Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili90 wrote:Sprawdzam z rana wczirajsze wyniki, a tam co? Erytrocyty w moczu. Mam nadzieję, że to nic groźnego, a w necie to aż boję się sprawdzać co to może oznaczać...
Walczyła, któraś z was z tym?? -
Mistella kciuki trzymam, chociaż może już się tulicie z malenstwem 😍.
Wiewioreczko A tak się martwilas że masz mało mleka , a tu proszę jaka mleczarka 😉. Trzymajcie się żeby nikt was nie zarazil.
Daffi współczuję bardzo taki atak jeszcze ba końcówce, mam nadzieję że już się nie powtórzy.Starania od 2015
👩 37 lat, hashimoto, IO, bielactwo, AMH - 1,12
👨🏻 38 lat, oligoteratozoospermia
Kariotypy OK
2018
1 IUI - ❌ 2 IUI -❌ 3 IUI -cb
4 IUI - ❤️
Kwiecień 2019 - mamy synka
2024 powrót do kliniki
Sierpień
Podejście do IUI - brak dawki inseminacyjnej- rezygnacja z IUI
Wrzesień
I procedura ICSI długi protokół
Październik
💉7🥚 4 dojrzałe
4 blastki 4BB
PGT-A 3 z wadami genetycznymi, 1 nieinformatywny
Grudzień
10.12. transfer nieinformatywnego
7dpt beta 3, 13dpt beta <0,2
Styczeń 2025
II procedura, długi protokół, hbIMSI
Punkcja 14.02. Pobrano 5🥚 1❄️5BB -
Mistella spóźnione kciuki - może już się tulicie...
Dziewczyny macie już pościagane liczniki skurczy?? Nie mogę znaleźć aplikacji z ktorej korzystałam w tamtej ciąży, a miała tą zaletę że działała jakby w tle - poza zaznaczaniem skurczy dalo się coś czytać albo pisać na messengerze. Sciagnęlam już dwie ze sklepu Play ale się nie sprawdzają. -
B_002 wrote:W piątek była 2342g. Dzisiaj na IP mi nie powiedziała ile ale na monitorze widziałam że pomiary wychodzą na podobny tydzień jak w piątek (+te 3 dni). Nie wiem który to centyl, ale jak patrzyłam na siatki centylowe jeszcze w domu to 3 tyg różnicy to już raczej poniżej 10 centyla lub tak na granicy. Będę się więcej dopytywać jutro, dzisiaj to było tak wszystko dość szybko i mnie już kierowali dalej więc nie zadawałam zbyt wielu pytań bo oni ciągle o różne rzeczy pytali.
-
barbillla86 wrote:Mistella spóźnione kciuki - może już się tulicie...
Dziewczyny macie już pościagane liczniki skurczy?? Nie mogę znaleźć aplikacji z ktorej korzystałam w tamtej ciąży, a miała tą zaletę że działała jakby w tle - poza zaznaczaniem skurczy dalo się coś czytać albo pisać na messengerze. Sciagnęlam już dwie ze sklepu Play ale się nie sprawdzają.
Ja mam ze sklepu App Store ściągnięta aplikacje „skurcze” ale nie sprawdzałam czy może działać w tle... już sprawdziłam, działa w tle
Dziewczyny które zamawiają na Ali- miałyście kiedyś status przesyłki „przesyłka oclona”?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 09:15
barbillla86 lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Ja mam na 11 szkole rodzenia ale chyba nie pojadę ... kiepsko się czuje mdli mnie od rana...👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybarbillla86 wrote:Mistella spóźnione kciuki - może już się tulicie...
Dziewczyny macie już pościagane liczniki skurczy?? Nie mogę znaleźć aplikacji z ktorej korzystałam w tamtej ciąży, a miała tą zaletę że działała jakby w tle - poza zaznaczaniem skurczy dalo się coś czytać albo pisać na messengerze. Sciagnęlam już dwie ze sklepu Play ale się nie sprawdzają. -
nick nieaktualnyAle jestem wściekła! Jak leżałam w szpitalu moja siostra wysłała paczkę z DE w tym czasie ja zamówiłam sobie na qbanamama przescieradelko i poduszeczkę do kosza Mojżesza i wczoraj przyszła paczka z DE a przesyłki z qbanamama jeszcze nie ma. A jak zamówiłam rożek czy to dla mnie czy to dla mojej przyjaciółki miałam paczke za dwa dni ... Strasznie niecierpliwa się zrobiłam
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Ja mam ze sklepu App Store ściągnięta aplikacje „skurcze” ale nie sprawdzałam czy może działać w tle... już sprawdziłam, działa w tle
Dziewczyny które zamawiają na Ali- miałyście kiedyś status przesyłki „przesyłka oclona”? -
Mama36 wrote:Ja mam od początku ciazy aplikacje preglife i tam jest liczarka skurczy więc nie musiałam ściągać. A nie masz takiej aplikacji??
Ja też mam Preglife a gdzie tam jest opcja liczenia skurczy? Bo ja jej nie odnalazłam xd
Kochana ja mam tam tylko dwie maskotki więc nie wiem na ile to oclili xdWiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 09:29
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
04.2019 👶🏼
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
Jezu... dziś masakra w tym enel- medzie... najpierw jakiś gówniarz rozwalony na sofie... zajmował dwa miejsca... potem jego tatuś pchający się do labo... w końcu się zreflektował,że najpierw się wychodzi i mnie przepuścił... i drące się murzyńskie dziecko, pełzające po podłodze,wyjące i Bóg wie co jeszcze a mamusia sobie siedzi i nie reaguje... masakra.. obcy ludzie go uspokajali a ta miała w nosie..Fasolka77
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Ale jestem wściekła! Jak leżałam w szpitalu moja siostra wysłała paczkę z DE w tym czasie ja zamówiłam sobie na qbanamama przescieradelko i poduszeczkę do kosza Mojżesza i wczoraj przyszła paczka z DE a przesyłki z qbanamama jeszcze nie ma. A jak zamówiłam rożek czy to dla mnie czy to dla mojej przyjaciółki miałam paczke za dwa dni ... Strasznie niecierpliwa się zrobiłam
Karmelllka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Jezu... dziś masakra w tym enel- medzie... najpierw jakiś gówniarz rozwalony na sofie... zajmował dwa miejsca... potem jego tatuś pchający się do labo... w końcu się zreflektował,że najpierw się wychodzi i mnie przepuścił... i drące się murzyńskie dziecko, pełzające po podłodze,wyjące i Bóg wie co jeszcze a mamusia sobie siedzi i nie reaguje... masakra.. obcy ludzie go uspokajali a ta miała w nosie..
-
stresant wrote:No z tymi chlopami to zawsze problem
od poczatku
Cisnienie u mnie luks 135/79juz mnie nosi
moze do kwietnia wytrzymam na lekach
pije miete i patrze na DDTVN....musze sie przygotowac to dej rozmowy telefonicznej bo trza bedzie po czeskiemu mowic
Stresant a Twój mąż jest Czechem?co Wy tam w ogóle robicie w tych Czechach?
to taki średnio atrakcyjny kierunek migracji
Fasolka77
-
nick nieaktualnyFasolka77 wrote:Stresant a Twój mąż jest Czechem?
co Wy tam w ogóle robicie w tych Czechach?
to taki średnio atrakcyjny kierunek migracji
DorotaAnna, Lolka30, stresant, martusiawp, espoir lubią tę wiadomość
-
DorotaAnna wrote:Jeżeli nie ma powodu to nie powinna Cię kłaść jeżeli cukry nie skaczą, ginekologicznie wszystko ok. Mój tez nic na tem temat nie mówi ani gin ani diabetolog. To podobno ta ze szpitala taka trochę świrnięta
ja słyszałam, że przy cc jest wskazanie aby wcześniej położyć w szpitalu ale pewnie to sprawa indywidualna... mnie moja ginka zapowiedziała, że pewnie mnie wcześniej położy ale nie drążyłam tematu na razie bo co tydzień kontrolujemy afi, przepływy, łożysko etc... także na razie pozycja wyczekującaFasolka77
-
nick nieaktualnyMama36 wrote:Strasznie nerwowa bym Powiedziała. Ale pewnie masz prawo :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 09:39
Mama36, stresant lubią tę wiadomość
-
Widze, ze sie podzialo wczorajszego wieczora. Mistella moze juz urodzila
Zycze najmniej bezbolesnego i szczesliwie zakonczonego porodu. Daffi znam z opowiadan, jak boli kolka nerkowa i wspulczuje. Kolezanka z tym lezala pod koniec ciazy w szpitalu i ja znieczulali kroplowkami. Karmelka, masz dylemat, bo nie wiadomo co byloby tak naprawde lepsze, ale raczej trzeba przyjac opcje najbardziej minimalizujaca ryzyko. Jak moj Mis sie rodzil i sn nie postepowalo a tachykardia byla naprawde wysoka bo tetno 170-190 i nie spadalo zrobii mi cesarke, choc ciesze sie ze nie byla to cesarka na zimno. Ja jestem po ktg. Bylam dzis pierwsza i szybko moglam wracac. Wszystko w normie. Nastepne ktg mam za tydzien, tyle ze w srode. Dobrze ze nie 2 razy w tygodniu.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorotaAnna wrote:Ja też mam Preglife a gdzie tam jest opcja liczenia skurczy? Bo ja jej nie odnalazłam xd
Kochana ja mam tam tylko dwie maskotki więc nie wiem na ile to oclili xd