Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiewióreczka wrote:Aha, w dup*e mam paciorkowca a w pęcherzu e-coli. Ktoś coś? Jakieś wymiany?
Oczywiście mocz ogólny wyszedł cacy, zero objawów, a w posiewie bakteria.
Ktoś jeszcze ma GBS dodatni, tak żebym nie czuła się samotna?
Wyniki GBS będę miała najpóźniej w poniedziałek. To zobaczymy. -
nick nieaktualnyWiewióreczka wrote:Aha, w dup*e mam paciorkowca a w pęcherzu e-coli. Ktoś coś? Jakieś wymiany?
Ktoś jeszcze ma GBS dodatni, tak żebym nie czuła się samotna? -
nick nieaktualny
-
Mój dzidziuś jakiś ospały od dwóch dni. Znaczy rusza się regularnie,ale to już nie jest ta intensywność co była,że czułam jakby mi od środka chciał dziurę w brzuchu wyrwać. Teraz to tak delikatnie się przeciąga i czasem mocniej walnie..
Martusiazabka lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Siadacie po turecku? Coś mi się obiło o uszy że nie można a to moja ulubiona pozycja do siedzenia.
Nie mogę znaleźć żadnego mądrego wytłumaczenia dlaczego niby nie można tylko jakieś przesądy. Słyszałyście coś o tym?Paula 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPowiem wam ten obiad to rarytas przy tym co było wczoraj 😃
Strasznie chce mi się spać. Ale poszłam posiedzieć na kanapy a tam dwie dziewczyny jedna w 40+3 druga w 41+1 obie na wywołanie porodu jeszcze dziś, za zhnaja od balonika fajnie się gadalo. Ta w 40+4 już ma słabe przepływy i stąd decyzja o wywołaniu. Całą ciążę miała prawidłowe. Zero skurczy szyjka 1 cm długa i 2 cm rozwarcia od dwóch tygodni ale nic poza tym. Druga ma szyjkę prawie 4 cm miękka z rozwarciem na 1 cm i skurcze ale takie straszaki tylko ale szyjka się nie chce skrócić więc masaż szyjki i oxyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 15:05
-
Uff, naleśniki upieczone, muszę odpocząć i będę zawijać
chociaż my z synem już swoją porcje wciagnelismy
trochę tego wyszło, może styknie chociaż na śniadanie.
Paula, może trochę Ci opadł brzuch, ale nie jakoś spektakularnie wg mnie
Synus przyniósł dzisiaj pięć piątek że szkoły. Poszedł mi też na zakupy, bo nie doszacowalam mąkiA ja cały dzień w pizamce
Wiewiórka, ja już nie będę pytała, co tam pchałasmi ma gin pobierać gbs w poniedziałek, obczaimy co tam u mnie od dupy strony słychać
B_002, malutka_mycha, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiewióreczka wrote:Aha, w dup*e mam paciorkowca a w pęcherzu e-coli. Ktoś coś? Jakieś wymiany?
Ktoś jeszcze ma GBS dodatni, tak żebym nie czuła się samotna?