Kwietniowe maluszki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Karmelllka90 wrote:Wiewióreczka India malowałyście się po porodzie ?? Bo pamietam, że mówiłyscie że będziecie brać kosmetyki kolorowe, i teraz sama się zastanawiam czy w praktyce dalyscie radę?
Ostatnio oglądałam na Instagramie jedna YouTuberke i też brała ... I się zastanawiam czy dopakowac 🤔 może nie czuła bym się aż tak "stłamszona operacja"
Karmelka wierz mi, ze w tamtym momencie robienie makijazu to byla ostatnia rzecz o jakiej pomyslalam po porodzie. Mize gdyby jie te okolicznosci to kosmetyki by sie przydały. A tak najwasniejsze dla mnie było od razu zoabzcyc mała a nie najpierw sie malowac. Tylko ja bylam w teudnek sytyacji, bo dziecka przy sobie nie mialam
Ale po po kilku dniach tusz sie przydal. Malowalam rzeskia na wyjscie ze szpitala zrobilam nawet pelniejssy makijaż.
-
nick nieaktualnyKarmelllka90 wrote:Mama36, tak
chociaż ja bardzo chcę dotrzymać do tego terminu ewentualnie jakby samo się zaczęło 1 kwietnia to ok 😉
-
Szonka gratulacje!!
No ja już tez bym tak bardzo chciała!!! A już mogę od dziś hahaha:)
U mnie tez beznadziejna noc. 3 pobudki jedna znowu z przenikaniem lozka córki i do tego nie wiem czy jej znowu jakieś przeziębienie nie bierze.... ja dalej nie wiem czy jak urodzę to nie zrobię jej kwarantanny od przedszkola bo znając nasze szczęście to coś przytargał. Mamusie z przedszkolakami robicie tak?Szonka lubi tę wiadomość
-
Mama18, ja i tak nie śpię, więc Ci odpiszę 😊
Zobacz sobie kilku fajnych producentów:
Marsielle Decor
Fun with Mum - potwierdzam prze-cu-dow-ną jakość 😍
Tiny Star
Lanila - mam tkany kocyk i jest piękny i świetnej jakości 😊
Napiki
To były kocyki, pościele, rożki itp. A cudne ubranka:
Tuszyte - sprawdziłam i bardzo polecam! 😍
Ilovemilk - również mam i bardzo polecam 😊
Nunio
Fajne zabawki są na Babysenses.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2019, 06:35
Mama36 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzonka gratuluję ❤️ zdrówka dla Was!
Aga2606 ja się cały czas zastanawiam co zrobić jak się mała urodzi. Z jednej strony wolałabym żeby młoda została w domu i nic z przedszkola nie przyniosła a z drugiej nie chce żeby się odzwyczajala bo każda dłuższa przerwa to u nas problem z powrotem... Poza tym chyba łatwiej mi bedzie przez te pierwsze dni bez starszej, będę mogła na spokojnie zająć się malutką. Ale decyzji jeszcze nie podjęłam...Szonka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyestrella wrote:Szonka gratuluję ❤️ zdrówka dla Was!
Aga2606 ja się cały czas zastanawiam co zrobić jak się mała urodzi. Z jednej strony wolałabym żeby młoda została w domu i nic z przedszkola nie przyniosła a z drugiej nie chce żeby się odzwyczajala bo każda dłuższa przerwa to u nas problem z powrotem... Poza tym chyba łatwiej mi bedzie przez te pierwsze dni bez starszej, będę mogła na spokojnie zająć się malutką. Ale decyzji jeszcze nie podjęłam...
Ale...!!! Jak dotrwam do CC to się pięknie składa! Wychodzę w Nd a od pon obie szkoły moich strajkuja... Więc zostają w domu myślę oarw dni na pewno. Taka dobra aklimatyzacja wydaje mi się...
Chodź Mama się ze mnie śmieje.. Urodziła Nas czwórkę i każde do szkoły chodziło czy do przedszkola jak się nastepnw pojawiało i żyjemy haha
Ale mówię Mamie żeby mi dała się trochę porozczulac.. Kiedyś był zimny chów :p
estrella lubi tę wiadomość
-
jejuuu szybko u Szonki poszlo
Fajnie ze juz ma przy sobie malucha.
mi coraz czesciej sie sni mala, dzis mezowi sie snila ze juz zdjecie razem mielismy mimo ze jeszcze w brzuchu
dobra ogarnelam core, siebie, lunch do szkoly jest, zbieram sie i do szpitala. Zobaczymy co nowego -
Kasionek wrote:Heya dziewczyny. Wiadomości mam średnie. Raczej mogę być wkurzona ale w sumie jestem spokojna. Rano o 9 wzięli mnie na indukcje porodu, po 30 min zaczęły się skurcze, po tym cewniku mam rozwarcie na 3 palce i pieknie wszysjo szło. Tylko, że dali mi zastrzyk z heparyny a nie powinni. I nagle akcja odwołana, odłączyli mnie i miałam wrócić na salę i czekać do jutra. Ale akcja nie ustala, skórcze były co raz to mocniejsze, nagle zaczęła się panika że będę rodzic. A ryzyko krwotoku za duże. Wyciszali mi to, już podpisywałem zgodę na przetoczenie krwi w razie co, dostałam antybiotyk na gbs ale akcja zaczęła ustawać.Także w każdej chwili mogę rodzic a jak nie to czekamy do rana i od rana wywołujemy.
Jezu Kasionek co Ci lekarze tacy niezdecydowani!??? co u Was? Jak nocka?Fasolka77
-
kurcze corka mi wbila klamke w brzuch jak wychodzila do szkoly....mam nadzieje ze sie nic nie stalo
mam czerwony slad na skorze...maly sie troche przekrecil jak poczul
kurcze zla jestem na nia, takie nieogarniete te dziecka sa i uparte jak osly......
za to z dobrych widomosci to cisnieni mam super, dzis rano 125/79.......Fasolka77 lubi tę wiadomość
-
Kasionek Valette jeszcze w dwupaku? nic sie nie dzialo przez noc? dajcie znac, bo my ciekawe babska jestesmy?
ale szybko Szonce poszlo .....takie porody sa super, szybciutko raz dwa....a jeszcze sie zastanawiala czy jechac na IPSzonka lubi tę wiadomość