X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • stresant Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w zeszlym roku kolezanka z pracy w 16 tyg. odebrala zle wyniki testow....miala juz dosyc duzy brzuszek...dzieciatko sie nie urodzilo, nikt jej nie potpial nikt sie nie pytal....

• stresant Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sliczny pokoik dla malej ksiezniczki :) posciel cudowna :) ja jeszcze nie mam ubranej

• Reniiata Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2019, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 wrote:
    Do Celu zaakceptowana :)

Dziękuję wam za tą możliwość :D już się poryczałam widząc zdjęcie małego Szymusia 😂

martusiawp, Paula 90 lubią tę wiadomość

Ciąża - poród, połóg - grupa fb
    Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
    Mama czterech ❤️
    Mama aniołka 9.2018r
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś

cudnie Karmellka!! uwielbiam takie kolorki!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 19:17

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • mysla.nieskalana Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelka <3 Mega super turbo czad! Przepięknie!

ibm2j48a6easc2hs.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    w zeszlym roku kolezanka z pracy w 16 tyg. odebrala zle wyniki testow....miala juz dosyc duzy brzuszek...dzieciatko sie nie urodzilo, nikt jej nie potpial nikt sie nie pytal....

a robiła amniopunkcję? bo znajoma znajomej miała złe testy PAPPA- zespół edwardsa... i zrobiła amniopunkcję ... wyniki rewelacyjne- dziecko zdrowe... a byli zdecydowani usunąć...

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2019, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelka!!! Piękny!! Jak z katalogu. Szczęka mi Opadła..
    Mam tą samą miskę higieniczna i koszyki z pepco na drobiazgi z tym że u mnie białe :)

• Reniiata Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2019, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    a robiła amniopunkcję? bo znajoma znajomej miała złe testy PAPPA- zespół edwardsa... i zrobiła amniopunkcję ... wyniki rewelacyjne- dziecko zdrowe... a byli zdecydowani usunąć...

Z tego co wiem,bez amnio nikt ciąży nie usunie. Musi być pewność choroby a nie podejrzenie. Więc musiała mieć. Nie wyobrażam sobie nawet, jak trudna to musiała być decyzja... U nas jedna też miała teraz po amniopuncji pewność. Nie wiem co zrobiła, zniknęła z grupy :(

Ciąża - poród, połóg - grupa fb
    Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
    Mama czterech ❤️
    Mama aniołka 9.2018r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2019, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka uzupełniam post o zdjęcia bo mi się te 3 przypadkiem dodaly jest więcej zdjęć. Ale błagam edit zrób i usuń linki do zdjęć ... Chce usunąć jutro.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2019, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stresant wrote:
    sliczny pokoik dla malej ksiezniczki :) posciel cudowna :) ja jeszcze nie mam ubranej
    Ja tam pod zdjęciami napisałam że tylko do zdjęć położyłam bo nie chce żeby się kurzyla teraz

stresant lubi tę wiadomość

• Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reniiata wrote:
    Z tego co wiem,bez amnio nikt ciąży nie usunie. Musi być pewność choroby a nie podejrzenie. Więc musiała mieć. Nie wyobrażam sobie nawet, jak trudna to musiała być decyzja... U nas jedna też miała teraz po amniopuncji pewność. Nie wiem co zrobiła, zniknęła z grupy :(

tylko Stresant mieszka w Czechach a tam są liberalne przepisy....
    współczuję wszystkim którzy stają przed taką decyzją :(

ale zmieńmy temat!

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2019, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama36 dziękuję. Ja byłam.troche w szoku jak przyszła ta miska bo duża jest, myslalam że one mniejsze są ale może faktycznie taka jest poręczniejsza. A te pojemniki z Pepco za 19,99 rewelacja mam tam grzechotki i zabawki sensoryczne edit !!! Ty mówisz o koszyczkach na komodzie a te to już w ogóle po 9,99 ten z przykrywką miętowy 14,99 tam mam waciki suche to mycia pupy ... Pepco jest spoko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 19:23

• mysla.nieskalana Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ten kącik z fotelem <3

Karmelllka90 lubi tę wiadomość

ibm2j48a6easc2hs.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Fasolka uzupełniam post o zdjęcia bo mi się te 3 przypadkiem dodaly jest więcej zdjęć. Ale błagam edit zrób i usuń linki do zdjęć ... Chce usunąć jutro.

gotowe :) myślałam, że sam pokoik nie wymaga usuwania linków :)

Karmelllka90 lubi tę wiadomość

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2019, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    Wolę usunąć bo nie wiem czy te linki się same usuwają czy nie a wiesz czasem ktoś spojrzy w okno a potem na forum i już będzie wiedzieć że ja to ja 😉😉😉 a potem paparazzi będą wiedzieć gdzie mieszkam nawet z dzieckiem spokojnie na spacer nie pójdę będę się musiała malować po bułki i po co ?

mysla.nieskalana, Tunia76, martusiawp, Lolka30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2019, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysla.nieskalana wrote:
    A ten kącik z fotelem <3
    Dziękuję fotel na zdjęciach ma brzydki kolor w rzeczywistości to taki typowo brudno pudrowy róż , ładnie wygląda

mysla.nieskalana lubi tę wiadomość

• Syska2202 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelka świetny pokoik dla małej ! 😍 A gdzie kupiłaś ta śliczna chmurkę ?😜

qdkke6yd1ouxxkf6.png
  • Fasolka77 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Wolę usunąć bo nie wiem czy te linki się same usuwają czy nie a wiesz czasem ktoś spojrzy w okno a potem na forum i już będzie wiedzieć że ja to ja 😉😉😉 a potem paparazzi będą wiedzieć gdzie mieszkam nawet z dzieckiem spokojnie na spacer nie pójdę będę się musiała malować po bułki i po co ?

no yaha! qmam :)

Fasolka77

atdc9vvjype3clpf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2019, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo duża ta miska.. Tez się zdziwiłam.. Na na razie szukam na nią logicznego miejsca hehe.. Zobaczymy czy i ile będę z niej korzystać :)
    No mówiłam o tym miętow małym.. Ja mam dwa biale.. W jednym kremy, kremiki oliwki w drugim rzeczy typu nożyczki smoczki etc. Ale opprcz tych mam z pepco dużo pojemników. Pod tym względem wygrywają chodź dziś znalazłam cudny w TK max do salonu na zabawki i żałuję że nie wzięłam. W pon jak będzie jeszcze to kupię :)

• stresant Autorytet

Wysłany: 16 marca 2019, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka77 wrote:
    nigdy nie wiesz gdzie sie czaji zlo, jeszcze ktos skopiuje wlozy do katalogu ikea i podpisze ze swoje a Karmelka sie tak nastarala....wiesz ze ludzie maja nasrane w glowach...Karmelka swietne macie oswietlenie w pokoju takie pod sufitem

Do celu, na forum to byla sowa81... a kolezance 4 testy wyszly zle wiec chyba sobie dobrze dziewczyna przemyslala

‹‹ 2330 2331 2332 2333 2334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ