Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Do Celu zaakceptowana
Dziękuję wam za tą możliwośćjuż się poryczałam widząc zdjęcie małego Szymusia 😂
martusiawp, Paula 90 lubią tę wiadomość
Ciąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
stresant wrote:w zeszlym roku kolezanka z pracy w 16 tyg. odebrala zle wyniki testow....miala juz dosyc duzy brzuszek...dzieciatko sie nie urodzilo, nikt jej nie potpial nikt sie nie pytal....
a robiła amniopunkcję? bo znajoma znajomej miała złe testy PAPPA- zespół edwardsa... i zrobiła amniopunkcję ... wyniki rewelacyjne- dziecko zdrowe... a byli zdecydowani usunąć...Fasolka77
-
nick nieaktualny
-
Fasolka77 wrote:a robiła amniopunkcję? bo znajoma znajomej miała złe testy PAPPA- zespół edwardsa... i zrobiła amniopunkcję ... wyniki rewelacyjne- dziecko zdrowe... a byli zdecydowani usunąć...
Z tego co wiem,bez amnio nikt ciąży nie usunie. Musi być pewność choroby a nie podejrzenie. Więc musiała mieć. Nie wyobrażam sobie nawet, jak trudna to musiała być decyzja... U nas jedna też miała teraz po amniopuncji pewność. Nie wiem co zrobiła, zniknęła z grupyCiąża - poród, połóg - grupa fb
Witek ❤️ 25.08.2019 ❤️ 4070g i 56cm ❤️ vbac
Mama czterech ❤️
Mama aniołka 9.2018r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reniiata wrote:Z tego co wiem,bez amnio nikt ciąży nie usunie. Musi być pewność choroby a nie podejrzenie. Więc musiała mieć. Nie wyobrażam sobie nawet, jak trudna to musiała być decyzja... U nas jedna też miała teraz po amniopuncji pewność. Nie wiem co zrobiła, zniknęła z grupy
tylko Stresant mieszka w Czechach a tam są liberalne przepisy....
współczuję wszystkim którzy stają przed taką decyzją
ale zmieńmy temat!Fasolka77
-
nick nieaktualnyMama36 dziękuję. Ja byłam.troche w szoku jak przyszła ta miska bo duża jest, myslalam że one mniejsze są ale może faktycznie taka jest poręczniejsza. A te pojemniki z Pepco za 19,99 rewelacja mam tam grzechotki i zabawki sensoryczne edit !!! Ty mówisz o koszyczkach na komodzie a te to już w ogóle po 9,99 ten z przykrywką miętowy 14,99 tam mam waciki suche to mycia pupy ... Pepco jest spoko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2019, 19:23
-
Karmelllka90 wrote:Fasolka uzupełniam post o zdjęcia bo mi się te 3 przypadkiem dodaly jest więcej zdjęć. Ale błagam edit zrób i usuń linki do zdjęć ... Chce usunąć jutro.
gotowemyślałam, że sam pokoik nie wymaga usuwania linków
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:gotowe
myślałam, że sam pokoik nie wymaga usuwania linków
mysla.nieskalana, Tunia76, martusiawp, Lolka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Wolę usunąć bo nie wiem czy te linki się same usuwają czy nie a wiesz czasem ktoś spojrzy w okno a potem na forum i już będzie wiedzieć że ja to ja 😉😉😉 a potem paparazzi będą wiedzieć gdzie mieszkam nawet z dzieckiem spokojnie na spacer nie pójdę będę się musiała malować po bułki i po co ?
no yaha! qmamFasolka77
-
nick nieaktualnyNooo duża ta miska.. Tez się zdziwiłam.. Na na razie szukam na nią logicznego miejsca hehe.. Zobaczymy czy i ile będę z niej korzystać
No mówiłam o tym miętow małym.. Ja mam dwa biale.. W jednym kremy, kremiki oliwki w drugim rzeczy typu nożyczki smoczki etc. Ale opprcz tych mam z pepco dużo pojemników. Pod tym względem wygrywają chodź dziś znalazłam cudny w TK max do salonu na zabawki i żałuję że nie wzięłam. W pon jak będzie jeszcze to kupię -
Fasolka77 wrote:gotowe
myślałam, że sam pokoik nie wymaga usuwania linków
Do celu, na forum to byla sowa81... a kolezance 4 testy wyszly zle wiec chyba sobie dobrze dziewczyna przemyslala