Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mama36 wrote:Kasiulka super!! Strasznie mi się podoba taka drabinka ala na te drinki, napoje czy przekąski. Skąd taka można kupić???!!!
Także nie mam pojęcia, gdzie takie coś można kupić, ale ponoć drogie są takie cuda
-
Dziewczyny z Krk.. U was nie ma czegos takiego ze pediatra dziecko odwiedza w domu?? Ta moja znajoma twierdzi ze nie ma czegoś takiego i musi jutro na 9.15 isc z tym ok 2 tyg malenstwem do przychodni.
Kurcze u nas sa wizyty poloznej, pediatry i pielegniarki srodowiskowej. A pierwsza wizyta w przychodni jest dopiero podczas szczepien. W zyciu nie poszlabym z takim maluszkiem do przychodni zwłaszcza teraz jak jeszcze sezon grypowy nie jest zamkniety. -
espoir wrote:ja już ogarnęłam 80% chaty wczoraj i przedwczoraj (postanowiłam, że przed porodem ogarnę każdy kąt i każdą szafeczkę), została mi tylko najgorsza kuchnia, ale Mąż w robocie dzisiaj na 12 godzin, to może się wyrobię...
a jutro chyba w końcu torbę spakuję do szpitala hmmm -
Daffi wrote:Dziewczyny z Krk.. U was nie ma czegos takiego ze pediatra dziecko odwiedza w domu?? Ta moja znajoma twierdzi ze nie ma czegoś takiego i musi jutro na 9.15 isc z tym ok 2 tyg malenstwem do przychodni.
Kurcze u nas sa wizyty poloznej, pediatry i pielegniarki srodowiskowej. A pierwsza wizyta w przychodni jest dopiero podczas szczepien. W zyciu nie poszlabym z takim maluszkiem do przychodni zwłaszcza teraz jak jeszcze sezon grypowy nie jest zamkniety. -
Serio?? Z takim maluszkiem do przychodni?? A macie jakos oddzielne budynki dla zdrowych i chorych? U nas to fikcja.. Sa tylko oszkolne sciany i drzwi które wiecznie otwarte wiec powietrze miesza się nieustannie.
-
nick nieaktualny
-
Daffi wrote:Dziewczyny z Krk.. U was nie ma czegos takiego ze pediatra dziecko odwiedza w domu?? Ta moja znajoma twierdzi ze nie ma czegoś takiego i musi jutro na 9.15 isc z tym ok 2 tyg malenstwem do przychodni.
Kurcze u nas sa wizyty poloznej, pediatry i pielegniarki srodowiskowej. A pierwsza wizyta w przychodni jest dopiero podczas szczepien. W zyciu nie poszlabym z takim maluszkiem do przychodni zwłaszcza teraz jak jeszcze sezon grypowy nie jest zamkniety.
Do domu przychodzi polożna do mamy i do dzidzi. -
Paula 90 wrote:U nas dziś dzień z McDonald's. Wieś Mać z sosem chrzanowym i mcflurry KitKat z karmelem weszły jak złoto. I teraz leżenie żeby się zaczęło trawić 😏
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Tunia76 wrote:Podziwiam. W zaawansowanej ciąży i z 2 maluchów. 👍
a tak wiem, że muszę dawać radę i nie mam czasu nawet płakać nad swoim losem
Fasolka77, Tunia76, martusiawp, Szonka lubią tę wiadomość
💛 12/2015 🧒
🧡 09/2017 🧒
❤️ 05/2019 🧒
💙 06/2021 🧒
🩵 12/2022 🧒
🩷 10/2024 👧 -
Tunia76 wrote:Pierwsze słyszę. Pediatra do domu, to jak prywatną wizytę zamówisz 😀.
Do domu przychodzi polożna do mamy i do dzidzi. -
Kasiulka ale mialas super imprezę 😍.
Ja od 12 szukałam knajpy żeby wyjść z rodzicami na obiad i wszystko porezerwowane, masakra ludziom się wogole nie chce gotować 😂. Na szczęście w końcu coś mi się udalo znaleźć, ale jeszcze tam nie byłam mam nadzieję że nie będę żałować. Na wszelki wypadek zaraz zjem rosół 😉.Kasiulka90, martusiawp lubią tę wiadomość
Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Daffi wrote:Serio?? Z takim maluszkiem do przychodni?? A macie jakos oddzielne budynki dla zdrowych i chorych? U nas to fikcja.. Sa tylko oszkolne sciany i drzwi które wiecznie otwarte wiec powietrze miesza się nieustannie.
-
nick nieaktualnyNo kochane. Okna na chacie pomyte!! A mało nie było 82m w końcu jeszcze trcihe kurzy, lustro, drzwi.. Mam przypływ energii jak ta lala!! Też planuje macdonalda tym bardziej że do dziś kupony. Więc już mam w głowie pyszne jedzonko!!!
Lolka do macdonalda nie trzeba rezerwacji
😂😂Tunia76, stresant, Lolka30, DorotaAnna, AniaKJ, martusiawp, B_002 lubią tę wiadomość
-
espoir wrote:ale to chyba właśnie dlatego daje radę. jakbym usiadła, to pewnie już bym tak została, bo nie miałabym siły wstać
a tak wiem, że muszę dawać radę i nie mam czasu nawet płakać nad swoim losem
Bo jeśli chodzi o kondycję, to ja też wszystko daję rady robić. Tylko odpoczywam częściej.stresant lubi tę wiadomość
-
Widze ze wszystkie mamy dzis przyplyw energi
Ja od rana w ogrodku,odpicowalam ze mucha nie siada....posadzone pograbionewszystko co chcialam zrobilam....do tego 2pralki poscieli wysuszylam na wietrze
Teraz zdycham mam nadzieje ze sobie nie zaszkodzilam......maly ma jeszcze rowny miesiac czas...a troche ruchu po 8 miesiacach gnicia chyba nie zaszkodzi...jeden minus napuchly mi dlonie a juz mialam spokoj od tygodnia.....a bola mnie zyly na lydkach.....nie wiem czy to wogole mozliwe ale czuje bol tak jak biegnie zyla....