Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaAga85 wrote:Hejka z rana w ten kolejny już ulewny, wietrzny dzień(wiosno przybywaj!!!) 🙄 ale za to z cukrem na czczo 86 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Jak to cieszy 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Po wczorajszym przeprowadzaniu córki do Jej pokoju generalnie mam dość no ale jak powiedziało się A to trzeba powiedzieć B...😉Nie ma zmiłuj 😉😉😉
Bolały mnie plecy, kłucie w pochwie było nie di zniesienia no i ten meeeega twardy brzuch...Ale wyspałam się i przeszło 😀😀😀😀😀😀😀😀😀
27marca mam wizytę w klinice(kwalifikacja do porodu) ❤
gratki Aga! ile insuliny bierzesz?Fasolka77

-
nick nieaktualnyMamusia ale nie wiem jak w twoim szpitalu w Ujastku wg I trymestru jeśli będę miała wskazanie to na kwalifikacje mam zabrać właśnie USG I trymestru + ten opis od ortopedy i skierowanie od lekarza prowadzącego do tego oni zrobią mi USG na miejscu i zaproponują termin no ja mam jeszcze cukrzycę i okresową tachykardia małej więc mam nadzieję że za wcześnie nie będą chcieli...Mama36 wrote:Karmelka cc ustalają według usg z 1 trymestru??? To ja powinnam już dziś mieć bo mój 2 tyg starszy hihi.
-
nick nieaktualnyWiesz co jak podwajam porcje to najedxa się 4 dorosłe osoby na maksa! Więc zrób z tej jednej. U mnie czasem zostaje na śniadanie na następny dzień i są dalej pyszne.. Więc spokojnie możesz zostawićFasolka77 wrote:hmmmm ten dżemik na wierzchu.... hmmmmmmm jutro lecę po kefir i spróbuję dać mąkę orkiszową... dużo tego wychodzi? bo dla mnie samej to chyba z 1/10 powinnam zrobić

Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie no jasne.. Tak się śmieje bo przecież każdy ma indywidualnie. U mnie nikt terminu nie przyspieszaal od początku, nawet jak mały wielkolud był bo wystarczy że lekarze widzieli mojego M.. I ja też nie mała.. Każdy widzi że ma być dziecko duże po kimś.Karmelllka90 wrote:Mamusia ale nie wiem jak w twoim szpitalu w Ujastku wg I trymestru jeśli będę miała wskazanie to na kwalifikacje mam zabrać właśnie USG I trymestru + ten opis od ortopedy i skierowanie od lekarza prowadzącego do tego oni zrobią mi USG na miejscu i zaproponują termin no ja mam jeszcze cukrzycę i okresową tachykardia małej więc mam nadzieję że za wcześnie nie będą chcieli...
-
nick nieaktualnyKiedy masz kolejne USG? Bo ostatnio Krystek wychamował coś przecieżMama36 wrote:Nie no jasne.. Tak się śmieje bo przecież każdy ma indywidualnie. U mnie nikt terminu nie przyspieszaal od początku, nawet jak mały wielkolud był bo wystarczy że lekarze widzieli mojego M.. I ja też nie mała.. Każdy widzi że ma być dziecko duże po kimś.

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuż nie mamKarmelllka90 wrote:Kiedy masz kolejne USG? Bo ostatnio Krystek wychamował coś przecież
teraz już tylko pewnie to szpitalne. Nooooo i całe szczęście.. Chodź ja do tych pomiarów usg podchodzę z dystansem. Taka miałam różnice na końcówce z usg według pomiarów a wagi urodzeniowej poprzednio że to klocki hocki się mogą dziać. Teraz już wielka niewiadoma aż do chwili wydobycia :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoja koleżanka ta co 12.03 urodziła miała prognozę na około 3800g a synek się urodził nie całe 3500Mama36 wrote:Już nie mam
teraz już tylko pewnie to szpitalne. Nooooo i całe szczęście.. Chodź ja do tych pomiarów usg podchodzę z dystansem. Taka miałam różnice na końcówce z usg według pomiarów a wagi urodzeniowej poprzednio że to klocki hocki się mogą dziać. Teraz już wielka niewiadoma aż do chwili wydobycia :*
Mama36, Nowakowa92 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj będę kapać psa
zrobimy jej małe spa już ostatnie przed urodzeniem dzidzi chyba że sie osra albo coś xd ale na razie kawka i mój przydział dwóch cukierków xd
martusiawp lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mi okna ma mąż umyć
ale chyba za tydzień to zrobi. Mamusia wczoraj była i wysprzątała mi łazienkę na błysk
Bubek lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyNo właśnie... Mi w szpitalu stwierdzili 3600 a się urdodzil 4500-40tydz ciazy (ostatnie usg im dałam z 37tyg gdzie bylo 3700 hihi) więc według Pani nawet zmalał.. Ale nie mama wielkich pretensji.. Bo miałam to usg (ze względu na chorobę pierwszego) robione co Msc u najlepszego wrocławskiego wtedy gin i Pani w spzitalu mówi "oo!! Jak u profesora robione to na pewno wszystko super" i tak przejechała tylko głowica i mówi 3600 😂😂Karmelllka90 wrote:Moja koleżanka ta co 12.03 urodziła miała prognozę na około 3800g a synek się urodził nie całe 3500
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 10:29
-
Wszystkie się dziś wyspałyście,bo ja nie spałam! Obudziłam się o 4 tradycyjnie i mnie dzidziuś wkurzył,bo się nic nie ruszał..ani nie przeciągał,ani nic. Byłam siku,pochodziłam,ruszałam brzuchem,gadałam. Leżałam we wszystkich pozycjach świata i nic. I tak jak mówiłam kiedyś,że ja nie panikara..to jednak już miałam się ubierać i budzić domowników,że jedziemy do szpitala!Ale wyciągnęłam jeszcze detektor (wiem,że to teraz nic nie daje,ale mi daje spokojniejszą głowę)..i detektorem też nie mogłam znaleźć bicia,to już w ogóle zawał i w głowie myśli takie,że szkoda gadać.Ale w końcu serduszko znalazłam.
Postanowiłam się uspokoić,wziąć parę wdechów i położyłam się na lewym boku i za chwilę jak nie jebniee...i mści się za to wybudzenie do teraz :x wyjśc chce przez pępek .Jak to tak do końca życia już mam się martwić to ja ocipieje!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 10:42
Fasolka77, Paula 90, KarmeLoVe, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość

-
Wybaczam wyjątkowo bo właśnie rodzice pojechali do mojej ulubionej kawiarni po ciasto do kawy 😂.Mama36 wrote:Lolka30 od razu przepraszam za instastory śniadaniowe.. Ale odwalilam petarde.
Usmazylam pancakesy kefirowe.. Do tego czekolada, dżem i cukier puder.. Odlece zaraz... Jeszcze mi owoców brakuje ale już tuż tuż i będą wszystkie owocki!!
Mama36, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Myślą.nieskalana chyba właśnie tak to już będzie wyglądać
dziwne że kobiety się cały czas na macierzyństwo decydują 
Ja dzisiaj nawet też pospalam. Nie było rewelacji ale da się znieść
i niestety byliśmy trochę podobni do urodzinowych sąsiadów bo trochę głośno u nas było. Ale tylko do 12😜 no ale przy 8 osobach w tym 4 chłopacy trudno być cicho
narobilam się ale cieszę się że się zdecydowałam jeszcze teraz coś zorganizować, później nie wiadomo jak to będzie.
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość