X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe maluszki 2019
Odpowiedz

Kwietniowe maluszki 2019

Oceń ten wątek:
  • angella908 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmellka może to siara mi tez wypływa i mam plamy na piżamie :)

Karmelllka90 lubi tę wiadomość

mhsvj44jxrsr3ijj.png82dol6d8wb8ewah0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oświadczam, że brzuch mi opadł ale zgagę miałam jeszcze rano... Ale piersi już nie leżą podle na brzuchu teraz wiszą w dół ... a brzuszek tak śmiesznie niskie nad pipką 😂🤣 Kasionek wiem o co ci chodziło z tym, że jak u opasłego chłopa 😂🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 10:22

B_002, Kasionek, Lolka30 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angella908 wrote:
    Karmellka może to siara mi tez wypływa i mam plamy na piżamie :)
    Tłustawe i lekko żółte?

• Nowakowa92 Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2019, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    Tłustawe i lekko żółte?

Myślę, że to na 100 pro siara 😎 ja od połowy grudnia mam takie wycieki i oblozona wacikami w dzień chodze 😁 w nocy cieknie bardziej, a zwlaszcza jak cycka zgniote podczas snu wtedy koszulka cała mokra. Fujka

74di20mmhhjfjws7.png
  • stresant Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasolka jak znam meza 20 lat to nigdy tam nie bylismy....maz jak byl maly to jezdzil na wakacje....ostatnio tescie tam byli na pogrzebie....

Kurcze ja to jestem jakas dziwna nigdy zadnych uzywek nie bralam....w liceum pare razy malboro zapalilm ale smak w ustach okropny i papierochy to nie dla mnie....raz w zyciu rzygalam z alkoholu a to nie z ilosci (bo szklanki 2 whiski mialam) tylko byl podrabiany i poprostu sie zatrulam ( pare lat temu byla akcja z etanolem 30ludzi osleplo i zmarlo)

Nie pije nie pale i jeszcze nauczycielka, gorszej diagnozy nie moze byc :)

Karmelllka90, Misiabella lubią tę wiadomość

• Bubek Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DorotaAnna wrote:
    :)

A wszystkie bierzecie rożki do szpitala? Bo kurde już nie mam gdzieniegdzie wepchnąć łatwiej mi kocyk wepchnąć do torby... ale jak mówiłam mamie to mówiła że jednak lepiej żebym rożek wzięła

ja nie biore bo zajmuje duzo miejsca, mam pieluszki i kocyk do zawijania malutkiej.

B_002 - trzymam kciuki zeby wszystko pomyslnie przebieglo

Mistella - uhuuuuu kciuki !

Wiewioreczka - nie dociera do mnie , ze za chwile i ja bede przewijac, karmic, tulic...jeju, jeszcze tylko 2 tygodnie :)

Karmellka - ja tez mysle ze to siara...

jakos sie wyspalam dzis nawet. Za to spojenie nawala ze heeeej

ciekawe czy MIstella juz urodzila

DorotaAnna lubi tę wiadomość

86a4a28ed8.png
    ❤️❤️❤️❤️
  • Anete Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAga85 wrote:
    Daffi współczuję 😢😢😢😢😢😢😢 obyś już nie cierpiała...I jak tylko będziesz już mogła to odpoczywaj...Przytulam❤

Coś mnie brzuch ćmi,Mały zaledwie kilka razy leniwie sie ruszył...🤔 Oby to nie było żadnym zwiastunem...

Macie może suszarki do prania??? Wczoraj zrobiłam przegląd w necie i wiem,że chciałabym taką co trzeba tylko podłączyć do prądu,bez żadnych węży odprowadzających wodę itp.
    Może któraś z Was też taką ma i może w 100%polecić?

Ja mam electroluxa. Woda zbiera się w zbiorniku, podłączenie jest tylko do prądu 😊

atdcj48aq9519a2w.png
  • Anete Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DorotaAnna wrote:
    Ja mam ze sklepu App Store ściągnięta aplikacje „skurcze” ale nie sprawdzałam czy może działać w tle... już sprawdziłam, działa w tle

Dziewczyny które zamawiają na Ali- miałyście kiedyś status przesyłki „przesyłka oclona”? :D

Miałam tak ostatnio, nic się nie działo 😅

DorotaAnna lubi tę wiadomość

atdcj48aq9519a2w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od rana się wkurwiłam.
    Poszłam z psem i okazało się, że mamy spuszczoną oponę w aucie.
    Mąż wczoraj zaparkował pod blokiem i jakiejś kurwie się coś nie spodobało. Coś tam się do niego darła, żeby nie parkował tutaj ale ją olał. A to normalny parking pod blokiem, żaden prywatny.
    I rano przednia opona spuszczona i za szybą kartka, że następnym razem nie dojedzie do pracy na czas. Zgłosiliśmy na policje, ale nie wierzę, żeby coś zrobili.
    Mamy pompkę więc napompowaliśmy.
    A jakbym tak zaczęła w nocy rodzić? No co za kurwa jebana. Mam nadzieję, że ją myszy zeżrą do cna. Wysłałam klątwę z największą siłą jaką tylko mogłam z siebie wykrzesać. Skurcze dostałam z tego wszystkiego.
    Na szczęście opona tylko spuszczona, nie przebita.

Dalej nie mam apetytu a teraz już w ogóle na wkurwie nie mam ochoty na nic.
    Już siedzę i się próbuję uspokoić. Ale jak można być taką kurwą?

• Natalia-tosia Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karmelllka90 wrote:
    oświadczam, że brzuch mi opadł ale zgagę miałam jeszcze rano... Ale piersi już nie leżą podle na brzuchu teraz wiszą w dół ... a brzuszek tak śmiesznie niskie nad pipką 😂🤣 Kasionek wiem o co ci chodziło z tym, że jak u opasłego chłopa 😂🤣
    Mój chyba też opadł, bo zgaga zdecydowanie mniejsza. Niestety w związku z tym, że jestem karakanem to nie za bardzo gdzie ma opadać, więc wywnioskowałam to tylko po zmniejszonej zgadze ;-)

w4sqikgnoh8ujau7.png

Wysłany: 19 marca 2019, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do rożka, również nie biorę. Jak będzie potrzebny to mąż dowiezie, ale z tego co wiem u mnie w szpitalu nie trzeba mieć własnego;-)

w4sqikgnoh8ujau7.png
  • Tunia76 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:
    Mąż wczoraj zaparkował pod blokiem i jakiejś kurwie się coś nie spodobało. Coś tam się do niego darła, żeby nie parkował tutaj ale ją olał. A to normalny parking pod blokiem, żaden prywatny.
    I rano przednia opona spuszczona i za szybą kartka, że następnym razem nie dojedzie do pracy na czas. Zgłosiliśmy na policje, ale nie wierzę, żeby coś zrobili.
    A jakbym tak zaczęła w nocy rodzić? No co za kurwa jebana. Mam nadzieję, że ją myszy zeżrą do cna. Wysłałam klątwę z największą siłą jaką tylko mogłam z siebie wykrzesać. Skurcze dostałam z tego wszystkiego.

Na parkingu pod blokiem tak Wam zrobiła?
    Na takim ogólno dostępnym?
    Co za ludzie.

zem3df9hh3tl9qot.png
  • Nowakowa92 Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2019, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od rana cały czas czuje się jakbym zaraz miała dostac okres, Na razie boli tak do wytrzymania ale jakieś mam nieodparte wrażenie że zjawię sie dzisiaj w szpitalu 😳 strach mnie ogarnia 😥😥😥 leżę w łóżku i nie wychodzę z niego, jak sie podniose to od razu brzuch robi sie jak skala.

Jeszcze w boku mnie boli i ostatnio miałam bakterie w moczu, a że kilka razy miałam kolke nerkowa to boje się że przegapie skurcze bo ból od nerek jest okropny 😁

74di20mmhhjfjws7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tunia76 wrote:
    Na parkingu pod blokiem tak Wam zrobiła?
    Na takim ogólno dostępnym?
    Co za ludzie.
    No dokładnie. Ja nie wiem skąd w ludziach tyle bezinteresownej złośliwości.

Wysłany: 19 marca 2019, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:

W głowie mi się nie mieści, jak można być taką podłą osobą żeby zrobić coś takiego ;/.

w4sqikgnoh8ujau7.png
  • Bubek Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula 90 wrote:

ja pitle jaka czelnosc, nie bala sie ? upomnienie jakies od policji moglaby dostac, dobra menda.

ja nie umiem ocenic czy mi brzuch opadl, meza pytam a on noooo moze i tak moze i nieee...

86a4a28ed8.png
    ❤️❤️❤️❤️
  • Bubek Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowakowa92 wrote:
    Od rana cały czas czuje się jakbym zaraz miała dostac okres, Na razie boli tak do wytrzymania ale jakieś mam nieodparte wrażenie że zjawię sie dzisiaj w szpitalu 😳 strach mnie ogarnia 😥😥😥 leżę w łóżku i nie wychodzę z niego, jak sie podniose to od razu brzuch robi sie jak skala.

Jeszcze w boku mnie boli i ostatnio miałam bakterie w moczu, a że kilka razy miałam kolke nerkowa to boje się że przegapie skurcze bo ból od nerek jest okropny 😁

moze magnez wez dodatkowo na brzuch jak taki twardy....
    chociaz jesli cos sie zaczyna to ten magnez to se mozna wsadzic :D

Nowakowa92 lubi tę wiadomość

86a4a28ed8.png
    ❤️❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistella albo się tulą już albo biedna teraz ma ten gorszy czas... Ah niech nam już pokazuje do cudo!!

Ale laski zobaczcie jak pięknie się trzymamy ... Wiewiórka 🐿️ praktycznie w ciąży donoszonej, mistella pięknie "w terminie" bo skończyła 38 tygodni. India też nasza, ale jednak miała termin na końcówkę marca. Ale u niej też mimo, że poród tak szybko się potoczył to Polcia super dzielna dziewczyna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 10:43

espoir lubi tę wiadomość

• Bubek Autorytet

Wysłany: 19 marca 2019, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez tak walsnie mysle, ze albo wlasnie rodzi albo jeszcze sie meczy....
    a moze juz po :)

86a4a28ed8.png
    ❤️❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2019, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiu obchód zawsze jest późno, ogarniają rano te cesarki jakieś padania jeszcze przed wypisem itd.

Śniadania są średnie, mówiłam 😉 ogólnie całe jedzenie tak wygląda. Ale w barze tam za apteka jest dobre. I codziennie nowe świeże ciasto!
    Koniecznie sobie weź dokup chlebek jakaś wędlinka bo Basiu oni ci dadzą kolację o 16/17 i koniec

B_002 lubi tę wiadomość

‹‹ 2386 2387 2388 2389 2390 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ