Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMiałam identyczny zapis z rozpoznaniem tachykardii okresowej ale uznali że jest w porządku bo się zaczęło normować. Ale to lekarze oceniali ... Idealne zapisy są na zielonym polu, i pojedyncze skoki mogą być powyżej zielonego pola.Paula 90 wrote:Wg mojej położnej zapis jest bardzo dobry

-
nick nieaktualnystresant wrote:Karmelka zanim przepyta lekarzy z kazdej strony,zanotuje,to to troche potrwa

Od razu mi się skojarzyło:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/171dea2857e9.jpg
Franka2104, Tunia76, martusiawp, stresant, estrella, espoir, mysla.nieskalana, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
Tu jest to samo.Daffi wrote:MamaAga paczki do 30kg musza wniesc.. Powyzej moga odmówić.
To ze on sie spieszy to jego problem. Często przesylki maja opcje otwarcia przy kurierze zeby spisac ewentualnie protokol uszkodzenia..
Dobra doczytalam ty chyba nie z PL
czyli tam nie wiem jak to dziala.
W Holandii jak mieszkalam to kurier na dworze przed drzeiami wejsciowymi potrafil zostawic i pojechać.. Zadnego tel czy dzwonka..
Nie musi...
Nie ma znaczenia wartość paczki więc pytam babki na infolinii co jeżeli paczka kosztowała 1000e i bym jej nie dostała bo ktoś po prostu by sobie wziął a ona ze wtedy to już jest inna droga postępowania między mną a sklepem i między mną a dhl/gls...
Ważne, że jest i że wiem że nie muszą wnosić do góry...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 15:09
-
nick nieaktualny
-
Kiwona o smrodzie nie mowilam bo az wstyd....ja sie czasami i 3razy dziennie myje bo wytrzymac nie moge....mysle ze to hormony...zawsze po porodzie tak mialam chyba cala te wode musialam wypocic....i zadne kulki i cuda pod pachy nie pomagaly jedynie mydlo i woda 100 razy dziennie.....teraz moze przez leki na cisnienie kapie mi spod pach

I wez nie rycz tyle....ty konkretna baba jestes a taki mazgaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 16:28
Kasiulka90, Fasolka77 lubią tę wiadomość
-
ja mialam ktg na 14, a potem czekalam do 16 zeby pani dr. je obejrzała.Karmelllka90 wrote:Nawet mnie nie wkurwiajcie. Klasyfikacja poszła szybko potem około 12 miałam ktg i super Extra! Ale lekarz MUSI odbyć konsultacje i że kurwa siedzę i mam już dość. . . 3 minuty zobaczyłby ktg i nara
-
sprawdzila mi tez wage malucha i wazy 3690g, wg niej to 95 centyl. 25.03 ide znowu na ktg i maja sprawdzic wage, jak się potwierdzi to moze wczesniej wywolaja porod. nie bede musiala cie bujac do 42tc jak z pozostalymi dziecmi. I lekarka zmienila mi tp wg OM na 2.04, czyli o 4 dni do tylu, co wg mnie jest bardziej prawdopodobne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2019, 17:01
Kiwona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI przyszły mi roletki przeciwsłoneczne do auta dla Ignacego. MEEEEGA jestem zadowolona.
Brałam stąd jakbyście były zainteresowane:
https://allegro.pl/oferta/roleta-zaluzja-przeciwsloneczna-samochodowa-2x55-7205433800?snapshot=MjAxOS0wMy0xNVQxNzoyOTo1Ni4zMjBaO2J1eWVyOzhlM2QzODI1MDM4YzU0Y2QwN2M1ZjViZDJjZGM1ZDRlZTA4ZThhZWMwMThhMzIwN2EzYzZjZWI3NWVjNzU2YTE%3D
martusiawp lubi tę wiadomość
-
Szonka ale wielkoludek do 2.4 to ze 4kilo urodzisz jak nie wiecej....Szonka wrote:sprawdzila mi tez wage malucha i wazy 3690g, wg niej to 95 centyl. 25.03 ide znowu na ktg i maja sprawdzic wage, jak się potwierdzi to moze wczesniej wywolaja porod. nie bede musiala cie bujac do 42tc jak z pozostalymi dziecmi. I lekarka zmienila mi tp wg OM na 2.04, czyli o 4 dni do tylu, co wg mnie jest bardziej prawdopodobne

2580g, 52cm, 10pkt, SN

[