Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dopiero miałam chwile żeby Was nadrobić...
Do celu tak mi przykro... trzymaj się mocno!
Gratuluje tez wszystkich udanych wizyt
Piękne brzuszki dziewczyny, ja myślałam, że mój jest duży jak na te pare cm, które mieszka w środku, ale Wy macie już okazalsze brzuszki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 10:44
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Szonka wrote:Ja kupilam rozmiar 56 do szpitala, bo synek mial byc malutki a urodzil sie 57cm i 4150g i te ubranka byly na niego za male
czapeczka do pol ucha a śpiochy na rączki opadaly. wszystko co mialam na 56 zostawilam dziewczynie, ktora ze mna na sali byla
wiec teraz kupie rozmiary od 62.
-
Stresant, dobra wiadomość, gratulacje!
Trzymam kciuki za wizyty i Wy też trzymajcie za mnie, bo o 13:40 mam prenatalne...aż tak strasznie się nie boję, bo 3 dni temu miałam usg, ale stres jest mimo wszystko. Dziś pierwszy raz mąż będzie ze mną
Ja ani razu podczas ciąży nie miałam najmniejszych mdłości, ale u mnie może być na odwrót - organizm każe nadrabiać, bo na trzy tygodnie przed ciążą przez skrajny stres schudłam kilka kg w pare dni, doprowadzając do niedowagi.
Miłego dnia :*Mała8, Kasionek lubią tę wiadomość
-
Karollinax26 wrote:Cześć dziewczyny! Wy też nie możecie spać w nocy ? Ja dość szybko zasypiam ale w nocy to budzę się kilka razy i nie wiem jak mam się ułożyć, żadna pozycja mi nie odpowiada. No i oczywiście same czarne myśli nachodzą mnie nocą...
Udanych wizyt! -
Daffi wrote:Mialam podobnie. Corcia miala tez 4150g ale mierzyla 54cm. W szpitalu szukali ubranek dla olbrzymka:) ale ciagle badali jej barki czy przy porodzie nie doszlo do zlamania obojczyka.
Moja miala 57 i 3920 i od razu nosila 62 a syn mial 57 i 4kg i nosił 3 miesiące 50 z hm! Wymiary takie same ale budowa różna ona była okrągła a on jak patyczek. -
nick nieaktualny
-
Karollinax26 wrote:Cześć dziewczyny! Wy też nie możecie spać w nocy ? Ja dość szybko zasypiam ale w nocy to budzę się kilka razy i nie wiem jak mam się ułożyć, żadna pozycja mi nie odpowiada. No i oczywiście same czarne myśli nachodzą mnie nocą...
Udanych wizyt! -
melunia91 wrote:Dziewczyny ja tez nie mam dobrych wiesci... Bylam na usg. Tydzien temu byl oecherzyk zoltkowy i cos z zarodka. Dzis jest pusty pecherzym ciazowy. Nie ma nic. Pusto. Jestem zalamana. Nie wiem co myslec i co robic... ;( Ide na hcg. Jutro wynik
Przykro mi melunia -
Adonis_26 wrote:Moja miala 57 i 3920 i od razu nosila 62 a syn mial 57 i 4kg i nosił 3 miesiące 50 z hm! Wymiary takie same ale budowa różna ona była okrągła a on jak patyczek.
Ubranka z HM maja zawyżoną rozmiarówkę, kupiłam kiedyś kombinezonik 62 to synek dorósł do niego dopiero jak miał 74.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 11:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Myslicie ze moze miec znaczenie to ze usg bylo wykonywane na lezaco a nie na kozetce to moze miec to znaczenie?
Kochana, bardzo mi przykro((
Myślę, że to żadnego znaczenia nie ma. ja miałam na pół siedząco wykonywane u jednego a u innego na leżąco i w 8 tygodniu było już ładnie wszystko widać i serduszko biło.
ale dla pewności zrób beta hcg i idź może do innego lekarza. może słaby sprzęt?
a to wg OM powinien być ponad 8 tydz u Ciebie? -
Ja po wizycie. Z moim fasolkiem wszystko wporzadku. Luteina jeszcze przez 3tyg..
Crl 23.8 wychodzi 9+1 i tp znow przesunął sie na 24.04 ale narazie sie tym nie sugeruje. Z genetycznego tp chyba bedzie bardziej wiarygodny. Widzialam nozki bobaska jak sie ruszaly cos pieknego. Juz zapomnialam jak to jest. Następna wizyta 23.10 mam juz z wynikami przyjsc. Wiedzial ze bylam u innego lekarza 2 tyg temu bo mimo ze prywatnie to doktor załączył to do akt moich :psiamyrka, Kiwona, Kasiulka90, valetta94, Adonis_26 lubią tę wiadomość