Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaAga85 wrote:Hejka z rana w ten kolejny już ulewny, wietrzny dzień(wiosno przybywaj!!!) 🙄 ale za to z cukrem na czczo 86 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Jak to cieszy 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Po wczorajszym przeprowadzaniu córki do Jej pokoju generalnie mam dość no ale jak powiedziało się A to trzeba powiedzieć B...😉Nie ma zmiłuj 😉😉😉
Bolały mnie plecy, kłucie w pochwie było nie di zniesienia no i ten meeeega twardy brzuch...Ale wyspałam się i przeszło 😀😀😀😀😀😀😀😀😀
27marca mam wizytę w klinice(kwalifikacja do porodu) ❤
gratki Aga! ile insuliny bierzesz?Fasolka77
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Karmelka cc ustalają według usg z 1 trymestru??? To ja powinnam już dziś mieć bo mój 2 tyg starszy hihi.
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:hmmmm ten dżemik na wierzchu.... hmmmmmmm jutro lecę po kefir i spróbuję dać mąkę orkiszową... dużo tego wychodzi? bo dla mnie samej to chyba z 1/10 powinnam zrobić
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Mamusia ale nie wiem jak w twoim szpitalu w Ujastku wg I trymestru jeśli będę miała wskazanie to na kwalifikacje mam zabrać właśnie USG I trymestru + ten opis od ortopedy i skierowanie od lekarza prowadzącego do tego oni zrobią mi USG na miejscu i zaproponują termin no ja mam jeszcze cukrzycę i okresową tachykardia małej więc mam nadzieję że za wcześnie nie będą chcieli...
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Nie no jasne.. Tak się śmieje bo przecież każdy ma indywidualnie. U mnie nikt terminu nie przyspieszaal od początku, nawet jak mały wielkolud był bo wystarczy że lekarze widzieli mojego M.. I ja też nie mała.. Każdy widzi że ma być dziecko duże po kimś.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Kiedy masz kolejne USG? Bo ostatnio Krystek wychamował coś przecież
teraz już tylko pewnie to szpitalne. Nooooo i całe szczęście.. Chodź ja do tych pomiarów usg podchodzę z dystansem. Taka miałam różnice na końcówce z usg według pomiarów a wagi urodzeniowej poprzednio że to klocki hocki się mogą dziać. Teraz już wielka niewiadoma aż do chwili wydobycia :*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Już nie mam
teraz już tylko pewnie to szpitalne. Nooooo i całe szczęście.. Chodź ja do tych pomiarów usg podchodzę z dystansem. Taka miałam różnice na końcówce z usg według pomiarów a wagi urodzeniowej poprzednio że to klocki hocki się mogą dziać. Teraz już wielka niewiadoma aż do chwili wydobycia :*
Mama36, Nowakowa92 lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj będę kapać psa
zrobimy jej małe spa już ostatnie przed urodzeniem dzidzi chyba że sie osra albo coś xd ale na razie kawka i mój przydział dwóch cukierków xd
martusiawp lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Mi okna ma mąż umyć
ale chyba za tydzień to zrobi. Mamusia wczoraj była i wysprzątała mi łazienkę na błysk
Bubek lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Moja koleżanka ta co 12.03 urodziła miała prognozę na około 3800g a synek się urodził nie całe 3500
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 10:29
-
Wszystkie się dziś wyspałyście,bo ja nie spałam! Obudziłam się o 4 tradycyjnie i mnie dzidziuś wkurzył,bo się nic nie ruszał..ani nie przeciągał,ani nic. Byłam siku,pochodziłam,ruszałam brzuchem,gadałam. Leżałam we wszystkich pozycjach świata i nic. I tak jak mówiłam kiedyś,że ja nie panikara..to jednak już miałam się ubierać i budzić domowników,że jedziemy do szpitala!Ale wyciągnęłam jeszcze detektor (wiem,że to teraz nic nie daje,ale mi daje spokojniejszą głowę)..i detektorem też nie mogłam znaleźć bicia,to już w ogóle zawał i w głowie myśli takie,że szkoda gadać.Ale w końcu serduszko znalazłam.
Postanowiłam się uspokoić,wziąć parę wdechów i położyłam się na lewym boku i za chwilę jak nie jebniee...i mści się za to wybudzenie do teraz :x wyjśc chce przez pępek .Jak to tak do końca życia już mam się martwić to ja ocipieje!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 10:42
Fasolka77, Paula 90, KarmeLoVe, Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
-
Mama36 wrote:Lolka30 od razu przepraszam za instastory śniadaniowe.. Ale odwalilam petarde.
Usmazylam pancakesy kefirowe.. Do tego czekolada, dżem i cukier puder.. Odlece zaraz... Jeszcze mi owoców brakuje ale już tuż tuż i będą wszystkie owocki!!Mama36, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Myślą.nieskalana chyba właśnie tak to już będzie wyglądać
dziwne że kobiety się cały czas na macierzyństwo decydują
Ja dzisiaj nawet też pospalam. Nie było rewelacji ale da się znieśći niestety byliśmy trochę podobni do urodzinowych sąsiadów bo trochę głośno u nas było. Ale tylko do 12😜 no ale przy 8 osobach w tym 4 chłopacy trudno być cicho
narobilam się ale cieszę się że się zdecydowałam jeszcze teraz coś zorganizować, później nie wiadomo jak to będzie.
mysla.nieskalana lubi tę wiadomość