Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Tunia76 wrote:Na parkingu pod blokiem tak Wam zrobiła?
Na takim ogólno dostępnym?
Co za ludzie.
a widzialam jak sie ktos krecil i mialam awantury z sasiadką z budynku obok bo ciagle krzyczala i czepiala sie mojej corki i corki sasiadki ze nie chca bawic sie z jej corka..
i co gorsza w ciazy juz bylam.. jechalismy z M i Julka do miasta kupic wtedy stol do pokoju.. i strasznie nami trzeslo nie wiedzielismy czemu,.. dojechalismy na garaz do tesciowej i sie okazalo ze wszystkie sruby w kole odkrecone. -
Ja pierdziele, co za akcje z sąsiadami macie łaski. Nie chcę się nakręcac, ale już mi ciśnienie skończyło jak przeczytałam 😣
Ciekawe, co u Mistellitrzymam kciuki od samego rana, bo od rana próbuje Was nadrobić
Ale wrzuciłam kolejny bieg i kończę pranie, prasowałam już całą suszarkę, zmywarka leci, kuchnia wyszorowana, obiad naszykowany, porządek w większych cisuzkach zrobiony, kolejne pranie czeka już naszykowane. Jeszcze mialam łazienkę szorowac, ale już się trzęsie że zmęczenia i muszę odpocząć. -
nick nieaktualny
-
Aga2606 wrote:Mnie tez cis cmi tak okresowo caly czas... póki co leżę i czytam ale chyba zacznę mierzyć czas pomiędzy tymi twardnieniami...
Myślicie ze to już normalne taki lekki ból czy coś se dzieje? Nigdy nie miałam w tej ciąży... -
Paula mój mąż miał jakiś czas temu takie większe auto służbowe z paką. Któregoś razu zaparkował pod blokiem obok, bo u nas nie było miejsca. Rano przed 6 wyszedł do pracy a tam dwie opony przebite a za wycieraczką karteczka „parkuj u siebie”. Nie blokował nikomu wyjazdu, było sporo wolnych miejsc, parking ogólnodostępny. Ludzie są dziwni, nie wiem czy tak się podbudowują czy mają jakiś ból dupy...
-
Kiwona wrote:Ja pierdziele, co za akcje z sąsiadami macie łaski. Nie chcę się nakręcac, ale już mi ciśnienie skończyło jak przeczytałam 😣
Ciekawe, co u Mistellitrzymam kciuki od samego rana, bo od rana próbuje Was nadrobić
Ale wrzuciłam kolejny bieg i kończę pranie, prasowałam już całą suszarkę, zmywarka leci, kuchnia wyszorowana, obiad naszykowany, porządek w większych cisuzkach zrobiony, kolejne pranie czeka już naszykowane. Jeszcze mialam łazienkę szorowac, ale już się trzęsie że zmęczenia i muszę odpocząć.
szalonaaaa
ja ugotowalam zupe, i bede prasowacchodze i ziewam
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Ja mam przeczucie ze wytrwam do terminu a nawet przenosze jeśli mój doktorek nie zdecyduje o przyspieszeniu ze względu na cukrzycę i wagę młodego.
Teraz doczytałam że Mistelli wody odeszły. Ciekawe czy tuli już maleństwo. -
stresant wrote:Fasolka jak znam meza 20 lat to nigdy tam nie bylismy....maz jak byl maly to jezdzil na wakacje....ostatnio tescie tam byli na pogrzebie....
Kurcze ja to jestem jakas dziwna nigdy zadnych uzywek nie bralam....w liceum pare razy malboro zapalilm ale smak w ustach okropny i papierochy to nie dla mnie....raz w zyciu rzygalam z alkoholu a to nie z ilosci (bo szklanki 2 whiski mialam) tylko byl podrabiany i poprostu sie zatrulam ( pare lat temu byla akcja z etanolem 30ludzi osleplo i zmarlo)
Nie pije nie pale i jeszcze nauczycielka, gorszej diagnozy nie moze byc
jak się będziecie jednak wybierać to daj znaka bo to "moje" terenystresant lubi tę wiadomość
Fasolka77
-
Aga2606 wrote:Mnie tez cis cmi tak okresowo caly czas... póki co leżę i czytam ale chyba zacznę mierzyć czas pomiędzy tymi twardnieniami...
Myślicie ze to już normalne taki lekki ból czy coś se dzieje? Nigdy nie miałam w tej ciąży...
29.03.2019 [39+2] Zosia2580g, 52cm, 10pkt, SN
-
stresant wrote:Fasolka jak znam meza 20 lat to nigdy tam nie bylismy....maz jak byl maly to jezdzil na wakacje....ostatnio tescie tam byli na pogrzebie....
Kurcze ja to jestem jakas dziwna nigdy zadnych uzywek nie bralam....w liceum pare razy malboro zapalilm ale smak w ustach okropny i papierochy to nie dla mnie....raz w zyciu rzygalam z alkoholu a to nie z ilosci (bo szklanki 2 whiski mialam) tylko byl podrabiany i poprostu sie zatrulam ( pare lat temu byla akcja z etanolem 30ludzi osleplo i zmarlo)
Nie pije nie pale i jeszcze nauczycielka, gorszej diagnozy nie moze byc
ale za to się bzykasz! i to synchronicznie!stresant, espoir lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:nie lubię trawy
3x paliłam i zawsze w połączeniu z alko... niestety... rozdarcie wewnętrzne gotowe... nie wiedziałam czy siadać czy klękać w toalecie... Raz w życiu brałam urlop na żądanie i to było własnie po trawie także mnie to nie kręci
więc mija się to z celem.
Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Paula 90 wrote:A ja od rana się wkurwiłam.
Poszłam z psem i okazało się, że mamy spuszczoną oponę w aucie.
Mąż wczoraj zaparkował pod blokiem i jakiejś kurwie się coś nie spodobało. Coś tam się do niego darła, żeby nie parkował tutaj ale ją olał. A to normalny parking pod blokiem, żaden prywatny.
I rano przednia opona spuszczona i za szybą kartka, że następnym razem nie dojedzie do pracy na czas. Zgłosiliśmy na policje, ale nie wierzę, żeby coś zrobili.
Mamy pompkę więc napompowaliśmy.
A jakbym tak zaczęła w nocy rodzić? No co za kurwa jebana. Mam nadzieję, że ją myszy zeżrą do cna. Wysłałam klątwę z największą siłą jaką tylko mogłam z siebie wykrzesać. Skurcze dostałam z tego wszystkiego.
Na szczęście opona tylko spuszczona, nie przebita.
Dalej nie mam apetytu a teraz już w ogóle na wkurwie nie mam ochoty na nic.
Już siedzę i się próbuję uspokoić. Ale jak można być taką kurwą?
PAULA ja bym to zgłosiła.. mimo wszystko.. jesteś kuźwa w ciąży!!! jak wiecie która ta to opiszcie na Policji całą sytuację no i jeszcze dowód w postaci karteczki! nawet bym się nie zastanawiała tylko szła na Policję!Fasolka77
-
B_002 wrote:Też miewam takie skurcze. Zwykle bezbolesne ale coraz częściej z bólem okresowym. Na tym etapie to chyba normalne.
No mam nadzieje - byłam tez na zebraniu w żłobku i siedziałam na tych malutkich krzesełkach gniotac trochę brzuch może to od tego.
Mam nadzieje ze nie jest Ci tam bardzo złe w tym szpitalu!
-
Mistella wstawiła zdjęcie na fb! Ale prosiła żeby tu nie wrzucać. Urodziła o 8.20 10 pkt 2800
B_002, mysla.nieskalana, Karmelllka90, ago91, martusiawp, barbillla86, AniaKJ, Tunia76, espoir, Lolka30, Kasiulka90, Misiabella lubią tę wiadomość
👱🏻♀️30 🧔🏻♂️32
05.2018 poronienie zatrzymane 9tc
04.2019 👶🏼
Aktualnie 1 cs o drugie bejbisia
13.02 ⏸️
15.02 beta 81,5
17.02 beta 158,4
01.03 pęcherzyk ciążowy 1,2 cm
15.03 CRL 1,24 cm ❤️ -
na fejsie sprawdzcie!!!!!!! Kolejny dzieciaczek na świecie!!! ja znowu wyję !!!
"Urodziłam o 8.20, 2870 i 56 cm, 10 pkt. Jestem szczęśliwa i idę spać ! Proszę nie wstawiać zdjęcia na forum"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2019, 11:25
B_002, DorotaAnna, mysla.nieskalana, Karmelllka90, ago91, martusiawp, Tunia76, AniaKJ, espoir, Lolka30, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Fasolka77
-
Fasolka77 wrote:PAULA ja bym to zgłosiła.. mimo wszystko.. jesteś kuźwa w ciąży!!! jak wiecie która ta to opiszcie na Policji całą sytuację no i jeszcze dowód w postaci karteczki! nawet bym się nie zastanawiała tylko szła na Policję!
a na sprawe oszustwa internetowego jeszcze czekamy.. do tej pory nikt sie nie odezwal a zgloszenie bylo albo koniec grudnia albo poczatek stycznia. -
nick nieaktualnyAga2606 wrote:Mnie tez cis cmi tak okresowo caly czas... póki co leżę i czytam ale chyba zacznę mierzyć czas pomiędzy tymi twardnieniami...
Myślicie ze to już normalne taki lekki ból czy coś se dzieje? Nigdy nie miałam w tej ciąży...