Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasolka kran byl w piwnicy bo jedni lokatorzy nie mieli wodomierzy i podlewali ogród sobie. Wtedy i tak jak wodomierza nie mieli to calosc wody budynkowej szla na nich. Ale ze zalozyli wodomierze i klamali ze nir maja to nie udowodnisz. Ale serio wyprowadzic tyle wody bez wiedzy lokatorów jest absurdalnie niemozliwe. Nie daloby sie nie zauwazyc. My obstawiamy ze nasze mpwik ktorw zmienialo wodomierz budynkowy na cyfrowy cos nakisili bo podobno w tym samym czasie bylo mnostwo takich sytaucji.
Co więcej.. Mieszkam tu 4 lata i dzis mi mowia ze mam 120 zl niedoplaty funduszu remontowego i nie wiadomo skad sie to wzięło. Poprosilam o ich analize.. Ja sprawdze wszystkie swoje wplaty i porownam z ich analiza. Bo to juz sie robi śmieszne. -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Ta szyjka okopana boli.. Ale ja bym to nazwała grzebaniem w szyjce. Mam wrazenie że on chce wyjść tamtędy i łapie i albo wydziera po kawałku, albo próbuję się przekopac jak przez ziemię... W kadym razie ból hard lewel.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Karmelka spokojnie, na pewno wszystko będzie dobrze. Leonka na pewno ma to po mamusi że się szybko denerwuje więc i tętno ma wyższe.
My mieliśmy dziś sesję w domu, ale szału nie będzie bo ja już mam taką gębę nalaną jak księżyc w pełni 😂. No zobaczymy najwyżej wrzucę wam zdjecia samego brzucha hihi.
Basiu mój Filip zawsze szaleje w brzuchu podczas jazdy nieważne czym jedziemy.Bubek, Fasolka77, B_002, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
nick nieaktualny
-
Kasiu Wiewióreczko! Nie zastanawiaj się tylko zamawiaj cycnik. Jest fantastyczny! Nawet mój mąż się nim zachwyca 😄😄😄
Jest miękki, elastyczny, rozmiar bardzo dobrze dobrany wg ich tabeli rozmiarów, nawet piersi jeszcze mają miejsce, żeby urosnąć (w razie gdyby nabrzmiały podczas laktacji). Plusem jest to, że ma aż 4 skale zapięcia z tyłu, więc obwód pod piersiami może się dużo zmieniać w jedną i drugą stronę. Odpinanie do karmienia takie na klik, ale bez problemu da się jedną ręką odpiąć, sprytnie zrobione. Na żywo wygląda cudnie 😍
Bardzo chciałam Wam pokazać, jak pierś wygląda po odpięciu, bo jest fajny system zastosowany - pierś jest prawie w pełni odsłonięta, ale jednak podtrzymana z zewnętrznej strony materiałem, więc nie wypada, nie rozłazi się na boki.
No i hicior, który mój mąż zauważył 😄 Obrazek smoczka na zapięciu 😄😄😄
Wiewióreczka, daj znać, jak odczytasz, bo jednak chciałabym usunąć szybciej niż po 24 godzinach 😂😂😂
Sprawdziłam znowu z ciekawości, czy ten mój brzuchol ciut urósł. I uwaga, zmalał o półtora centymetra!!! 😆 W 28 tygodniu 96 cm, a dzisiaj kończę 33 tydzień a on ma 94,5 cm 😲 Nic dziwnego, że jest cały napięty i bolący, dzidzi się rozpycha na maksa, bo ma mało miejsca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 19:17
Lolka30, estrella, Paula 90, Fasolka77, Daffi, mysla.nieskalana, Wiewióreczka, B_002, Mama36, india, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Kasiulka przypomnij co to za cycnik 🙂.
Edit
Haha w tej samej minucie 3 posty, wystarczy tylko cycki pokazac 😂.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 14:16
Kasiulka90, Mistella, Mama36, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Bubek wrote:posikam sieStarania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Karollinax26 wrote:Mama, ja czuje tylko takie napierania na odbyt i pulsowanie przy tych BH ale bez tragedii ogólnie. Bardziej uciążliwe jest dla mnie te kłucie, przy pęcherzu/w pochwie, nie wiem sama ...
Może mi się humor trochę poprawi, dziś dostanę rzeczy od taty.
6 maja 2019, 3300g 54cm 10/10pkt SN 40+4 -
nick nieaktualnyKasiulka podaj namiary na ten biustonosz bo muszę kupić a ten wygląda ślicznie 🙂
Ale się dziś narobilam... Przygotowałam to co mam w domu do prania. Odlozylam zbyt małe ciuchy starszej, część dla młodej a inne na wydanie, poukładalam wszystko w pokoju dziecięcym w szafie i teraz siedzę i sapie. Dzis rosół robię a w zasadzie sam się robi 😃 a jutro będzie pomidorowka bo do na stanie przy garach brak...
Wczoraj było u nas tesciowie na kawie i treść do mnie z tekstem... Chyba Ci termin źle wyliczyli bo brzuch masz taki jakbyś miała za chwilę rodzic... Tak że tak... Milutko 😉Kasiulka90, Fasolka77, Wiewióreczka, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Hahaha Lolka 😂😂😂
Oto link, z którego kupiłam: https://rafjolka.pl/product-pol-39155-Mama-Daily-Black-miekki-biustonosz-do-karmienia-Momtobe-czarny.htmlStarania od 2015
Kariotypy OK
2018
4 IUI - ❤️
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Wrzesień
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
Grudzień
Styczeń 2025
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Lolka30 wrote:Taa rozmiary takie że na jednego cycka dwie miseczki bym musiala nałożyć 😂.
Edit: lol, zmierzyłam. Piersi mi zmalały o 3,5 cm. O co chodzi?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 14:34
-
nick nieaktualny