Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
DoCelu 3 wrote:Wiem, że nie lubicie takich postów
Niestety, moje dziecko nie żyje. Jutro idę do szpitala na wywołanie poronienia. Nie chcę siedzieć w domu i czekać....
Jestem silna kobietą. Popłakałam trochę, ale byłam gotowa na taką ewentualność. Choć nadzieja była, że jednak małe da radę.
Mam troje cudnych dzieciaczkow więc mam się dla kogo uśmiechać
Życzę wam nudnych ciąż do samego kwietnia oraz szybkich porodów.
Pa kochane :* -
DoCelu 3 wrote:Wiem, że nie lubicie takich postów
Niestety, moje dziecko nie żyje. Jutro idę do szpitala na wywołanie poronienia. Nie chcę siedzieć w domu i czekać....
Jestem silna kobietą. Popłakałam trochę, ale byłam gotowa na taką ewentualność. Choć nadzieja była, że jednak małe da radę.
Mam troje cudnych dzieciaczkow więc mam się dla kogo uśmiechać
Życzę wam nudnych ciąż do samego kwietnia oraz szybkich porodów.
Pa kochane :*
-
Do Celu, przykro mi bardzo Żadna kobieta nie chce przez to przechodzić
Ja się niestety nie załapałam na leginsy w Aldi Wszystko już poszło. Kupiłam tylko rajstopy, są bardzo fajne Normalnie kupuję rozmiar 3, bo jestem szczupła, ale wysoka, a w Aldi wzięłam S i bardzo dobrze pasują -
Paula wrzuciła dziś zdjęcie brzuszka to i ja się pochwalę
Ostatnio jakoś mi się zaczął rzucać w oczy, że odstaje nawet jak próbuję wciągnąć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 18:13
siamyrka, Wiewióreczka, Natalia-tosia, Paula 90, Szonka lubią tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia 2580g, 52cm, 10pkt, SN -
u mnie brzuch nadal miękka galaretka po poprzedniej dwójce
Z synem w połowie 12 tyg widać było twardą kulkę wielkości gejfruta jak leżałam na plecach. Byłam też 10 kg lżejsza więc nie roztrząsam...
Zaczęłam odsuwać czarne myśli po dzisiejszej wizycie. Przykro mi, że zbiegła się ze smutną wiadomością tutaj.
Prenatalne mam 10.10 . Dzidziuś zaczął się ruszać jak go podociskała głowicą... to zaczęło się robić namacalne.
Siadam do klejenia pierogów z mięsem. Bo od miesiąca jem prawie wyłącznie taki obiad. Gardło zaczyna mnie boleć. Uroki przedszkola...
A co z mama360? -
Dziś miałam prenatalne. Wyszły super. Dzidzia duża 54mm od głowy do pupy. Serce wali 170 wszystkie pomiary super. Wyniki krwi za 2 tyg ale jestem totalnie na luzie. U mnie dobrze. W ciągu dnia raz się czuję lepiej, raz gorzej. Ale zniose wszystko!! Całuję gorąco wszystkie moje ciężarowy!! :*Kiwona, Kasionek, Wiewióreczka, Kasiulka90, Adonis_26, Franka2104, Martusiazabka, malutka_mycha, siamyrka, Natalia-tosia, Szonka lubią tę wiadomość
-
Bardzo się cieszę że mogę być tu z wami. Odważyłam się wreszcie napisać, po ostatniej wizycie jak wszystko było ok, mam w sobie podświadomy strach bo w poroniłam w zeszlym roku w 8 tyg, a potem nie mogłam zajść w ciążę, dopiero teraz się udalo
Baaardzo bym chciała tu zostać do kwietnia 2019 razem z wami:)
Termin mam na 21.04 ale wydaje mi się , że troche wcześnniej będzie bo cykl mam 25 dniowy. Może wyjaśni się na prenetalnych 9.10. Pozdrawiam serdecznie :*Wiewióreczka, Adonis_26, siamyrka lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 1 czerwca 2017r.
29.06.2018 1 IUI
naturalne starania - udało się !!!
-
DoCelu, Kochana, trzymaj się dzielnie. Dużo siły dla Ciebie. Bardzo mi smutno, wiem co czujesz...łączymy się z Tobą :*
Dziewczyny, śliczne brzuszki. Też bym zamieściła, gdybym umiała, ale jestem naturalną blondynką, więc wiecie...głowa służy mi do czesania