Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMój brzuch miesiąc temu:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/36c9c9e16c28.jpg
I dzisiaj:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb33b44ebf0a.jpg
eż widzicie taka różnice?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 14:18
Kasiulka90, B_002, espoir, mysla.nieskalana, Tunia76, martusiawp, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Dołączyłam do grupy na fb. Mąż dzisiaj idzie na imprezę firmową to nie będzie mi się nudzić. Będę obczajać Wasze buźki 🥰
Paula ja słyszałam, że w siadzie po turecku dziecko bardziej napiera na szyjkę, ale ile w tym prawdy to nie wiem. Ty masz szyję jak u żyrafy więc chyba nie masz się czym martwić 😊
Karolina no dziadziuś poszalał 😅 przylatuje ze stanów zobaczyć wnusię jak już się urodzi?Paula 90, Kasiulka90, mysla.nieskalana, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
Kasiulka90 wrote:Karolcia, na pocieszenie... Jeśli uda nam się szybko wstrzelić, to za rok odkupuję od Ciebie wszystkie ubranka 😄 Są taaaakie śliczneee! 😍😍😍
Będziemy w kontakcie, polecam się! 😄
Paula, opadł Ci brzuch rzeczywiście, ja widzę różnice.
Anete, mówił że w tym roku przyleci, na razie będzie podziwiał przez video rozmowy 😉Kasiulka90, Paula 90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnete wrote:Jakby taki płaski u góry się zrobił. Czyżby opadł?
Ja bym chciała żeby jeszcze minimum do 1 kwietnia sobie tam posiedział. A najlepiej do połowy tak jak termin. -
Karollinax26 wrote:Będziemy w kontakcie, polecam się! 😄
Paula, opadł Ci brzuch rzeczywiście, ja widzę różnice.
Anete, mówił że w tym roku przyleci, na razie będzie podziwiał przez video rozmowy 😉
Ciekawe jak długo wytrzyma. Pewnie tylko ze szpitala wyjdziecie i już będzie szukał biletów 😊 widać, że zakochany po uszy w Marcelce 😍❤️ Oczko w głowie dziadziusia będzie 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 14:25
Karollinax26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZrobiłam tak fotkę, żeby było widać górę brzucha:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/226dbcb3a267.jpg
Cieszę się że Wy też to widzicie a nie mam omamow już 😁
Edit:matko, jaki ja mam wieeeelki ten brzuch. Włączyłam forum na kompie, żeby lepiej się przyjrzeć. Na telefonie wyglądał na mniejszyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 14:29
espoir, Wiewióreczka, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzisiaj zrobili mi wymazy na te wszystkie chlamydie itd i znowu GBS a pobrali
bo nie miałam wydrukowane haha.
Dowiedziałam się że zapisy ktg mam prawidłowe jutro mam mieć USG i oni nie widzą powodu do trzymania mnie dłużej. Więc jeśli mała się będzie zachowywać jak do tej pory i na USG będzie wsio ok to jutro najpóźniej piątek do domku.Tunia76, MamaAga85, Franka2104 lubią tę wiadomość
-
Paula, super brzuch
faktycznie opadł już ładnie.
Jadę do Poznania do profesorka.
Karola, mnie też tak bolą palce przy zginaniu - chyba są spuchnięte, bo obrączki już nie założę.
Ale fajnie teraz na tym fb jak widać kto jest kto
O ile tu się przyjemniej pisze, o tyle jakieś zdjęcie dzidzi ze szpitala będzie nam łatwiej z telefonu wrzucić chyba na fb.Paula 90, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paula 90 wrote:No właśnie zdecydowanie czuję różnice bo mogę bez problemu robić ćwiczenia oddechu przeponowego i oddech ujjayi a wcześniej to było niemożliwe. I "siedzi" mi na udach jak sama usiądę.
Ja bym chciała żeby jeszcze minimum do 1 kwietnia sobie tam posiedział. A najlepiej do połowy tak jak termin.
Ja sobie czasem robię notatki jeśli zauważę jakiś nowy objaw i z tym opadnięciem brzucha u mnie to już sobie pisałam 27.02, czyli równo 2 tygodnie temu
Spokojnie sobie chodzę, chociaż czuję różnicę, że jest inaczej w wygodzie.
Myślę że to tego 1 kwietnia to dotrwasz na pewnoA może i dłużej.
Paula 90 lubi tę wiadomość
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN