Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:Ale że Ci maluchy pozwalają.
Bo jeśli chodzi o kondycję, to ja też wszystko daję rady robić. Tylko odpoczywam częściej.Tunia76, martusiawp lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
chociaż nie, wczoraj jak kibel szorowałam, to znalazłam ich w ciszy zajętych książkami!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8dd88a6a7b76.jpg
więc fakt, bywają łaskawiMama36, Tunia76, stresant, MamaAga85, Kasionek, Lolka30, Syska2202, DorotaAnna, AniaKJ, Kasiulka90, Misiabella, martusiawp, Kiwona, B_002, Martusiazabka lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
nick nieaktualny
-
Mama36 wrote:Dla mnie jak dzieci są w ciszy to jest to zawsze podejrzane.. To pamietam!! 😜😜😂
AniaKJ, Tunia76, stresant, Mama36, Lolka30, DorotaAnna, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Mama36 wrote:Dla mnie jak dzieci są w ciszy to jest to zawsze podejrzane.. To pamietam!! 😜😜😂
espoir, Karollinax26, Mama36, DorotaAnna, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
Urodzony 3.05.2019 ❤️
hcg 31.08.2018 - 53403.09.2018 - 2218
11.09.2018 - 22870Pierwsze usg 13.09.2018... Masz już serduszko
17.10.2018.Maleństwo mierzy 4,33 cm
Mam nadzieję, że Ci u nas dobrze Maluszku
-
nick nieaktualnyKarolinka sterydy podają do 34 tc, później już nie. Na naszym etapie już rodzisz nawet ci kroplówki nie podadzą na uspokojenie akcji 😀 to już ten czas kochanie.
Ja zjadłam pancakesy i poszliśmy na spacer , ale ciepło a najlepsze że weszłam w moja kurtę wiosenna popuściła ja na sznurkach w pasie bo miałam ściśnięta rozmiar L i humor jak dopisuje 😂😂😂
Potem posiedzieliśmy na ogródku słonko poskzo na drugą stronę bloku to poszliśmy na balkon 😂😂 a teraz widzę że piszecie o mc donalds to i mi się zachciało :p więc jeszcze z godzinkę i pojedziemy po zestaw +burger hihiKarollinax26 lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Espoir to faktycznie łaskawcy. 😄
Mój synuś był bardzo grzeczny, ciekawe co mnie teraz czeka. ☺
Podobno z dziewczynek potrafią być niezłe łobuziary.Tunia76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi mała siedzi na żołądku i nawet McDonald mnie nie przekonuje. Ona chyba już mi dietę odchudzająca chce wprowadzić
Espoir uwielbiam widok dzieci z książką, ja jestem mol i mam nadzieję że uda mi się ta pasję zaszczepić w córeczceespoir, martusiawp lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiepło się zrobiło to sąsiedzi wyszli na ogródki i udało mi się porozmawiać z sąsiadka ona urodziła w II dzień świąt. Druga córeczka rodziła na Ujastku ale zajechało była godzina 2 w nocy a 4:17 już urodziła i jestem w szoku bo mała waga 3685g a brzuch miała tak mały że byslalam że mała miała może 2900-3100g. I jak jej powiedziałam że moja w poniedziałek i w czwartek miała tak około 3 kg to powiedziała mi że podobnke jak u niej... No wiadomo ze każde dziecko przyrasta w innym tempie ale chyba moje wymarzone 3500g maxymalnie to nie realne jest.
Pierwsza córkę rodziła 3200g mówi że ogromną roznica w wypchnięciu na świat. 😂😂 -
Kasiulka90 wrote:
Wrzucam Wam kilka zdjęć z baby shower 💕 ]
jak cudnieeee
ja nie robilam bo nie mam tu kolezanek na wygnaniu
ale za to mielismy dzis 20 stopniiiibylismy w parku, starsza sie wyszalal, ja pospacerowalam godzinke a teraz umyta w pieleszach na kanape siade sobie
aa i dzis dostalam maila od swojej lekarki, moja CC przeloza mi prawdopodobnie z 5 na 2 kwietnia!
Kasiulka90, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
malutka_mycha wrote:Espoir uwielbiam widok dzieci z książką, ja jestem mol i mam nadzieję że uda mi się ta pasję zaszczepić w córeczce
ja to samo,
ja siedze z nosem w ksiazce non stop, moj K tak samo, a jesli nie w namacalnej to kindle albo na kompie a moja 9latka jak za kare
od malego widziala nas z ksiazka, my jej czytalismy, maz czyta z reszta z nia razem do dzis komiksy Asterixa, no a ona jak na zlosc.
Harrego Pottera przeczytala 1 czesc i chce koniecznie druga zaczac, ale najpierw ma skonczyc obecna ksiazke o jakiejs tam Zosi i nie moze sie przez nia przemeczyc miesiac juz chybaTunia76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja pokochałam czytanie właśnie przez Harrego Pottera. zresztą ja w ogóle lubię takie "niemożliwe" książki.
"Zmierzch" pochłonęłam w 2 dni (szkoda, że film tak słabo im wyszedł), tak samo "Szeptem" czy "Dary anioła"...
ale lektury szkolne zawsze czytałam jak za karęPaula 90, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
20 stopni -marzę o chociażby 15 😮😀 a tu ciągle pada i wieje ...
zapowiadają niby kiokudniowe ocieplenie ale zaraz potem powrót deszczu i chłodu...
u nas po obiadku, niebawem zbieram się z córką i psiną na spacer o ile będzie większa przerwa w dostawie deszczu...
a tak to naprawdę mam nawrót samopoczucia itd.z pierwszego trymestru-ciągle chce mi się spać,nie mogę wypić więcej niż dwa-trzy łyki kawy i prawie zawsze mi niedobrze po jedzeniu...cukry też jakoś od wczoraj się klarują dobrze-może to przepowiednia godziny 0 🤔🤔🤔🤔🤔 -
Karmellka - u nas tez dzis taj cieplutko...ale juz licze na to ze tydzien i wiosenka przyjdzie
Espoir - ja Harrego pochlonelam calego, Zmierzch tez, ostatnimi czasy glownie kryminaly bo to moj ulubiony gatunek
MamaAga85 - ja mam tez nawrot, tylko bym spala...ale z mdlosciami to nie, u mnie ok, Mniejszy apetyt mam ale tylko spac spac spaaac -
stresant wrote:Dziewczynka 100 razy gorsza w okresie dojrzewania....mam to w domu... co chwile foch obrazona nie wie co chce... nic nie mozesz powiedziec ani sie krzywo popatrzec....a zlosliwe to jak nie wiem....wole cala druzyne chlopakow
-
nick nieaktualny