi 😂 -
u nas progres! łóżeczko i przewijak złożone! piorę bebechy z kosza i z wózka! domówiłam ochraniacz do kosza plus prześcieradełka do łóżeczka i gondolki oraz kocyk do fotelika
co powiecie na takie połączenie materiałów kocyka do fotelika- jest dwustronny
+
?
będę zamawiać z BAJKI- dzięki za polecenie
jeszcze odbiorę w niedzielę pudło z ciuszkami od koleżanki, spakuję torbę Młodego i będę czekaćKasiulka90, Mama36, DorotaAnna, estrella, malutka_mycha, martusiawp lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Kasiulka90 wrote:Ja pierdzielę, ten brzuch wygląda jak sztuczny, jak wypchany. Chociaż jak się dłużej zastanowić, to może to być po prostu wypięty tyłeczek 😊
Wiewiórka, zbieram się od godziny, jakoś nie miałam siły, ale już myję zęby i lecę po ten cycnik 😄
też mi wygląda na wypięty tyłeczekKasiulka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Paula 90 wrote:Mi jak się młody wypycha to z jednej strony (też głównie z lewej). A jak skurcz to cały brzuch. Tak jakby dwójka dzieci wypchnęła na dwie strony.
no to u mnie na pewno dzidzia- bo zawsze z lewej... jeszcze mi się cały bebzol nie spiąłPaula 90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:u nas progres! łóżeczko i przewijak złożone! piorę bebechy z kosza i z wózka! domówiłam ochraniacz do kosza plus prześcieradełka do łóżeczka i gondolki oraz kocyk do fotelika
co powiecie na takie połączenie materiałów kocyka do fotelika- jest dwustronny
+
?
będę zamawiać z BAJKI- dzięki za polecenie
jeszcze odbiorę w niedzielę pudło z ciuszkami od koleżanki, spakuję torbę Młodego i będę czekać -
nick nieaktualnyDramat ja dalej siedzę i czekam. Mam problem z wysikanim się nie daje rady na stojąco a za nic w świecie ja nie siądę nie wzięłam ze sobą podkładów na kibel ja pierdziele. Głodna się robię ale mam tylko czekoladę w torebce nie zjem czekolady bo na KTG braknie skali pewnie.
-
Paula 90 wrote:Mi jak się młody wypycha to z jednej strony (też głównie z lewej). A jak skurcz to cały brzuch. Tak jakby dwójka dzieci wypchnęła na dwie strony.
Paula 90 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karmelllka90 wrote:Pamiętasz mój post o bajce?? Oni mi szyli ochraniacz na wymiar do wózka. Kasa wyrzucona w błoto. Źle uszyty nic się z tym nie da zrobić. Ale dwa przescieradełka spoko uszyli
Ja zamawiałam od nich ochraniacz na kosz mojżesza i ładnie pasuje 😊 -
U mnie to różnie z tymi skurczami. Raz tylko po jednej stronie i faktycznie to wygląda jakby się Henio wypiął, ale ja z reguły czuję, czy to on czy nie. Jego się da przesunąć ręką a jak skurcz to nie da się tego przesunąć. A czasem to mi się takie dwie bułeczki robią po obu stronach i wygląda to jakby tam dwie pupcie się wypinały
B_002 lubi tę wiadomość
-
Karmelllka90 wrote:Pamiętasz mój post o bajce?? Oni mi szyli ochraniacz na wymiar do wózka. Kasa wyrzucona w błoto. Źle uszyty nic się z tym nie da zrobić. Ale dwa przescieradełka spoko uszyli
najwyżej będę reklamowaćja jestem specem od reklamacji
malutka_mycha lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka super połączenie. Bardzo mi się podoba taka jasna szarość także jestem za
Karmelka współczuję. Widzę ciężarnych nie oszczędzają tak jak innych na zwykłym sorze ehhh..
Taki brzuch nie robi na mnie dużego wrażenia bo moje 116cm wygląda podobnie Hahaha.. Tez słyszałam od paru szczerych osób ze jest straszny ;p
Ale może Ona faktycznie ma bliźniaki.
U Nas na przemian grad śnieg deszcz, w dupie z taką wiosna. Dziś skurczy na razie brak. YupiFasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny