Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysla.nieskalana wrote:No Paula,właśnie o nią pytałam też w komentarzu ,jako upierdliwa baba z FB
Widziałam, bardzo dobrze, że zgłaszasz. Ja jestem nietomna dzisiaj a dodając do tego mój ciążowy mózg to moje zdolności intelektualne są już bardzo blisko zera. A im nas więcej będzie pilnować naszej grupy tym więcej wyłapiemy i lepiej do nas dostosujemy.
-
coś o nas
https://www.ofeminin.pl/dziecko/ciaza/zaawansowana-ciaza-na-smiesznych-rysunkach/2tpttch?fbclid=IwAR2C37mBuyVJquy7GXbmaxAcnl5d28nQEUmxNGbif1DVEtKr_Fhhzq_pvbg#utm_source=fb&utm_medium=social&utm_campaign=fb_redakcjamartusiawp lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:coś o nas
https://www.ofeminin.pl/dziecko/ciaza/zaawansowana-ciaza-na-smiesznych-rysunkach/2tpttch?fbclid=IwAR2C37mBuyVJquy7GXbmaxAcnl5d28nQEUmxNGbif1DVEtKr_Fhhzq_pvbg#utm_source=fb&utm_medium=social&utm_campaign=fb_redakcja
U mnie najlepiej pasuje to ostatnio:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b76a87ecc5b9.jpgFasolka77, martusiawp, Franka2104, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
MamaAga85 wrote:Wiem,że ta cukiernia to przy okazji ale taka okazja będzie pyszną okazją 😋😋😋😋😋
no ciekawe co tam ciekawego mają... dziś byliśmy na zakupach i chciałam lody ale K. już stał przy kasie i poganiał... wzięłam pierwsze lepsze.. Carte d or czekoladowo- orzechowe... a ja nie lubię czekoladowychi żadnej przyjemności nie miałam
co do płynów do kąpieli to jestem przygotowana na każdą ewentualnośćmam płyn babydream, mam oliwkę z Dermy, mam emolient Dermedic Emolium Linum baby(żel a nie emulsja) a chusteczki mam kindii pure
Fasolka77
-
Sansivieria wrote:A czy karmiac można ten heviran brać Karmelllka? Bo mnie też opryszczka lubi...
u mnie też nie będzie całowania, już zapowiedziałam K., że ma się zaopatrzyć w lek na receptę na opryszczkę.. on często miewa a położna polecała mieć pod ręką tylko lek na receptę, żeby wziąć w razie w... ja nie miałam nigdy opryszczki więc ja będę całowaćmartusiawp lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Karmelllka90 wrote:Coś mi się podziało z zębami 😭 krew się leje przy myciu ogromnie ale nie że krwawią leje się krew ciurkiem. Dziąsła mi powędrowały do góry odsłoniły szyjki okropne uczucie i do tego miedzy zębami porobiły się takie zgrubienia z dziąseł .... 😭😭
mnie krwawią dziąsła jak używam nici ale na szczęście szybko przestają, byłam w czwartek na kontroli u dentysty i wszystko okna szczęście
Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Estrella jak tak czytam to my mamy jedna matke...no wypisz wymaluj moja...zamiast sie cieszyc ze Was zobaczy to foch bo tylko na jeden dzien
my bylismy w zeszla sobote ( bo maz potrzebowal sie drzewa pozbyc wiec zawiezlismy cala przyczepe) wczoraj dzwoni kiedy przyjedziemy i czemu nie w niedziele bo ona sie juz nastawila ...i foch gotowy...cos sobie wymysli i my musimy robic jak ona chce inaczej obraza majestatu....ja sie juz do porodu tam nie wybieram zwyczajnie sie boje....
trzymam kciuki przezyjcie jutrzejsza wycieczke w zdrowiu,napisz potem jak byloestrella lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa od stycznia dokładnie połowy już nie jeżdżę do rodziców bo się męczę w samochodzie na dłuższe trasy, więc mama była u mnie na 3 dni, tydzień temu byli z tatą na niedzielę, i za jakiś tydzień półtora mama przyjedzie znowu bo chce robić wielkie sprzątanie pranie firan znowu mycie okien itd...
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak będziecie dodawać jakieś zdjęcia na FB dajcie tutaj informacje bo ja tam wchodzę tylko jak napiszecie tutaj info. A mój mąż mi nie powie bo ona tam w ogóle nie zaglada, a posty się nie wyświetlają. Poza tym on tylko raz w miesiącu patrzy kiedy zebranie wspólnoty mamy 😉
martusiawp, mysla.nieskalana lubią tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:Oczywiście, że przyjmiemy
Prawda Dziewczyny?
A mnie przyjmiecie?martusiawp, Paula 90 lubią tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
Karmelllka90 wrote:Ja od stycznia dokładnie połowy już nie jeżdżę do rodziców bo się męczę w samochodzie na dłuższe trasy, więc mama była u mnie na 3 dni, tydzień temu byli z tatą na niedzielę, i za jakiś tydzień półtora mama przyjedzie znowu bo chce robić wielkie sprzątanie pranie firan znowu mycie okien itd...
ide po schodach i widze kruszki to napewno zle poodkurzal i pominal ( chociaz juz 100 razy od odkurzania dzieci mogly syfu nanosic to sie nie liczy
)
kurcze jak ten chlop ze mna wytrzymujeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 18:10
Martusiazabka lubi tę wiadomość