Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Sansivieria dziękuję za wsparcie. Chyba jesteś też na wątku poronienie- zaczynamy znowu starania, który również śledzę
Wierzę, że nam się uda
Sansivieria lubi tę wiadomość
Aniołek [*] 1 czerwca 2017r.
29.06.2018 1 IUI
naturalne starania - udało się !!!
-
czy moge zjesc rutinoscorbin? nie zaszkodzi? cos mnie lamie w kosciach corka przywlekla katar i bol gardla ze szkoly chodzi i baktrie rozsiewa po domu........nie mam pojecia czym sie leczyc
naszczescie jutro wizyta wszytsko sie okaze takbym chciala zeby bylo wszystko dobrze -
stresant wrote:czy moge zjesc rutinoscorbin? nie zaszkodzi? cos mnie lamie w kosciach corka przywlekla katar i bol gardla ze szkoly chodzi i baktrie rozsiewa po domu........nie mam pojecia czym sie leczyc
naszczescie jutro wizyta wszytsko sie okaze takbym chciala zeby bylo wszystko dobrze -
stresant wrote:czy moge zjesc rutinoscorbin? nie zaszkodzi? cos mnie lamie w kosciach corka przywlekla katar i bol gardla ze szkoly chodzi i baktrie rozsiewa po domu........nie mam pojecia czym sie leczyc
naszczescie jutro wizyta wszytsko sie okaze takbym chciala zeby bylo wszystko dobrze
Dziewczyny, ale Wy jestescie zgrabne!Ja nawet nie zamierzam robić zdjec, bo u mnie to raczej teraz glownie sadelkp a dopiero pod spodem ciazowy brzuszek ;P
-
Melpo wrote:Jak duże są wasze maluszki że już macie takie ładne brzuszki ? Ja u siebie nic jeszcze nie widzę
Melpo lubi tę wiadomość
-
Ja mam rano prawie płaski a wieczorem jakbym była w 5 Msc haha. I po każdym jedzeniu większy. Ale lubię to. To moja Ostatni ciąża i mnie to cieszy.
Adonis_26 lubi tę wiadomość
-
Melpo wrote:Jak duże są wasze maluszki że już macie takie ładne brzuszki ? Ja u siebie nic jeszcze nie widzę
Melpo lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
Stresant mój suwaczek kłamie. Wg daty porodu z usg z 8 tc, to wczoraj zaczęłam 11 tydzień.
Brzucha mi jeszcze nie widać za bardzo (ale ja dużo tłuszczu mam) ale w spodnie w których w pon. byłam w pracy dziś się nie zmieściłam.
męczą mnie mdłości - tak w pierwszej ciąży nie miałam.
Melpo - witamy. sporo nas tutaj po niepowodzeniach.Melpo lubi tę wiadomość
07.2016 - córka
02.2018 - [*] 7tc
-
Wiewióreczka wrote:
Udało sięTylko wieczorami jest taki pokaźny, rano dużo mniej odstaje.
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Melo ja też mam prenatalne 9.10, bedziemy się razem stresować
Mi też wieczorem bardziej odstaje, ale rano już też nie jest całkiem płaski, może jutro wrzucę jakieś zdjęcieMaluchowi mało co pasuje z jedzenia, strasznie wybrzydza. Zjadłam dwa placki smażone i tak mi na żołądku siadło że masakra. Chyba się muszę że smażony pożegnać
Melpo lubi tę wiadomość
-
Haha dziewczyny, patrzę na Wasze zdjęcia i się nadziwić nie mogę
Przecież te kruszynki mają kilka centymetrów, a już tak się rozpychają
Ja znam swoje ciało i mimo że ktoś z zewnątrz nie widzi, ja zauważam, że brzuch mi rośnie z każdym dniem i moje ukochane wcięcie w talii się gdzieś zgubiło, ale nie martwię się tym
Mogę poświęcić idealną figurę byle dzidzi zdrowo rosło
Wiewióreczka lubi tę wiadomość
-
Kiwona wrote:Nie wiem, ja pamietam ze lekarz pozwolil mi brac w 1 ciazy oscillococcinum. Ale to bylo dawno, moze ktoras ma swiezsze dane...
Dziewczyny, ale Wy jestescie zgrabne!Ja nawet nie zamierzam robić zdjec, bo u mnie to raczej teraz glownie sadelkp a dopiero pod spodem ciazowy brzuszek ;P
Ja mam widoczne 2 ciąże na sobie i nie widze przez to bieżącej ciążyMama360 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, to że dzidzia ma 3-5cm to nie znaczy że macica ma tyle a to jej rozmiar determinuje rozmiar brzucha. U mnie rano prawie nic nie widać a wieczorami bywa tak jak na zdjęciu które wrzuciłam (oczywiście część objętości to ciąża spożywcza
)
Do celu - ogromnie mi przykro
Ja dzisiaj cały dzień grałam na PS4. Wciągnęła mnie gra tak bardzo że zapomniałam o całym świecieKasiulka90 lubi tę wiadomość