Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa jak byłabym w sali gdzie jest tyle odwiedzających najpierw poprosiłabym o uszanowanie mojego spokoju. A jakby nie pomogło to bym sobie wietrzyła na legalu. Niech się wstydzi ten kto widzi. To jest oddział a nie stolik przy barze.
Jakby nie mogli poczekać aż wrócą do domu.
Ja uważam, że na oddziałach gdzie są noworodki wstęp powinni mieć rodzice/prawni opiekunowie. Nikt więcej.KarmeLoVe, mysla.nieskalana, Fasolka77, Nistera, Tunia76, martusiawp, Kiwona, estrella, Lolka30, Martusiazabka lubią tę wiadomość
-
u mnie w szpitalu są tylko sale 4-osobowe, ale ja tego w ogóle nie odczuwałam, bo dookoła łóżek są kotary czy jak to się nazywa i ja nawet nie wiedziałam z kim na sali leżę...
partnerzy/mężowie mogą być z kobietami całą dobę i też wcale się tego nie odczuwa.
więc liczba osób to nie jest problem, jeśli się zrobi fajne warunki.mysla.nieskalana lubi tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Karmelllka90 wrote:Fasolka77 szukasz inspiracji na obiad dla cukrzyków?
Ja ci dam super pomysł. Zupa pomidorówka z rozgotowanym ryżem do tego kawałek suche mięsa bez przypraw trochę suchego makaronu razowego i startą marchewka bez przypraw do tego trochę twarożku białego 🤪
eeeee nie jest źle.. szacun za makaron razowy!a ten twarożek w jakim charakterze?
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Karolinka już wiem czemu masz taką straszną zgagę !! Sąsiadce gastrolog powiedział, że u tych bardzo szczupłych osób zołądek układa się koszykowo bo inaczej się nie mieści i dlatego ta zgaga jest silniejsza niż u osób grubszych
ahahahaa to dobrze, że mi się kilka razy zgaga przydarzyła... u mnie na pewno żołądek nie jest koszyczkowo ułożony ale miło, że to jakiś wyznacznik tłuszczykuFasolka77
-
Paula 90 wrote:Trzeci dzień z rzędu biorę nospę. Nie jestem w stanie się ruszać po ludzku.
Zużyłam przez ciążę dopiero pierwszy cały listek tej no spy max.
Ile tego można było brać?Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Miałam dwie cc i nigdy laktator nie był mi potrzebny. Z drugim to w ogóle nawał miałam w 2 dobie po cc.. Mleka jak dla półki wojska. Więc napisałabym że można.. A nie trzeba ;P
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Karolinka już wiem czemu masz taką straszną zgagę !! Sąsiadce gastrolog powiedział, że u tych bardzo szczupłych osób zołądek układa się koszykowo bo inaczej się nie mieści i dlatego ta zgaga jest silniejsza niż u osób grubszych
W takim razie Karolina musisz poczekać aż ci brzuch opadnie, zgaga przejdzie. A po porodzie to już na pewno
Ja teraz mam tylko jak się położę na płasko. A męczyła mnie strasznie przez cały 8 miesiąc.
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Wiewióreczka wrote:Ależ oczywiście, że nie wiem
mój gin powiedział, że skoro są takie skurcze, to mały jest gotowy do przyjścia na świat i nie będzie mieć oznak wcześniactwa, więc można rodzić choćby dziś w szpitalu I referencyjności. To samo potwierdziła położna. Jest tu u mnie świeżo otwarte piękne położnictwo...na miejscu, minuta drogi... No ale dalej termin CC mamy ustalony na 39+0 i czekamy co się rozwinie, póki co go nie przełożył, bo szyjka trzyma...
Poznań 120 km w jedną mańkę...jutro mam wizytę. Waham się czy jechać, bo to niebezpieczne - leżę z tyłu a pasem jestem zapięta na słowo honoru. No ale chyba pojadę, może zechce od razu mnie położyć, to zostanę w szpitalu.
Karmelka, zapis faktycznie bez skurczów, choć ja wcześniej miałam jeszcze bardziej płaską tę linię, więc może na dniach coś się zacznie pojawiać
Syska, kciuki
Ja też nie widziałam zdjęcia Natalki!!
Valetta, jak sytuacja?Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
ja tez mam zgage ale tylko jak zjem czekolade albo cos slodkiego...po normalnm jedzeniu nie mam....chyba to zagaga bo nigdy czegos takiego nie mialam ale tak jakby mnie bolal przelyk tak daleko az na klatce piersiowej...to chyba to ...czasami jak mi sie odbije to cale usta kwasow.....i trzeba popic....
-
nick nieaktualny