Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTez zawsze wchodzę z rana bo jestem ciekawa czy ktoś urodził. Ja to już bym bardzo chciała.Mala jest mega nisko. Ogólnie brak aptetytu, wiecznie niedobrze organizm się oczyszcza ale kij wie ile to będzie trwać. Czuję że do 26 samo nie ruszy. Chciałabym trafić na oddział w ten wtorek z rozwarciem itp bo tak mogą mi wywoływać poród w nieskończoność. A doświadczenia z oksytocyną mam bardzo źle.Karmelllka90 wrote:Lilli90 , Valetta94 halo halo!! Wywołuje was!!! Laseczki jak sytuacja jak się czujecie ? Są nowe objawy zbliżającego się porodu??
Kasionek już nam tu dzisiaj zdała raport 😉😉😉😁 -
nick nieaktualny
-
Nie wszystkie. U mnie nie ma czegoś takiego jak wyspanie.. Moje pobudki sa jakby zakodowane w mozgu.. Filip bedzie mial dobrze.. Moj sen jest absolutnie zaburzony sikaniem i zgaga.. Przekrecanie w lozku sprawia zr musze sie obudzic wiec praktycznie cala noc jest aktywna.. Dziwie sie ze ja w dzien w ogole nie jestem jak zombie. Funkcjonuje do 24 czy 1 i wstaje o 3 i od tej godz to juz czuwanie bardziej jak spanie.mysla.nieskalana wrote:Wszystkie się dziś wyspałyście,bo ja nie spałam! Obudziłam się o 4 tradycyjnie i mnie dzidziuś wkurzył,bo się nic nie ruszał..ani nie przeciągał,ani nic. Byłam siku,pochodziłam,ruszałam brzuchem,gadałam. Leżałam we wszystkich pozycjach świata i nic. I tak jak mówiłam kiedyś,że ja nie panikara..to jednak już miałam się ubierać i budzić domowników,że jedziemy do szpitala!Ale wyciągnęłam jeszcze detektor (wiem,że to teraz nic nie daje,ale mi daje spokojniejszą głowę)..i detektorem też nie mogłam znaleźć bicia,to już w ogóle zawał i w głowie myśli takie,że szkoda gadać.Ale w końcu serduszko znalazłam.
Postanowiłam się uspokoić,wziąć parę wdechów i położyłam się na lewym boku i za chwilę jak nie jebniee...i mści się za to wybudzenie do teraz :x wyjśc chce przez pępek .Jak to tak do końca życia już mam się martwić to ja ocipieje!!! -
nick nieaktualnyJa od trzech dni nie mam apetytu, ciągle na kibelku dwojeczka a dziś na dodatek mój pies za mną chodzi krok w krok. Ona nigdy się tak nie zachowuje.
I ja już sobie urajam w tym moim móżdżku że to zapowiedź.
Teraz wszystko mi się wydaje zapowiedzią porodu.
Tak jak przy staraniach wszystko było objawem ciąży 😂
Kiwona, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
Znam to Paula, ja też już we wszystkim upatruje zwiastunów że to już blisko 😂.Paula 90 wrote:Ja od trzech dni nie mam apetytu, ciągle na kibelku dwojeczka a dziś na dodatek mój pies za mną chodzi krok w krok. Ona nigdy się tak nie zachowuje.
I ja już sobie urajam w tym moim móżdżku że to zapowiedź.
Teraz wszystko mi się wydaje zapowiedzią porodu.
Tak jak przy staraniach wszystko było objawem ciąży 😂
Paula 90, DorotaAnna, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB
Marzec 2025 Leczenie stanu zapalnego endometrium
Maj 2025
13.05. Transfer 6BB -
Ja w ogóle odkąd usłyszałam o tym,że trzeba spać na lewym boku..o tej żyle głównej,niedotlenieniach i innych strasznych rzeczach to podświadomie cały czas staram się być na tym jednym (chociaż wiem,że to nie tak,że jak mi się nic nie dzieje na prawym to mogę se spać).No ale podświadomość robi swoje..a już mnie tak lewe biodro boli,że oszaleć można w nocy ..echDaffi wrote:Nie wszystkie. U mnie nie ma czegoś takiego jak wyspanie.. Moje pobudki sa jakby zakodowane w mozgu.. Filip bedzie mial dobrze.. Moj sen jest absolutnie zaburzony sikaniem i zgaga.. Przekrecanie w lozku sprawia zr musze sie obudzic wiec praktycznie cala noc jest aktywna.. Dziwie sie ze ja w dzien w ogole nie jestem jak zombie. Funkcjonuje do 24 czy 1 i wstaje o 3 i od tej godz to juz czuwanie bardziej jak spanie.

-
ja już ogarnęłam 80% chaty wczoraj i przedwczoraj (postanowiłam, że przed porodem ogarnę każdy kąt i każdą szafeczkę), została mi tylko najgorsza kuchnia, ale Mąż w robocie dzisiaj na 12 godzin, to może się wyrobię...
a jutro chyba w końcu torbę spakuję do szpitala hmmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 11:32
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Ja porządki zaczynam od poniedziałkuespoir wrote:ja już ogarnęłam 80% chaty wczoraj i przedwczoraj (postanowiłam, że przed porodem ogarnę każdy kąt i każdą szafeczkę), została mi tylko najgorsza kuchnia, ale Mąż w robocie dzisiaj na 12 godzin, to może się wyrobię...
a jutro chyba w końcu torbę spakuję do szpitala hmmm
po pierwsze żeby było czysto a po drugie żeby szyjka się trochę skrocila
espoir, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja chyba też nie i jakoś nie przypominam sobie żebym z córką miała 🤔🤔🤔🤔mysla.nieskalana wrote:Ja nie mam,albo nie wiem,że mam

Widze,że dziś dzień pankejka 😋😋😋
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 12:10
-
nick nieaktualnyJa z mężem ostatni raz działam jak Jasminkę tworzylismy. No jutro zobaczę jak będzie ma wizycie i jak nie będzie dalej nawet mm rozwarcia to chyba zaczniemy.Moj mąż jest przerażony seksem w ciąży. A że ja nie mam ochoty to mi to na rękę bardzo.Karmelllka90 wrote:Kasionek działasz coś z mężem ?
MamaAga85 ja miałam dopiero 4 razy skurcze BH także jak na skończone 37 tygodni to jakoś mało 😂
Mój mąż właśnie robi pancakes będą z masłem orzechowym dżemorkiem i owocami 😋 -
Hahhahha mysla.nieskalana, Ty, Lolka i Wiewiórka jesteście mistrzyniami opisywania w zabawny sposób zwykłych sytuacji 😂😂😂
Wrzucam Wam kilka zdjęć z baby shower 💕 Oczywiście mojej cudnej ekipy kuzynek i koleżanek nie pokażę, ale macie mnie, słodki stół i prezenty, powinno wystarczyć 😄 Było fantastycznie! Pośmiałyśmy się, zostałam zmacana, skomplementowana, dziewczyny pojechały obżarte i w dobrych humorach 😊

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2019, 11:29
AniaKJ, malutka_mycha, Mama36, Karollinax26, mysla.nieskalana, Daffi, DorotaAnna, Kasionek, Tunia76, Fasolka77, Lolka30, estrella, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny

super! Pięknie wyglądasz! ❤️ Zazdraszczam energii 😘